nemanja-992
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.01.2010
- Poena
- 395
Kakva je kamera na Cloudy-u u odnosu na stock? Ima li potrebe da flash-ujem xcam?
Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru.Pa ja sam koristio G2 godinu i po i ni jedan jedini problem ni s mrljama niti bilo cim nisam imao. Sad koristim evo par nedelja polovan G3 koji je star oko 6 meseci i takodje nemam problema (sto ne znaci da ih nece biti). I jedan i drugi su mi bez garancije... Stvar izbora i procene rizika...
Najviše zavisi od upotrebe, ako ti burazer pazi na pregrevanje telefona, šanse će biti jako male. Pregrevanje može da reši upotrebom ili odredjenim softverskim cakama, odredjenim romovima, ili cackanjem odredjenih parametara kojima će smanjiti pregrevanje. Mada sada ide zima, tako da i ja koji imam mrlju, nemam mrlju. Inače moj G2 zamenio Huawei p8, ode G2 posle godinu dana i tri meseca, mrlja se stvorila praktično odjednom, vrlo brzo, ali je telefon uništavan od upotrebe...Koliko su na kraju ceste zute mrlje na g2 i g3? Da li neko ima ideju o procentu telefona kojima se to desi? Brat hoce da uzme ovih dana jedan od ova 2modela, nov, ali sa garancijom za macki o rep. Ako "pozuti" do 10-15% telefona, moglo bi da prodje i sa takvom garancijom, ali ako je vise od toga, i ne znam bas...
Kako mislis ne prodaju neotvarane telefone? Dobio si telefon bez one fabricke folije preko ekrana?
Ako je tako, kapiram da je vrlo moguce da kupuju refurbished ekstremno povoljno, pa su zato i jeftiniji nego po oglasima cesto...
Kapiram da neće imati problema, ima super da mu čučne telefon za te pare... [emoji4]Markos23,
Hvala na odgovoru,
Brat mi je relativno nezahtevan korisnik, rekao bih, i kapiram da ce koristiti telefon da surfuje, fotografise i snima dete, pokazuje ljudima te fotografije i klipove, mada verujem da ce i kada mora da bleji po cekaonicama umeti da igra igre po sat-dva (a to je mozda nekoliko puta mesecno, zbog posla)
Pretpostavljam da je to znacajno slabija upotreba od uobicajene ovde, i da je onda blizi grupi u kojoj je i ta tvoja poznanica...
Kakva je kamera na Cloudy-u u odnosu na stock? Ima li potrebe da flash-ujem xcam?
Dual sim 858hk ili 856? Mislim da svi imaju
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3226051Imam LG G3 DUAL 858HK 32GB još uvek nisam dobio ota update na lollipop v5, pa vas molim da mi kažete ili date link koju tačno verziju da skinem da apdejtujem telefon još uvek imam onu fabričku v4.4.2. I da li treba uopšte uraditi update, i preko kog programa ako ima negde na srpskom tutorijal. Veliki pozdrav forumašima i HVALA!![]()
A koju verziju win 10 imas? Ako je sa oznakom "N", to je no media, tj ne moze nista od medija da prepozna. Bar je kod mene tako bilo. Kada sam stavio enterprise verziju sve je lepo proradilo.
Sve g3 će dobiti 6Zna li se da li će LG G3 Dual LTE 32 GB dobiti update na V6.0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari