Šta je novo?

LG G4

Automatika. Probaću baš da odradim detaljno analizu, kada se igram i sa manuelnim i na automatici. Evo npr.. Ovde je još i blago, dešava se da ta obrada bude daleko jača. Pogledajte prilog 186316

i 808 je pregazilo vrijeme, pogledaj testove: http://smartcam.club/node/3307
I posle ove slike nokia 808 pregazilo vreme? :smash:
Ne trebaju mi testovi, gledam kakve mi slike kačimo.
G4 gore automatika iz ruke.
Nokia 808, automatika iz ruke, moje slika:

Naravno da je pregazilo vreme 808 (ne što se tiče kamere već drugih stvari) . Ako već toliko voliš fotografiju kupiš kvalitetan aparat. Ovde sam kačio probleme sa kojima se susrećem, nisam kačio slike koje su super ispadale.

Poslednja izmena:
Trudim se da budem što manje subjektivan... :) Nisam kao neki da hvalim sve, sve je super, sve je naj, sve najbolje radi i to tako treba... :D

Nekakva greška sa LG BRIDGE valjda nemam pojma a nije isključeno i sa softverom

Nekakva greška sa LG BRIDGE valjda nemam pojma a nije isključeno i sa softverom

G recently presented via Bridge software LG G4 Android 6.0 update Marshmallow withdrew unexpectedly.
lg-g4-marshmallows
LG's flagship model first published in Poland for the past week Marshmallows Android 6.0 update had reached Europe and Turkey. LG Bridge update made ​​via the service warm and had found many users in a negative return on the battery life. After many complaints from LG G4 'to the publication of the decision taken and published Marshmallow update fixes update was withdrawn.
Urgent update is expected to be published as a correction will be up to 1 month. After users are worried about this situation let's flagship model LG LG G4 model Marshmallow you can give a stable Android 6.0 update?
sje.... su softver

Poslednja izmena:
Ni meni baterija nije losija.Mislim da je za nijansu i bolja.Ali sam primetio maaalo laga gde ga ranije nije bilo.

Ne znam šta je u pitanju, ali zaista ni na LP ni na M nisam primetio probleme. Sem eto onog povremenog baga kod tona zaključavanja. Čak sam iskreno očekivao bagove kod nekih operacija ili aplikacija jer je ipak ovo prva verzija marshmallow-a pa zbog postojanja eventualnih konflikata. Prijatno sam iznenađen zaista. Mislio sam da ovako može da radi samo Nexus. Bez preterivanja.

Poslednja izmena:
Ne moze nexus nikako bolje raditi pa je i normalno da je bolje uzeti g4. Nemas otisak ali imas ir blaster, sd slot, izmenjivu bateriju i bolju kameru. Lg sve vise izbacuje bloat tako da ce na kraju to biti samo cist androis sa nekim skinom. Da se razumemo, lg je uredjaj koji pripada klasi iznad 5x ali je kod nas u cenovno slicnom rangu pa ne treba zaliti 20e vise.
Ne moze Nexus nikako bolje da radi?! Moze, jos kako moze. ;)

Ne moze Nexus nikako bolje da radi?! Moze, jos kako moze. ;)
Ne moze jos kako ne moze. Digni 30 aplikacija pa uporedi sa g4 . Po 10 sekundi mu treba da otvori ... To sto je sto se tice softvera cist mu ne znaci nista kad zaostaje sa ramom. A i g4 je preciscen maksimalno zadnjim updateom.

Probaj tih 30 aplikacija da pokrenes posle 500h uptime-a na Nexusu i na G4 pa da vidis ko vise drzi. ;)

Novi nexusi po defaultu imaju ukljucenu enkripciju. Upali ti na g4 enkripciju pa proveri rezultate. Ima drastican uticaj na performanse.

PS. 30 aplikacija ne mogu ni dva g4 da drze u ramu, kao ni nexus 6p.

Poslednja izmena:
Ne zbog antutu testa vec zbog nexusa, cim se malo optereti postaje dosta sporiji.

Ne znam koji nexus si koristio ali nema telefona sa fabričkim skinom koji radi podjednako dobro kao čist android.Možda približno dobro,a nikako bolje.

Pa sto ne kupujete onda nexus 4, on ima cist android. Govorimo o ceni ova dva modela i koji je bolje uzeti.

Imao sam ga kad je bio aktuelan, ne vidim poentu pominjanja nexus 4 sada.
Ne vidim što je čudno da novi nexusi rade bolje od svih androida na tržištu, to je svakom ko se iole u android razume jasno.

Pa dobro, kupi nexus i nek te dugo sluzi ;) Ja ne vidim poenu zasto ostali prave uopste telefone. Svako iole pametan ce pre izabrati g4 jer izuzev otiska ne dobija nista vise, ali dobija manje rama, slabiji ekran, ir blaster, bateriju, sd slot itd :)

Pa dobro, kupi nexus i nek te dugo sluzi ;) Ja ne vidim poenu zasto ostali prave uopste telefone. Svako iole pametan ce pre izabrati g4 jer izuzev otiska ne dobija nista vise, ali dobija manje rama, slabiji ekran, ir blaster, bateriju, sd slot itd :)
Ne vidim da smo pričali o tome šta koji od telefona poseduje već o tome koji bolje radi.

Ne vidim da smo pričali o tome šta koji od telefona poseduje već o tome koji bolje radi.
Polemika se vodi oko saveta za kupovinu jednog od ova dva telefona. Posto im je cena kod nas maltene ista, bolje ce raditi g4. Ima vise funkcija koje na nexusu ne rade sto je i normalno jer ih ne poseduje pa ce samim tim i bolje raditi. Nista gore od iphone i nexus fanova koji prosipaju svoje cenjeno misljenje po temama ostalih telefona. Sve sami genijalci da ne kazem developeri sa svojim firmama :D Google zali sto ste rodjeni na ovim prostorima.

Ima vise funkcija koje Nexus ne poseduje pa samim tim i bolje radi?! WTF?

Nazad
Vrh Dno