Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

e1c9c53c6470f925a6963f36014c6791.jpg

Рекао бих да Xиаоми опет објаснио .највише због батерије.(прорадио црв,што несачека са куповином истог)

27nov.

There's no microSD card slot in the mix, though.

Jedina mana za sada..

Koja je bila cena note 2 na predstavljanju,koju cenu ocekivati za note 3

Koliko vidim osim baterije, kucista i fingerprint-a, sve isto kao note 2 :S
I da verzija od 32giga ima kao 3gb rama

Koliko vidim osim baterije, kucista i fingerprint-a, sve isto kao note 2 :S
I da verzija od 32giga ima kao 3gb rama
Ne razumem.Šta treba da ima za 200$?
Sasvim lepo unapređenje u odnosu na prošli model, pa neće sigurno napraviti spejs šatl, još po toj ceni.

Poznavajuci kineske brendove pretpostavljam da je kućište ipak plastično presvuceno tim metalnim delom koji je veoma tanak. Takve maske tj back cover ima da se kupe i za rn2.
Pošto ima fingerprint na back cover mislim da se ne otvara prema tome baterija nije izmenljiva. Ja sam vec naručio još jednu bateriju za rn2 i externi punjač pa mi to više odgovara.
Što se tiče fingerprint senzora, jako lep dodatak al za šta je još to korisno osim kao još jedan način otkljucavanja telefona?

Popisali se po ovom plasticnom modelu..

Nista cekamo Note 4(lupam=xelio x20, 4gb DDR ,skener oka , 4k display itd pa da se popisamo i po ovom metalnom i po svemu ostalom al ne vredi cena mu nece biti 125-150 $)

Opusteno pishanje je jedino kad bi Note3 model imao istu cenu ko RN2 ~125-135$ al nece naravno.

Ne znam, meni taj novi RN3 ne deluje kao pisanje po RN2. Realno, dodali su samo jacu bateriju i to metalno kuciste.Ne racunam skener prsta jer mi je to vise neka fensi stvarcica, nego sto stvarno donosi neku super funkionalnost.
Meni vise ima smisla da se zove RN2 Pro ili tako nesto, nego ceo nov proizvod.
Sve ostalo je isto, ekran, SoC, konektivnost, memorija...

M2C

pozdrav

Pisanje bas i nije ali definitivno nije dobar potez, izbaciti naslednika koji je bolji od prethodnog nakon 3-4m.
I da je samo to kuciste bilo bi dovoljno, ovako fingerprint skener, bolja baterija, dizajn i metal koji su po mom misljenju mnogo bolji izbor. Telefon bas onako deluje ozbiljnije i mnogo kvalitetnije a skuplji je samo koliko? 20-30$?

pa baš zato, automatski pada vrednost dvojci.

Pisanje bas i nije ali definitivno nije dobar potez, izbaciti naslednika koji je bolji od prethodnog nakon 3-4m.
I da je samo to kuciste bilo bi dovoljno, ovako fingerprint skener, bolja baterija, dizajn i metal koji su po mom misljenju mnogo bolji izbor. Telefon bas onako deluje ozbiljnije i mnogo kvalitetnije a skuplji je samo koliko? 20-30$?
Imali su problem sa lansiranjem rn2 u indiji, možda su sad to popravili pa zato su izbacili ovaj model.
Mislim da je to u pitanju jer ne kontam zašto bi izbacili potpuno isti uređaj sa izmenjenim, ne tako bitnim, hardverom

Jel se zna za ekran, jel ce opet biti "Sharp" :D

Verovatno je to jedan od glavnih razloga za izbacivanje rn3, i takav naziv a ne rn2 pro. Naravno i Meizu metal.

Jedno pitanje, kako u contacts da mi se vide samo mobilni brojevi i imena a ne i mailovi sihronizovani sa google accounta ?
sada mi je "mess" u imeniku.

Ima li tastatura smajlice ili moram da skinem drugu?
Kako da ugasim vibriranje prilikom kuckanja poruka?

MIUI 7 izgleda solidno nista fensi a iskljucene su mi i napredne animacije koje verovatno usporavaju itd.E sad zasto je zauzeto oko 1-1.2 GB rama imam 3 nepuna "taba" ikonica od toga sve iskljuceno bilo kakav update, nema widgeta 5-6 igara od kojih igrano samo kratko mozda 2-3 nemam cak ni facebook !? Od stvari sa Google playa samo viber itd nije fon pretrpan dal je ovo normalno zausece rama, meni izgleda puno !?

I kod mene isto tako ja jos i viber nemam[emoji4]
Ali radi dobro boli me uvo neka jede ram...

Da, normalno je to. Ja sam instalirao samo najosnovnije app i nekad jedva 300mb slobodno al odlično radi.
Inače koristio sam i sa uključenim animacijama i bez a ne vidim razliku u funkcionisanju za sad. Tako da sam ih uključio i tako koristim

Svrbi me džep da ga naručim za black friday za 130$. Kako prolazi na carini?

Nazad
Vrh Dno