Pih, moracu da kopam.Ako mislis na password od ulogovanog Google accounta, to je nemoguce.
Probas recimo na kompu cega se poslednjeg secas ili ono zaboravljen pas.Kako na ovom telefonu može da se vidi password za Gmail koji je unet u telefon a i koristi se Gmail aplikacija za mail?
Nadao sam se da postoji neka aplikacija ili slično što bi iz telefona pokazala password (kao za WiFi u exposed).Probas recimo na kompu cega se poslednjeg secas ili ono zaboravljen pas.
Koliko se secam, ne. Davno sam ga doveo u to stanje. Nasao sam neko uputstvo preko ubuntua, al mi se ne mili da pocinjemA prijavljuje li ti telefon kad ga prikopcas na komp?
Pa udjes preko recimo mozile na gmail na telefonu i isto kao da si na kompuNadao sam se da postoji neka aplikacija ili slično što bi iz telefona pokazala password (kao za WiFi u exposed).
Jer mi je telefon pri ruci, a laptop u drugom gradu. Ne radi se o mom telefonu/laptopu. Ja svoje lozinke čuvam![]()
Lozinke za wifi nisu enkriptovane odnosno zasticene za razliku od ostalihNadao sam se da postoji neka aplikacija ili slično što bi iz telefona pokazala password (kao za WiFi u exposed).
Jer mi je telefon pri ruci, a laptop u drugom gradu. Ne radi se o mom telefonu/laptopu. Ja svoje lozinke čuvam![]()
Jesu. Ja sam cekao desetak dana jer ih nije bilo na stanju. Verujem da brze resavaju kad imaju delove. Ali mi je ovo za bateriju potpuno neverovatno. Ne moze dan da izdrzi.Milose jel su ti ubacili nov ekran zbog zutih mrlja, zato sto i ja imam i treba za koji dan da odnesem? I koliko si cekao popravku?
Os monitor mozda. Sad sam obrisao pa cu videtiNesto ti jede bateriju, ovaj android OS ne sme da bude 20%, tu je problem. Kod mene je uvek izmedju 7-8%.
Pa sta da radim kako da resim ovo?teško da on jede a i ne bi upao u androidOS kategoriju. to je nešto sistemsko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari