Šta je novo?

Pitanja u vezi CM 01-02

• Začetnik teme Začetnik teme Turbe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Turbe

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
619
Kako podesavate trening igraca.Sta znace opcije treniranja SKILS I TACTICS?Kakve osobine trener treba da ima da bi trenirao recimo Fitnes?Ajde ako neko razume ovo da mi malo objasni.Pozdrav

Skills-tehnika, sutiranje, tackling, finishing; trener-coaching outfield plejers i tactical knowledge, determination naravno

Tactics-bitno kod asistent menadzera zbog vodjenja 2. tima i u slucaju da palis na odmor, kod igraca tactics osobine su marking i off the ball.

A za ostalo samo pogledaj koje osobine imaju treneri i samo ce ti se recci koje osobine treba da poseduju, npr. sigurno ne treba da ima fantastican man management da bi trenirao fudbalere u fitnesu 🙂

pozdrav od huge CM fana

Ajde molim te predlozi mi kako da postavim trening.Mislim da je logicno da ih podelim u 4 dela:Golmane ,odbrambene,srednjake i napadace.
Koliko intezivno da treniraju od onih stavki ove grupe.Podrav

ja napadacima(F,AM) drzim skill i shooting na intensive a tactics i fitness na medium
odbrambenim(D,DM) obrnuto

Zar ti se onda ne povredjuju igaci suvise cesto(ili ta da se sporije oporavljaju posle utakmice?Dajte jos predloga za trening!!!
P.S Jel igrate neke posebne taktike ili izaberete neke ponudjen(npr 4-4-2 ili 5-3-2)?

igracima koji se nalaze pred povredom smanjujem intenzitet treninga,a taktike imas da skines sa net-a,kao i savete u vezi treninga

kakve rezultate ste postigli? Sta ste osvojili?
Sakojom ekipom?

Pa ja sam sve zivo osvojio sa Parmom u proslom manageru. Ovaj poslednji nisam dugo igrao. Fora je sa malim timom napredovati do vrhunskog, ali ko ima bas dosta vremena za bacanje.

Wut bout this:
01/02 Verona dovedeni Taribo West, Guardiola, Arkadiusz Bak, Helton i Assane N`Diaye svi za free transfer.
Doveden trener Giorgios Pomaski (po meni najbolji trener) iz Olimpijakosa.
To je sve od pojacanja.
Cele sezone sam igrao 3-5-2 formaciju i kod kuce i u gostima, napadacki 🙂
Zavrsio sezonu kao cetvrti, plasirao se u ligu sampiona i prodao N`Diaye-a za 35 miliona €.

Majstorija 🙂 i ujedno i najveci uspeh do sada.

pozdrav

BodyRemover je napisao(la):
Wut bout this:
01/02 Verona dovedeni Taribo West, Guardiola, Arkadiusz Bak, Helton i Assane N`Diaye svi za free transfer.
Doveden trener Giorgios Pomaski (po meni najbolji trener) iz Olimpijakosa.
To je sve od pojacanja.
Cele sezone sam igrao 3-5-2 formaciju i kod kuce i u gostima, napadacki 🙂
Zavrsio sezonu kao cetvrti, plasirao se u ligu sampiona i prodao N`Diaye-a za 35 miliona €.

Majstorija 🙂 i ujedno i najveci uspeh do sada.

pozdrav

Izashao je "patch" od nekih 18 MB koji takve "ludorije" znatno otezhava.
Inache,moj najveci uspeh je osvajanje triple krune sa Atalantom u trecoj sezoni.U drugoj sam uzeo samo Ligu shampiona i domaci kup.🙂
Shto se tiche treninga,bitno je da ti "coach"-evi imaju shto bolje ocene.Npr. gore pomenuti Pomaski ima sve oko 20,sem taktike.Ti ga lepo "sign"-ujesh,stavish mu da trenira sve sem "tactics".I tako uradish sa celim stafom,a trening ostavish na "general".Igrachi se sasvim lepo razvijaju,jer njihov razvitak u najvecoj meri zavisi od toga kako i koliko igraju(naravno i na kojoj poziciji),kao i od skrivene opcije "potencial",koja je kod razlichitih igracha razlichita.Zato i postoji opcija kod igracha "request caoach report",ili tako nekako,gde ti trener kazhe koliko koji igrach znachi klubu,i sl. Sve skrivene opcije mozhesh videti pomocu editora koji dobijash uz igru.

