Šta je novo?

MTS Telekom ADSL

Људи моји ја само могу да кажем да ме је срамота за коју цену ми добијамо услуге у било ком провајдеру, част изузетцима ако их има. Када погледам на пример Украјину и Русију где сам видео цене интернета. За неких 800 до 1000 динара добијете 100/100
а у Србији највећу уплоад брзину наравно само Тарго има који је на територији Београда, а и ко зна до када ће он.. жалосно, јако жалосно..

Trenutno imam 10/1 brzinu, odnosno 8/1 posto su mi posle 2 meseca smanjili, jer net tada nije mogao da radi uopste. Sta mislite ima li svrhe pokusavati nesto sa VDSL ili nema od toga nista ?

Sad mi je istekao ugovor...

Naravno da neses moci. Kad ti prijatelju ne mozes posteno da imas ni 10/1 kako ocekujes i kojom logikom mislis da bi mogao imati vdsl bilo koje brzine 20/2, 50/2 o 100Mbit varijanti da ne pricamo...?

Људи моји ја само могу да кажем да ме је срамота за коју цену ми добијамо услуге у било ком провајдеру, част изузетцима ако их има. Када погледам на пример Украјину и Русију где сам видео цене интернета. За неких 800 до 1000 динара добијете 100/100
а у Србији највећу уплоад брзину наравно само Тарго има који је на територији Београда, а и ко зна до када ће он.. жалосно, јако жалосно..
A pa ja sam ti u drugoj temi vec odgovorio koliko si u zabludi ali ti vidim ides okolo i pises isto, od tri poruke dve su ti pljuvacina po svima i hvaljenje TT i u jednom postu EXE, a ja sam ti tamo lepo napisao koliko su oni smesni za razliku sta SKYnet nudi i za koju cenu kad si se uhvatio TT(kojeg ja imam prilke da koristim kad odem kod svastike na NBG) koji recimo kao svastika moja ima 24/12 za 1600 a sky net za istu cifru 1600 znaci ima 100/50 recimo za istu UO od 24 meseca i sta si zapeo za TT jel si IKADA imao mogucnost da sednes za komp koji je uopste povezan na FTTH ili samo zamisljas te brzine kao neko dete koje gleda u izlogu kolac a keva nema kinte da mu ga kupi a on ga ZELI?

Pusti bre to ono sto je i u svetu problem kao i kod nas je ta da je optika slabo rasprostranjena i obicno je skoncentrisana na manjem prostoru gde su te "ludacke"brzine moguce, od recimo 100% teritorije optike ima na 2% ali nije samo kod nas tako ti je svugde u svetu, sa malim izuzetkom Rumunije i delom bugarske, ali to je druga prica i to nije za poredjenje i te dve zemlje su bas izuzeci po tom pitanju.

Jel se meni čini jel na ovom HG531 V1 nema mogućnosti menjanja Channel-a,to sam imao sa HG530

A isto pitanje imam i ja ako neko moze da pomogne sa ovim *****nim hg532e....do pre neki dan broj kanala je bio 10 sada 1 i nevidim nigde opciju da to promenim?dali ista postoji i ako neko zna kako molim za pomoc?dodje mi da polupam ovo sr....nje o zid,puca net nonstop

Imam onaj beli HG530 V1 i zeleo bih da ga zamenim za stari crni jetspeed, da li je moguce da uzmem neki sa oglasa ili moram da se cimam sa njima da mi daju? Posto ne rade ovi obicni iz prodavnice nego moraju posebni koliko vidim.

A jel imaju te Nat tabele neke veze sa otvaranjem tcp i udp portova na modemu, jel ja nikako ne mogu da otvorim ni jedan a imam pomenuti VDSL i HG630?

Da li se dobija neki tablet uz neki box paket i da li za nove korisnike imaju one akcije par pretplata po dinar i slicno?

Zna li neko, da li ako nisam vlasnik priključka (podstanar) mogu da podnesem zahtev za uvodjenje ADSLa? Ako ne, šta je potrebno da pribavim od vlasnika da on ne mora lično da dolazi?

Tako je i sad, skoro sam uveo na tudju liniju na svoje ime.

Hvala drugari!

Izmenli su to, sad je normalnije kao sto su rekli, sada mozes.

Otisao do telekoma po ugovor kad me obradovali sa informacijom da vise NE DELE tablete uz ADSL pakete "do daljnjeg"...

Poslednja izmena:
A sta je sa onima koji jos od 02. Oktobra cekaju da im stigne nova oprema za ADSL i tablet ?
Znaci koji su u zahtevu jos i cekaju za Net uz to svo vreme bez interneta ?

Poslednja izmena:
Rekla mi je da je obustavljena akcija "uz internet" - kako je mene zanimao samo ADSL, ne bih da širim dezinformacije, ali, vrlo moguće da je mislila na oba.

A sta je sa onima koji jos od 02. Oktobra cekaju da im stigne nova oprema za ADSL i tablet ?
Znaci koji su u zahtevu jos i cekaju za Net uz to svo vreme bez interneta ?

