Šta je novo?

LG G2

predat G2 na servis danas nadam se najboljem, a do tad zivim sa galaxy-em trend plus, thug life braco :D

Srećno! Isti sam ti taki!

U koji servis da nosim telefon da povrati telefon iz nemogućnosti ulaska u bilo koji mode? Znaci lg logo, resetuje se i onda ekran pozadinski kao da svetli.

Probas recimo na kompu cega se poslednjeg secas ili ono zaboravljen pas.
Nadao sam se da postoji neka aplikacija ili slično što bi iz telefona pokazala password (kao za WiFi u exposed).
Jer mi je telefon pri ruci, a laptop u drugom gradu. Ne radi se o mom telefonu/laptopu. Ja svoje lozinke čuvam :)

Nadao sam se da postoji neka aplikacija ili slično što bi iz telefona pokazala password (kao za WiFi u exposed).
Jer mi je telefon pri ruci, a laptop u drugom gradu. Ne radi se o mom telefonu/laptopu. Ja svoje lozinke čuvam :)
Pa udjes preko recimo mozile na gmail na telefonu i isto kao da si na kompu :)

Lozinke za wifi nisu enkriptovane odnosno zasticene za razliku od ostalih

Imam CloudyG3 2.0 vec skoro godinu dana na mom G2.
Hocu da predjem na Cloudy G2 3.3.
Mogu li klasicno preko recovery-ja (twrp) da flesnem 3.3 ili moram prvo da se "prebacim" na stock LP pa onda na Cloudy 3.3 ?
I da li samim tim sto sam vec na Cloudy 2.0 imam KK bootloader ili moram da "odraditi " i AutoRec v2?
Hvala !

Najbolje ti da odradis kdz LP, pa autorec v2 i posle samo flesnes cloudy 3.3 iz twrp

Posle zute fleke servis je odradio svoje ali od kako sam uzeo telefon baterija je mnogo slabija cini mi se. Jutros skinut sa punjaca i pitanje da li ce docekati kraj veceri.
uploadfromtaptalk1438269591754.png

Milose jel su ti ubacili nov ekran zbog zutih mrlja, zato sto i ja imam i treba za koji dan da odnesem? I koliko si cekao popravku?

Milose jel su ti ubacili nov ekran zbog zutih mrlja, zato sto i ja imam i treba za koji dan da odnesem? I koliko si cekao popravku?
Jesu. Ja sam cekao desetak dana jer ih nije bilo na stanju. Verujem da brze resavaju kad imaju delove. Ali mi je ovo za bateriju potpuno neverovatno. Ne moze dan da izdrzi.

Nesto ti jede bateriju, ovaj android OS ne sme da bude 20%, tu je problem. Kod mene je uvek izmedju 7-8%.

teško da on jede a i ne bi upao u androidOS kategoriju. to je nešto sistemsko.

Da li moze neko ko ima poslednju verziju cloudija i koristi g3 tweaksbox da napise da li ima screenshot u power meniju? Ima li inace neke razlike u odnosu na prethodnu verziju,jer nema nista posebno u onom changelogu?

Ako ti ne prodje root iz prve budi uporan, nekima je tek iz 20-og pokusaja proslo:)

90% na kompu 0% na telefonu.
Za koliko bi trebalo da zavrsi? Pretpostavljam da je zabo kako odavde ispocetka?

To je to, i kod mene uvek zabode na 90%. Ako ti se ne pojavi supersu nije proso root, moraces ponovo sve dok ne uspe. ***. nekad prodje iz prve a nekad moras bas da budes uporan.

Ja sam drugu iz prve za par minuta rutovao gpro2 bez ijednog problema.

Nazad
Vrh Dno