Ajd da se i ja malo hvalim🙂
Sa Laciom sam stigo do 2010 godine
Imam 22 trofeja, od kojih 2x Svetski sampionat klubova; 6x Serie A; 4xLiga Sampiona;...
Sad sam i selektor BRAZILActp;

Nisam mogao da odolim i stavio sam i sebe kao igraca😎 i naravno da sam najbolji igrac Lacia i Italije (+kapiten)😀

Pa ne treba ovde da se hvalimo,nego da pomognemo choveku oko treninga.
Ja sam ono sa Atalantom pomenuo onako,uzgred,tek da napomenem koliko je nerealnija igra bez 3.9.65 patcheta,sa kojim je to mnogo tezhe ostvariti.
P.S.Uzgred budi recheno,sa Laziom poosvajati trofeje,i nije previshe teshko,josh ako je igrano bez patchetine.....

Ja sam pitao ko je sta osvojio da ne bih otvarao novi thread🙂
A sto se treninga tice, kod mene svi treniraju normal sve i svi zajedno.
Bitno je da igraju da bi postali sto bolji igraci.
Ko nema mesta u timu ja ga prebacim u drugi tim da bi igrao tamo, pa mi Asistent(Pavel Nedved- odlican trener bolji od Pomanskog po karakteristiama) javi kad neko napreduje.

Pozdrav svim Managerimactp;

Kako sam se ja izgubio sa ovim treningom.Igram sa Juventusom i napadaci imaju sve namesteno medium osim shootinga koji je intensive, i ladno im padaju ocene.Salas ima off the ball 13 a na pocetku ima 15!
Thuram je pala stamina sa 20 na 17 a prosek ocena mu je oko 8.Nista mi nije jasno.Inace igram ovu igru oko 7-8 godina ali se dosad nisam mnogo interesovaoza trening i ocene su solidno napredovale

Ma i ja se uopshte vishe ne bakcem sa treningom od kad' sam imao slichno iskustvo.Kako god da namestim trening,neke ocene se poprave,ali neke budu mnogo gore.Zato sam i rekao ono shto sam rekao o treningu u prethodnom tredu,da se sad ne ponavljam.
P.S.Kolega,mogao bi i ti da se oglasish po ovom pitanju,ako su te "zeleni" pustili🙂

Mi8lkMan77 je napisao(la):
Ja sam pitao ko je sta osvojio da ne bih otvarao novi thread🙂

Sorry,potpuno sam prevideo tvoje pitanje,mislio sam da se hvalishesh onako bez veza.
Ajde,manageri,recite koji su vam uspesi i sa kojim timovima,i naravno,pozheljno je navesti i verziju igre(sa,ili bez pecha,i naravno,koje je pache u pitanju).

Jaka Faca je napisao(la):
P.S.Kolega,mogao bi i ti da se oglasish po ovom pitanju,ako su te "zeleni" pustili🙂

naravno da su me pustili, cak sam i razbojnik sada! sto mu dodje razbojnik snajperista... do jaja, sa cu ja za koji dan na special op negde u avagnistan ili tako 🙂

nego sto se tice treninga, ja sam da se sve ostavi kako treba. moje misljenje je da mozda tactics nije samo za odbranu, mozda i za taktike napada, tj. uigravanje kombinacija celog time itd.

kada sam stavljao na shooting treniranje za napadace, smanjivao sam tactics, i ako se finishing povecavao neznatno, sama forma igraca je bila u opadanju. slabije su dolazili u gol prilike i tako dalje...

Sorry,potpuno sam prevideo tvoje pitanje,mislio sam da se hvalishesh onako bez veza.
Ajde,manageri,recite koji su vam uspesi i sa kojim timovima,i naravno,pozheljno je navesti i verziju igre(sa,ili bez pecha,i naravno,koje je pache u pitanju).

