Šta je novo?

iOS 9

Da li vam se dešava stuttering kod animacija kada ulazite (ili izlazite) npr nekada u settings ili tako nesto? Meni se to poprilicno desava na iPhone 6 iOS 9.1. Nisam očekivao tako nešto na iPhone-u.

Probaj update. Ja sam imao dosta problema na 9.1..

Meni se cini da malo bolje radi na IP6 .... na Air 2 nisam ni pre osetio razliku.

Meni nikakav update ne nudi, na beta 4 sam

Skines ipsw i onda iz itunes radis shift + update. Ili prosto uradis restore ako ti ne treba nista iz telefona.
Ako ides na prvu opciju, ostace ti developer profil, pa ces automatski dobiti i apdejt kad izadje naredna beta. Ako obrises profil, onda si miran.

Skines ipsw i onda iz itunes radis shift + update. Ili prosto uradis restore ako ti ne treba nista iz telefona.
Ako ides na prvu opciju, ostace ti developer profil, pa ces automatski dobiti i apdejt kad izadje naredna beta. Ako obrises profil, onda si miran.

Znam znam to, nego kazem nije mi nudio OTA, uradio sam posle tako sa shift+update ali hvala u svakom slucaju [emoji6]

Nema na cemu ;)
Izgleda da je beta 4 bila GM, zato se desilo ovo. Mogli su to i javiti umesto ovako, al ajde. Bitno je da sve radi taman kako treba ;)

Instalirao ios 9.2 (Air2/5s). Sve radi zastrasujuce sporo i sa velikim zastojima i trzanjem prvi put, paljenje, logovanje, touch ID, multitasking screen, itd. Međutim, već drugi-treći put sve ide glatko. 9.1 je radio sasvim glatko i brzo, videcemo kako ce ići 9.2.

Instalirao na Air, prvi utisak da ima dosta kocenja, pogotovo se vidi kod pull-down search.

Na 6S ne vidim usporenje.

Meni posle update-a na 9.2 opet trazi aktivaciju FaceTime-a. Naravno, vec dva puta je skinuo kredit, a i dalje pise "waiting for activation". Cini mi se da radi sporije nego sa 9.1. U pitanju je 6s 64GB iz MTS-a.

Pitanje za korisnike iOS-a. Pošto mi je opcija i iPhone da li je ovakvih problrma sa novim verzijama OS-a u smislu bagovanja i slično bilo i ranije kod starijih verzija ili je to sada češče sa 9-om ? Odnosno da li se i ranije dešavalo da se prvi mačići u vodu bacaju , žargonski rečeno a da su kasnije podverzije bile ok ?

Da, ispegla se u kasnijim update-ima.

A da li su te da kažem nepravilnosti koje se kasnije ispeglaju toliko baš primetne kod manje zahtevnih korisnika? Odnosno da li utiču na funkcionisanje telefona ? Izvinjavam se ako je pitanje početničko.

Ma kakvi. To su "problemi" koji se sporadicno javljaju. Da, bilo je onih koji su imali problem jer im spotlight secne kad se svlaci od gore na dole, ali to nikako nije uticalo na upotrebljivost ili funkcionisanje telefona.
Sta je sustina, ios radi pa radi. Prosto koristis telefon i ne razmisljas o njemu. Ja sam se odmorio za ovih skoro pa godinu dana kako sam migrirao. Telefon konacno radi za mene, a ne ja oko njega.

Ma ne cisto pitam jer sam stekao utisak da su ti "problemi" cesci sad nego ranije po pisanju clanova koji koriste iPhone. A mislim se kakve sam ku***e :) srece kad resim da napokon kupim telefon to bude izrazenije. A mislim da sam se mozda i pogresno izrazio kad sam pisao o tome da li utice na funkcionisanje telefona.

Poslednja izmena:
Nema nikakvih velikih problema, poneki glitch tu i tamo, to je to. Sistem je sad mnogo slozeniji nego starije verzije, pa je i logicno da je bilo manje problema.

A i mnogo je zastupljeniji na forumu, od kad je u ponudi operatera...

Stavio 9.2 nocas i jutros se probudio sa propustenim pozivom od samog sebe :d

inace radi super za sada...

Da nije tvoj alter ego? :d

Meni se čini da safari na 6s za nijansu brže radi, ako je to uopšte moguće. Malo su mi konfuzne promene u Apple Music, a i nervira me zašto mi posle update-a nisu ostale offline pesme sa servisa.

9.2 je konačno riješio i famozno štekanje spotlight search na swipe dolje.

Meni se čini da safari na 6s za nijansu brže radi, ako je to uopšte moguće. Malo su mi konfuzne promene u Apple Music, a i nervira me zašto mi posle update-a nisu ostale offline pesme sa servisa.
Yeap, i ja sam se smorio jer sam morao opet sve da skidam :d
Al inače mi ovaj 9.2 izgleda sasvim ok.

sinoc sam podigao 5s da probam malo zivot bez jb-a sa 9.0.2 na 9.2 i bas se iznenadio koliko je sve nekako ispeglano i utegnuto. sto se mene tice ovo savrseno radi.

I ja sam zadovoljan kako radi 9.2 ali nema nista novo, samo su ga ispeglali. :)

Ja sam bio na beti pa i ne vidim neku vecu razliku. Sve radi normalno, nemam bagova, nikakvih paranormalnih aktivnosti i propustenih poziai od mene ka meni i sl. Baterija mi se cini da je kao na beta 3 tj odlicna. Nema seckanja, animacije lepo sljakaju...to je to.

Uradio update juče.

Nestalo mi je gomilu sitnih vizuelnih bagova koje sam imao.

Inače,verovali ili ne,al opet imam onaj bug,koji sam imao i sa i6,a vezan je za tiše notifikacije.

Kapiram da neka aplikacija pravi problem,jer mi je nverovatno da 2 telefona za redom,2 ios-a,imaju isti bug i da mene to zadesi :D

Na iPad Air 1 lepo radi. Ne vidim neke sustinske promene, ali barem nije nista sj...

jel jos neko na 5s instalirao ja nesta ne smijem taman je poceo raditi kako treba sa 9.1

Nazad
Vrh Dno