Aha, ipak nismo u istoj situaciji. Ja stari (20/1) internet i dalje imam, meni "samo" 22 dana od kreiranja zahteva za 50/2 nisu javili da li postoje "tehničke mogućnosti" i nemaju odgovor na to pitanje na Call centru.

pa ok, posto nije, izvoli kupi mi a ja idem da potpisem ugovor i sve ok :D

А таблет много јака ствар уби Боже. :)
Pa i jeste.. 200 dinara je jeftiniji 20/2 uz tablet, a dobija se tablet uz 50/2 za 1900 naspram da se ne dobije.
A Lenovo koji dele je stvarno strava stvarcica! Nije nesto sto bi kupio licno, ali stvarno me je prilicno pozitivno iznenadio koliko dobro radi, i koliko je dobar ekran. SKoro kao ja Lenovo K900, a bolji je ekran po meni od P780. (ako izuzmemo gustinu zbog veceg ekrana)

Lol dobar ekran, rezolucije 1024 x 600. U 2015. godini. Tableti za decu bre. Razlikuju se od random kineskih samo po tome što nemaju rezistivni tip touchacreen-a.
90% ljudi uzima promociju samo da proda tablet posle.

Poslednja izmena:
Kada pogledas ekran onda se vrati i kazi nam da je za decu.
Ugao vidljivosti je fenomenalan, kao da je ips. Mozda i jeste, ne znam.
Rezolucija je dobra za tu dijagonalu, i neki standard.
Nije ovo high end uredjaj,ali za 1din je kradja.
Bolji je od samsung tabova koji se prodaju za 15000 i vise.
Neko ko hoće 720p ili 1080p na tabletu morace da izdvoji 20-30k dinara minimum.
O cemu ti pricas ?
Poredjenje na nivou: astra je losija od audi A8.

Lol dobar ekran, rezolucije 1024 x 600. U 2015. godini. Tableti za decu bre. Razlikuju se od random kineskih samo po tome što nemaju rezistivni tip touchacreen-a.
90% ljudi uzima promociju samo da proda tablet posle.

Ocekujes mozda QHD SAMOLED na takvom tabletu koji se deli za dinar?
Ni ja, ali ovaj tablet stvarno prevazilazi ocekivanja za tako jeftin uredjaj.
A tvrdim da je bolji od Lenovo P780 ekrana, osim sto je manja rezolucija (nema oankvih odbljesaka pri krajevima, razvnomeran je, uglovi su stvarno dobri, a ne samo neocekivano dobri).

Ja sam samo 60e imao ponudu za moj, i ostavio ga, za takvu cenu ce posluziti za raznorazne potrebe, ako nista drugo kad dodju klinci da imaju cime da se igraju, a da ne brinem ako se polomi :D

Jeste IPS. To je tablet realne vrednosti 50-60 evra. Ti ga tokom 2 godine platiš 4-5k. Da ti daju 50 evra u džep uz njega ne menja činjenicu da je low end kršina. Samsung ne koristi raspali Mediatek SoC i ko zna kakvu jeftinu/lošu internu memoriju.

Jedini plus mu je što je džabe i nije no-name Kinez, pa ko nema nikakav tablet i plus ima i neki krš smartphone sa rezolucijom 480x800 (ili još niža ako je neka Lumia) će biti oduševljen tabletom i neće ga prodati momentalno.

Meni lično "ne završava posao" tablet koji je u svakom pogledu gori od mog 3 godine starog 720p IPS mobilnog. A nemam nikakav tablet, jer dok nemam para i povoda da kupim kršten 8.9-10 inča tablet drugi mi ne treba.

Znači da se razumemo, ponuda je dobra, uređaj nije dobar, nije ni prosečan.

Ja ću biti srećan ako dobijem samo net brzinu, igračka uz to je samo bonus.

@alfaunits: Pa za to i može, za decu da se igraju. Ja na tom čak ni stripove ne nih čitao, čitao bih na mobilnom koji je "samo" 4.7 inča a ima duplo veći ppi i generalno kvalitetniji IPS panel.
Knjige da čitam na tom čudu nisam blesav, za to imam Kindle Paperwhite 300dpi. Filmove/serije da gledam na tabletu nisam mazohista. Tako da za šta bih ga ostavljao? Bolje 60 evra za Lenovo + prodam stari Kindle Paperwhite 1st gen (koji sad skuplja prašinu jer novi je 5x prijatniji za čitanje) i vijam neki upotrebljiviji tablet.

Moji ga koriste za browsing, caletu bas odgovara. A baterija TRAJE, brate :) 8h SoT sam izvukao za surfing jednom prilikom :)

Ja ne ocekujem cuda od njega. Nego, kad vec potpisujem ugovor, ne vidim nijedan razlog zasto da ne uzmem nesto ok za 1din pa makar sluzio i kao backup tablet.

A da imam upotrebu, imam - wireless kontrola miksera za svirke gde mi bolje od toga nesto bas i ne treba. Ako ima za 1din, vicite sta ima u ponudama.

Poslednja izmena:
Ako imas user i pass mozes bilo koji ADSL ruter da koristis.

Nazad
Vrh Dno