Šta je novo?

Windows (phone) 10

Ок.
Значи да ти је регуларно одрађен апдејт тј. закрпа што ће рећи да вероватно крећу регуларни апдејтови а без потребе за инсајдер апликацијом.

Jedna mala digresija (ova latinica je sa kompa)
Od kako je apdejtovan Skajp, radi nenormalno dobro i kao nikada do sada!

Poslednja izmena:
Odjavio si se iz insider programa ,izbrisao I opet je stiglo ?
Баш тако. Одјавио се и после деинсталирао апликацију. То сам одрадио још пре две недеље. Малопре сам узео мобилни и видео поруку да треба телефон да се рестартује због инсталације.

Ja sam se odjavio sa insajdera preko aplikacije, i onda sam aplikaciju deinstalirao. Probao sam sad rucno tako da proverim ako ima neko azuriranje, ali nije nista pronasao.

Jedna mala digresija (ova latinica je sa kompa)
Od kako je apdejtovan Skajp, radi nenormalno dobro i kao nikada do sada!
Jel mislis na Skype-Skype ili Skype video? :)

Poslednja izmena:
Ja sam se odjavio iz WI, flashovao telefon sa onim što mi je ponudio, sad ide na OTA 10586.29, pa vam javljam dali će ponuditi još jedan update... Onda ćemo znati dali je preko WI ili je ovako...

Ja sam se odjavio sa insajdera preko aplikacije, i onda sam aplikaciju deinstalirao. Probao sam sad rucno tako da proverim ako ima neko azuriranje, ali nije nista pronasao.

Jel mislis na Skype-Skype ili Skype video? :)

Jbm li ga. Mislim da je čist skajp jer regularno pokrenem aplikaciju pa iz nje zovem.
Integrisani skajp sam odjavio.

Upravo sam razgovarao sa ženom i čujem je perfektno i bez ikakvih, ama baš ikakvih, anomalija (WP-WP relacija).
Juče sam razgovarao sa drugarom (ja 3G on WiFi) i takođe je bilo perfektno na šta se on prijatno iznenadio (ja WP on Andorid)

Kad vi dobijate te update-e.. Bas retko vidim neki update, ono sto app raisin prijavljuje ja nikad ne dobijem.. Koji su to regioni..

Sent from mTalk

da, juce-danas je bio update za 550. bio sam na .63 i posle ovog updatea sam i dalje na .63. to je valjda neki firmware update.

Ovako... Cumulativni update, samo za WI, jer ja nisam više na WI i nisam dobio taj update nakon flashovanja...

Jbm li ga. Mislim da je čist skajp jer regularno pokrenem aplikaciju pa iz nje zovem.
Integrisani skajp sam odjavio.

Upravo sam razgovarao sa ženom i čujem je perfektno i bez ikakvih, ama baš ikakvih, anomalija (WP-WP relacija).
Juče sam razgovarao sa drugarom (ja 3G on WiFi) i takođe je bilo perfektno na šta se on prijatno iznenadio (ja WP on Andorid)

Super! I ja koristim taj običan skajp, na tom drugom sam odjavljen, al nisam ga još oprobao nakon ovog ažuriranja da vidim kako radi. :)

Poslednja izmena:
Na koji skajp tacno mislite, jedini sa storea koji moze da se skine? Nisam ga imao dugo instaliran, sad sam opet skinuo i ne primecujem da je nesto ultra brz..

Sent from mTalk

ajde okaci ss da vidim koji ti je firmware... na sestrinoj 550 bez WI nije jos nista stiglo..

Na koji skajp tacno mislite, jedini sa storea koji moze da se skine? Nisam ga imao dugo instaliran, sad sam opet skinuo i ne primecujem da je nesto ultra brz..

Sent from mTalk

Da, na taj sto smo imamo i na 8.1.

Ја се више не враћам на 8ицу.

Што би рекли Македонци у оној предизборној реклами:"После ебање нема каење" :d

Poslednja izmena:
Po najnovijim najavama, krajem februara. Mislim da ne puštaju još upgrade sa 8.1 zato što još uvek postoje problemi nakon nadogradnje. Najčešći je da tastatrura ne radi. Pa ako je neko zaključao telefon PIN kodom nema šanse da uđe već mora da radi hard reset a onda gubi sve što se nalazilo na telefonu.

A i trebali bi da dovedu u red nekoliko stvari koje zavitlavaju - na kalendaru se zaglavljuje obaveza, na Outlooku meni takođe zaglavljuje i broj koji pokazuje koliko imam primljenih mejlova (to je samo pločica, kad sklonim pločicu pa je vratim opet pokaže kako treba), nekima imenik brlja ako imaju kontakte sa sličnim brojevima... Sve je to vezano za aplikacije, rešiće to, al ako tako ljude prebace sa 8.1 bilo bi nezadovoljnih.

Inače, ono što sam pokazao kako mi slika poblesavi, pa restartujem telefon i opet bude ok - to mi se na .61 dana na svakih pet dana. Dobar je sistem al ima takvih sitnica...

Poslednja izmena:
Da li neko mozda ima ideju zasto mi ne radi double tap,prvo sam mislio da je do folije koja je isla preko senzora. Skinuo sam foliju ali opet ne radi,touch recimo radi potpuno normalno kod ostalih funkcija.

Ortak ima iphone 5s ,malopre se zali na viber ,kaze ne vidi nove poruke dok ne udje u app :D

Sent from mTalk

jesi li na regularnom izdanju sw ili koristis preview ? Ako si na regularnom, probaj da ugasis upalis double tap, meni se na L925 desavalo da nece, i nakon gasenja/paljenja, proradi..

Na regularnom 8.1,palio gasio 100 puta i nista,cak ni HR nije pomogao

/////////////////////////////////////////////////////////

EDIT: Obrisao, necu pocinjati. :D

Poslednja izmena:
^^ Bolje ne pocinji...

Nazad
Vrh Dno