Šta je novo?

Za ljubitelje analognih satova

Baš danas pričam sa ortakom, naleteo sam na neobičan J. Springs, zanimljiv je, 15000 kod nas...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1453646097843.jpg
    uploadfromtaptalk1453646097843.jpg
    103.7 KB · Pregleda: 245
Koja je oznaka tog modela ?

I mene baš zanima koja je tačna oznaka, jako lepo izgleda sat...

Ovaj je J.Springs-BEB049, ima i drugih kombinacija boja.

Vidim na američkom amazonu jeftine tomy hilfinger satove, jel nako mozda narucivao satove preko amazona?

Jel zna neko sta je ovo i koliko vredi, dedin sat sa garancijom iz 1983?
b678ab4d51fcd29a20ee93a7ad99e2e0.jpg

Pa na toj stranici imaš i uputstvo, red bi bio i da ga pročitaš:
direktni link
Ako ne vladaš jezikom, tu je uvek gugl transleit.

Poslednja izmena:
Pazi da ne izgrebeš sat jer se ogrebotine na PVD premazu ne sređuju.

Poslato preko mTalk

Nesto izgledom najpribliznije Panerai 1950 gmt satu da da nije njegova kopija.. Moze li mi iko reci ista o kvalitetu doticnih Esprit satova, podrazumevam normalno nosenje, ne ronjenje u lavi i rvanje sa buldozderima..

es106391003.jpg

Opasno sam se zagrejao za ovaj model konkretno.
Kako da ga narucim da mi ispadne sto je moguce jeftinije ? Kad bih ga narucivao u Srbiji morao bih da placam carinjenje i ko zna sta jos pa bi cena bila jaka. A sta ako bih ga porucio na adresu u EU npr ? Jel bi onda cena bila priblizna ovoj sa sajta ? Hvala.

Citizen Promaster NY0040-09W
http://www.skywatches.com.sg/review...zen-promaster-automatic-200m-divers-watch.htm

Mmm, ista mašina kao moj...čisto da znaš, i moj svetli noću da može da se koristi kao kao lampica, a ova verzija ubija :D
Iskreno, SW ima najniže cene, uglavnom im se cene preko kreću oko 160-180$, a u GB i kod nas da i ne spominjem. Napovoljnije bi ti bilo da ti ga donese neko sa strane. Jednom je bila već diskusija na temu carina. Kako ti se zalomi. Moj primer: drugar u Ita nije plaćao ništa dodatno, drugi u Slo takođe, ali nije pravilo.

Poslednja izmena:
Cekaj, narucivali su sat sa SW-a ? Nisu platili carinu ?

Poslednja izmena:
@miki ne znam jesi li pratio oglase pre neki mesec, nedelju tačnije.
Bio je Navu sa crnim ciferom, nov iz Bomara, lik ga je nudio za 20000, jedva prodao za 15000 ili 15500.

Daj neki lume shot :p

Mmmmm. Slatkis :)
Nek te dugo sluzi ;)

Jesu li linkovi od punog čelika?

Poslato preko mTalk

Nisam razumeo pitanje ako je meni postavljeno?I ako jeste kako bih to mogao znati/proveriti?

Nisam razumeo pitanje ako je meni postavljeno?I ako jeste kako bih to mogao znati/proveriti?
Pogledaš narukvicu sa strane? [emoji4] ali mislim da je mislio na krajnje linkove, kod jeftinijih satova su šuplji. Mada ne shvatam zašto je to ljudima bitno, neka mi neko objasni.

Nazad
Vrh Dno