Ja dosad nisam obrnuo nijednog CM-a, ali sa ovim zadnjim 01-02 sam se bash zainatio. Pocheo sam sa PNE (Preston North End), vodio ih do 2015 i tada sam popijo otkaz jer sam ishao na ultimatum za veci stadion, zatim vodio Boston UTD pola sezone, pa onda me uzeo Blackburn (inache PNE rival), pa tu pijem otkaz zbog loshih rezultata, prlazim u Como, pa Djenova i onda Lazio. U Laciju proveo 5 ili 6 sezona i onda se vracam u Englesku, Man City, i odatle prelazim u Midlzbro.
Od reprezentacija sam vodio Nigeriju, Kinu, Jugoslaviju, Urugvaj, i sada Brzil.

Sa timovima sam uspeo da uzmem sve trofeje osim Svetskog klupskog prvenstva, a sa reprezentacijama (za sada) nisam nishta konkretno napravio. Inache trenutno sam 2028/2029 sezona. Valjda ce kraj uskoro.

P.S. CM igram od 95 i smatram da to nije igra vec nachin zivota! type;

Pozdrav svim CM fanovima....

Ja sam u proshlom manageru vodio Castel di Sangro,ushao u drugu ligu,pa preshao u Veneciju,ushao u Seriju A,onda uzeo Juve i sa njim osvojio titulu,sve to za 6 sezona....
Nikada nisam igrao vishe od 8 sezona,dosta igracha ode u penziju,neki ostare,pojave se neki novi,do tada nepoznati,pa mi onda sve to bude bez veze.....

Ja sam u proshlom manageru vodio Castel di Sangro,ushao u drugu ligu,pa preshao u Veneciju,ushao u Seriju A,onda uzeo Juve i sa njim osvojio titulu,sve to za 6 sezona....
Nikada nisam igrao vishe od 8 sezona,dosta igracha ode u penziju,neki ostare,pojave se neki novi,do tada nepoznati,pa mi onda sve to bude bez veze.....

Pa to jeste, kod mene u godini 2028 nema vishe zivih igracha (poznatih).
Svi su se povukli, stim shto jedan deo njih su treneri, asistenti, pa i menadzeri. Najproslavljeniji medju njima je Simone Inzaghi (!?).

eto ja lepo kazem da cm krade, kakav simone bre trener, ako on ikada bude uspesan trener, ja cu sebi prste da odsecem 🙂

A shta cesh da odsechesh ako opet ne ostvarish dugogodishnji san navijacha Intera,i ne osvojish titulu ni u svojoj drugoj sezoni u klubu?🙂

more ne brini ti za mene, brini za parmu da ne izgubis opet 😉

Moj resor je Juve,a za Parmu neka brine buduci bivshi manager Intera,mozhda ovi iz Parme polude,pa mu nakon eventualnog otkaza ponude posao😀

nista ti ne brini, mozda bi ti bilo bolje da pogledas tabelu, i to ne samo kalca, vec i ukupan menadzerski skor, cini mi se da sam malo bolji od tebe u ukupnom skoru, imam "nekoliko" pobeda vise

Shta je ovo bilo,sastav na temu "Grohotom sam se nasmejao"?.Ako je tako,Miroslave,pogodio si temu,svaka ti chast😀 😀 😀 😀
A shto se CM-a tiche,morash ti josh da se vozish dok stignesh do moje stanice.Zato decko type; i vezhbaj managera,da ne bude FX kao proshle sezone😎

Igrate li chesto?

Ja nemam priliku sa ljudima da igram. Dodushe svake godine kad dodje leto, sa josh 2 lika odigram par sezona, ali to je sve. Proshle godine smo odigrali 00-01 nekih 5 sezona. Strava trip. Par dana bez pauze, pivo, klopa i ostalo. Ni sam neznam koliko kutija cigareta je otishlo...cheers 😉

mi? ja i kolega, tj. jaka faca igramo vec... hmmm... cini mi se 9 godina... od kada je izasao cm1 italian league... ja sam inace igrao i engleskog keca

Nazad
Vrh Dno