tolero
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.02.2011
- Poena
- 260
Последњу обнову одрадио без insider апликације.
Да би сам на .63
Odjavio si se iz insider programa ,izbrisao I opet je stiglo ?
Последњу обнову одрадио без insider апликације.
Да би сам на .63
Баш тако. Одјавио се и после деинсталирао апликацију. То сам одрадио још пре две недеље. Малопре сам узео мобилни и видео поруку да треба телефон да се рестартује због инсталације.Odjavio si se iz insider programa ,izbrisao I opet je stiglo ?
Jel mislis na Skype-Skype ili Skype video?Jedna mala digresija (ova latinica je sa kompa)
Od kako je apdejtovan Skajp, radi nenormalno dobro i kao nikada do sada!
Ja sam se odjavio sa insajdera preko aplikacije, i onda sam aplikaciju deinstalirao. Probao sam sad rucno tako da proverim ako ima neko azuriranje, ali nije nista pronasao.
Jel mislis na Skype-Skype ili Skype video?![]()
Jbm li ga. Mislim da je čist skajp jer regularno pokrenem aplikaciju pa iz nje zovem.
Integrisani skajp sam odjavio.
Upravo sam razgovarao sa ženom i čujem je perfektno i bez ikakvih, ama baš ikakvih, anomalija (WP-WP relacija).
Juče sam razgovarao sa drugarom (ja 3G on WiFi) i takođe je bilo perfektno na šta se on prijatno iznenadio (ja WP on Andorid)
Na koji skajp tacno mislite, jedini sa storea koji moze da se skine? Nisam ga imao dugo instaliran, sad sam opet skinuo i ne primecujem da je nesto ultra brz..
Sent from mTalk
Da li neko mozda ima ideju zasto mi ne radi double tap,prvo sam mislio da je do folije koja je isla preko senzora. Skinuo sam foliju ali opet ne radi,touch recimo radi potpuno normalno kod ostalih funkcija.
Naravno da jeste![]()
Ortak ima iphone 5s ,malopre se zali na viber ,kaze ne vidi nove poruke dok ne udje u app
Sent from mTalk
jesi li na regularnom izdanju sw ili koristis preview ? Ako si na regularnom, probaj da ugasis upalis double tap, meni se na L925 desavalo da nece, i nakon gasenja/paljenja, proradi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari