Mislim da ti se čini.Taman se odlucim da uzmem ovaj telefon kad opet neka zavrzlama.
Jel se meni cini ili postoji razlika u ekranu izmedju TDD i FDD modela?
Sto se mene tiče, može da se ugradi i 30 posto, jer verovatno ima šemu za carinu, tj, carina je njegov profit, opet, pričam napamet, ne znam.. Ali u principu da platiš koliko bi i tebe sa carinom izašao, plus možda 10 e je sasvim ok cena da ne čekaš 3,4 nedelje iz kine.. My 2 centsMa to moze samo svercer neki da bude sa semom 🙂)
U sustini nije ni bitno ko je, ako donese ispravan i dobar telefon, i ugradi se maksimalno 10-15% a ne kao nasi "legalni" uvoznici po 100-300%
ma nisam ja hteo da uporedjujem rn2 i 808, nego samo da ukazem na to da izjava da rn2 ima dobru kameru ne stoji. 808 ima dobru kameru. nije ni ona nesto, ali bolje nema. od androida polazem nade u g5 i to je to. ostalo - krs. eto, kamera u rn2 je podjednako losa kao u ostalim androidima 🙂 tako je bolje.
imam i ja par lepih slika sa rn2, moj drug jos vise, ali znam kako slika fotoaparat, kako 808, a kako rn2.
Rn 2 ima dobru kameru za jedan smartfon, slike su dovoljno ostre boje prilicno verne, po danu narocito, ne znam kako da te usrecim, mozda savet da uzivas u fotkama bez lupe i dijagnostickih alata.
+1
Evo jedno poredjenje (smanjio sam redmi note 2 sliku na 8MP i isekao 100% crop) Redmi note 2 vs iPhone 6+ (necu otkriti odmah koji je levo, koji desno)
![]()
Iskreno, Redmi note 2 ide rame uz rame sa iPhone 6+ pri dnevnom svetlu, unutra iPhone 6+ pobedjuje.
ihihi pa kako ipone onako meku sliku da da? ladno je ostrija na rn2, ako je legit izvor.
Kako ne smeju da ga prodaju u Evropi kad švercerskim kanalima dolazi iz hu?Da pitam ponovo za SAR value, kažu zbog visoke vrednosti ne smeju da ga prodaju u Evropi, ima li istine u tome, čim nigde nije dokumentovano...?
Indusi se loze na te sar vrednosti pa ako hoces da budes "siguran" uzimaj mobove koji se tamo legalno prodaju 🙂Da pitam ponovo za SAR value, kažu zbog visoke vrednosti ne smeju da ga prodaju u Evropi, ima li istine u tome, čim nigde nije dokumentovano...?
Ma ne znam poimenice ko je glavni, ali znam da ovi tipovi na kp dobijaju povremeno kolicinu, svi u isti dan.Cenim da postoji Kajzer Sose..ali nebitno, vazno da covek ima mogucnost da uzme tel brze nego cekajuci mesec i vise dana iz Kine.
Izbegavanje toplog zeca u carini je jos jedan benefit.
Upravo flashujem slim miui, pa javljam utiske..
Battery drain me je naterao da ga skinem posle 2h..
Sad sam na eu verziji, i tu me je drain malo nervirao, ali sam juče instalirao RN2 Tool sa PlayStore-a, kojim sam malo spustio takt CPU i evo gura 24h bateriju, 3h SoT, ostalo još nekih 30% bateriju (wifi, 3g i sync stalno uključeni, osvetljenje na 40-50%).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari