BodyRemover je napisao(la):Wut bout this:
01/02 Verona dovedeni Taribo West, Guardiola, Arkadiusz Bak, Helton i Assane N`Diaye svi za free transfer.
Doveden trener Giorgios Pomaski (po meni najbolji trener) iz Olimpijakosa.
To je sve od pojacanja.
Cele sezone sam igrao 3-5-2 formaciju i kod kuce i u gostima, napadacki 🙂
Zavrsio sezonu kao cetvrti, plasirao se u ligu sampiona i prodao N`Diaye-a za 35 miliona €.
Majstorija 🙂 i ujedno i najveci uspeh do sada.
pozdrav
Mi8lkMan77 je napisao(la):Ja sam pitao ko je sta osvojio da ne bih otvarao novi thread🙂
Jaka Faca je napisao(la):P.S.Kolega,mogao bi i ti da se oglasish po ovom pitanju,ako su te "zeleni" pustili🙂
Jaka Faca je napisao(la):Sorry,potpuno sam prevideo tvoje pitanje,mislio sam da se hvalishesh onako bez veza.
Ajde,manageri,recite koji su vam uspesi i sa kojim timovima,i naravno,pozheljno je navesti i verziju igre(sa,ili bez pecha,i naravno,koje je pache u pitanju).
Jaka Faca je napisao(la):Ja sam u proshlom manageru vodio Castel di Sangro,ushao u drugu ligu,pa preshao u Veneciju,ushao u Seriju A,onda uzeo Juve i sa njim osvojio titulu,sve to za 6 sezona....
Nikada nisam igrao vishe od 8 sezona,dosta igracha ode u penziju,neki ostare,pojave se neki novi,do tada nepoznati,pa mi onda sve to bude bez veze.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari