lukac3
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.10.2012
- Poena
- 169
Moja oprema
- Mobilni telefon
- 84123741729
- Steam
- mgEdikeGD
- Pristup internetu
- Optički internet
- Kablovski internet
- ADSL
- Mobilni internet
- Wireless provajder
- ISDN
- Modemska 56k veza
Dakle imam problem sa kompom, radilo je sve okej kod drugara doneo sam ga gajbi prikljucio i od tada kad ga upalim posle 5-7sec se restartuje i tako u krug, na ekranu nista ne prikazuje bleji crna slika i pise no video input i nesto sleep nisam siguran.Onda sam krenuo da skidam komponente, stavio sam drugo napajanje od 500w i dalje isti problem uplaim ga i on se upali pa se rr i tako u krug, dok mi maticna ne daje nikakav signal beep.Onda sam menjao slotove za ram stavljao druge i opet nista, stavio sam i drugi hard i opet ista stvar, menjao grafu i opst isto. Onda sam skinuo kuler sa procesora i obrisao pastu i opet ga stavio i od tada nece uopste da se upali.Stisnem dugme, a na kuleru(seidon 120v) zasvetli plava lampica na pola sekunde i ugasi se...
Skidao sam i celu maticnu da vidim da mozda ne pravi negde spoj sa kucistem ali sve je okej sto se toga tice.
Vec sam jednom imao problem ovakav, resio sam ga na cudan nacin tako sto sam izvadio sve iz njega pa opet vratio stavljao druge komponente i nista, i na kraju sam bio digao ruke od njega spojim ga sve, vratim ga na mesto i kazem ae problem poslednji put i ja stisnem i on upali... Ali sada to nece :wall:
Konfiguracija je iz potpisa.
Inace komp nije radio znaci nepunih 45 min, kod drugara sam ga igrao nesto malo dotu i cs, ugasio spakovao i odvezao nazad kod mene i kod mene poceo da se desava taj problem.
Skidao sam i celu maticnu da vidim da mozda ne pravi negde spoj sa kucistem ali sve je okej sto se toga tice.
Vec sam jednom imao problem ovakav, resio sam ga na cudan nacin tako sto sam izvadio sve iz njega pa opet vratio stavljao druge komponente i nista, i na kraju sam bio digao ruke od njega spojim ga sve, vratim ga na mesto i kazem ae problem poslednji put i ja stisnem i on upali... Ali sada to nece :wall:
Konfiguracija je iz potpisa.
Inace komp nije radio znaci nepunih 45 min, kod drugara sam ga igrao nesto malo dotu i cs, ugasio spakovao i odvezao nazad kod mene i kod mene poceo da se desava taj problem.
Poslednja izmena: