Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

SRECNA VAM NOVA GODINA NARODE ... 8)
55794eb080a8050be28f43aad5b208ed.jpg

Taj 5.1.1 je samo za exynos jel', nije izasao za sd?

Da li ima neko da preporuci neki kvalitetniji "case" a da nije previse glomazan i neki screen protector da ne pravi rainbow effect? Hvala.

Hvala vam, pogledacu ovih dana dal imaju u NS..

@nikolass83, odlična ova lobanja. Ti baš trošiš note, svaka čast.

Ovi crtezi su bas bolesni :D
Jesi probao da snimas taj proces crtanja pa da kacis na youtube?

Pa kapiram da ih ima mnogo, ali to mu dodje isto kao neka zanimacija, a moze i eventualno da prikupi dosta ljudi kojima ce se to svideti

Ovi crtezi su bas bolesni :D
Jesi probao da snimas taj proces crtanja pa da kacis na youtube?
Hvala ... probo nesto okacio ... ma ima dosta hvalitetnih umetnika koji prate moj rad na netu , ali kao sto kazes crtezi su mi bolesni pa ih ljudi nekako cini mi se zaobilaze ;)

Painted on note 4 in Autodesk SketchBook ... 8)
804515fa15954b261db8127729638a58.jpg

Uspeo sam da skrsim kaljeno staklo pa mi treba novo. Imao sam staklo koje nije pokrivalo senzore pored slusalice i kameru. Sada mi uglavnom nude stakla koja prekrivaju taj deo, ima li neko iskustva da li utice na rad senzora?

Zanimljiva scena juce . Telefon mi na 15% na oko podne,nemam punjac. Ukljucujem ultra power saving mode. U roku od 30 sekundi baterija je na 1%. Uz jedno 10 tak poziva u 10 poruka,telefon izdrzava do nekih 21 h sa tih 1%

uploadfromtaptalk1453728735570.jpguploadfromtaptalk1453728742458.jpg

Ubi mi danas bateriji ovaj system android, dxaba sto restartujem, nemam pojma kako da ga sprecim

Ljudi,treba mi mala pomoc. Imam mogucnost da zamenim note 4(star 4meseca) za potpuno nov: iphone 6s+ ili edge+(doplata do 150e max). Sta mi preporucujete?

Nazad
Vrh Dno