Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

iPhone 6S / 6S+

Meni negde kad ucukam imei izadje da mi je fon iz uk a negde iz Australije.

Poslednja izmena:
Meni negde kad ucukam imei izadje da mi je fon iz uk a negde iz Australije.
Mislio sam na model, moj je npr A1688, i to bi trebalo da je global, a vidim i da je ratel izdao sertifikat za taj model. To pitam jer je moj dosao iz USA, pa za eventualnu garanciju.

DxOone je izuzetan fotke koje pravi su fascinantne... Kvalitet vrhunski,

Inicijalni plan mi je bio da preskočim ovu generaciju... no kombinacija da će mi trebati za posao a i činjenica da su cene sasvim pristojne mi je promenila mišljenje.

Sada mi samo ostaje da nađem neku dobru dušu koja bi prodala telefon iz MTSa.

jos nije se ni pojavio u mts-u, tek za nedelju dana..

u kom smislu treba za posao? cene i nisu nesto mnogo pristojne :)

kupi 6 za posao vrsi posao svakako :-D ps evo vec sevaju oglasi kupujem 6S as MTS :-D hahah

Човек вероватно развија iOS апликације па због појаве ForceTouch мора да има уређај где би то могао да адекватно тестира.

Skoro mi neko rece, da mora da uzme 6S samo zbog FT upravo zbog razvijanja apps... a ja mislio njihova firma i nije nesto ozbiljna :-D

Da li je moguće da je noviji model slabije osvetljen na max?

I slabiji izlaz?

slabiji zvuk, na sluskama, zvucniku i da ekran je malcice losiji na suncevoj svetlosti... to se zna...

[youtube]m1fUil7QLNI[/youtube]

Za siroke mase ,mali crnja :)

Ау колико смарају ти Амери са тим "некановаглупост-gate" па све са тим #... угх.

img0162.jpg

odma na kutiju

ma mislim da to mi ne bi ni primetili..., kokrento ja ne vidim raziliku izmedju mini retine i iphone 6 tj ne cujem neku razliku (sluske) zvucnik je vec druga prica gde ga ip6 delje. :-D

Cene u mts-u iste kao i za prošlogodišnji model u vreme kad je počela prodaja u mtsu.

Za testiranje 3D Touch aplikacija. Mnogim ljudima ovde telefoni služe za rad... bilo da se bave razvojom, testiranjem ili im je potreban stalan pristup određenim aplikacijama i servisima.

Cene u mts-u su kao što se i očekivalo. Valjda ću naći do 1. novembra, od kada mi treba, nekog ljubaznog mtsovca da mi proda.

Au ovi nisu normalni, a najjače je što su cene obične 6-ice smanjili za u proseku 990 dinara :d

I sa takvom cenom u telenoru taj mob ce im biti najprodavaniji.. Vise puta vidjena stvar

Stvarno je razbio sa Telenor sa cenama, 15000 din je skuplji u odnosu na ekvivalentan paket iz Mtsa .Sa ugovornom obavezom od 2 god ,izadje me telefon po istoj ceni po kojoj sam mogao da uzmem u Evropi sa povracajem poreza.

Poslednja izmena:
Vrh Dno