Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Upravo sam se registrovao...

Javljaj utiske, red je da malo unaprede izgled UI :)

Sony Debuts New version of their Overlay in Sweden

Sony-concept.png

Meni ovo deluje ok, samo da ne trpaju vise bloat-a i to je to..

Sta ti je tu ok? Ko decija bojanka otprilike...jos kad vidim ovaj sat u dva reda, instant mi se pegla.

Meni se svidja :)
Volim velike ikonice i stock izgled

Da, sat je dno kao i neke ikonice ali sta sad, zato i kazem da je samo ok, posebno u odnosu na druge fabricke bojanke koje laguju na flagship uredjajima ;)

Sve se to dovede u red sa novom/smart/apex ali ovo bar ne laguje ili minimalno laguje..

Poslednja izmena:
Pa, to mu dodje jedan od razloga zasto sam ostao na 4.4.4. Inace nisam ni ljubitelj ovih sony fontova ali to je jos najmanji problem.

Ništa ne fali pastelama, kad se navikneš, KK je gori i ružniji, 5.1.1 dodaje stvari koje je Google zaboravio u 5.0,
ART, mnogo toga ispod haube, Material Design.
I sami korisnici učestvuju u fragmentaciji, pa posle zašto Android nema podršku kako treba.

Ma voleo bih ja da oni sve to utegnu i naprave da radi i izgleda kako treba.

Izgleda dobro i prilično je utegnuto.
Imao sam par problema, i rešili su se, tako da je verovatno bila neka aplikacija.
Jedino ne znam da li 5.1.1 konačno koristi Qualcomm crypto co-processor, da ne bi enkripcija ubila performanse, ali pošto nigde nema da je to neko radio na Sony, moraću ja da testiram.

Sta ti je to crypto co,cemu to sluzi?

d0cd6c06712c1768915ab98811a74ba0.jpg

Stvarno stiglo za 14 dana [emoji3]

Moram pohvaliti mocolo. Kupio sam pre 2 meseca već, i prednje i zadnje,zadnje sam sje*o sam, loše sam zalepio,pa čačkao,i naravno puklo. Kupih novi glass,neki no name, puklo posle nedelju dana,ništa mu nisam radio,dal' je od toplote ili šta već,ne znam. Ali zato prednje,već 2 meseca ga drndam, ni onu ogrebotinicu koja se samo pod uglom vidi - nema. Tako da,sve preporuke za mocolo.
Sledeće što narucujem je nilkin, čisto da uporedimo :)

I kod mene pao 5.1.1...osim nekih sitnica ja ne primećujem ama bas nista.

Sta ti je to crypto co,cemu to sluzi?
Mislim na deo Snapdragon SOC, koji služi za hardversku akceleraciju enkripcije. Koja nije radila na Nexus 6, i zašto je Google posle promenio da nema enkripcije za L iz kutije.
Pa je kao popravljeno, ali i dalje ne radi kako treba.
S druge strane iPhone je enkriptovan čim mu staviš šifru, i nema posebnog procesa i čekanja, niti udara na perfomanse.

d0cd6c06712c1768915ab98811a74ba0.jpg

Stvarno stiglo za 14 dana [emoji3]

I meni stiglo za tacno 14 dana. Stvarno mi nije jasno kako je to moguce, ni 13 ni 15 nego tacno 2 nedelje. A inace pise da je transport predvidjen mnogo duze...
Inace ja moje zadnje skinuo zbog smetnji blicu, a prednje je ok lepo sam ga zalepio, medjutim nije mi jasno kako je moguce da mi skoro pre nekoliko dana pojavi kao neka belicasta travka dlaka ne znam sta li je i to na dva mesta. Nije bila sigurno kad sam zalepio al ajd. Inace pojavila mi se i neka sitna ogrebotina, verovatno ga je nesto zaparalo u dzepu posto nisam ispustao telefon...

Sa kog sajta?

Ne znam stvarno kako bi uspeo da primeti bilo kakvo poboljsanje u kameri...jedino da je slikao i snimao identican kadar pre i posle updatea.

I meni je to prošlo kroz glavu da ne bih ni uspeo da provalim jer uglavnom slikam random slike.

U cemu je razlika izmedju Z3 i Z2? Vidim 0.8 ghz jaci procesor i bolje osvetljenje sta jos?
Da li vredi dati skoro duplu cenu Z2ke? I kada bi mu mogao pasti cena?

Ne vredi,Z2 je ukupno bolja kupovina,imao sam i Z3 i Z2 u isto vreme pa ti kazem iz iskustva.

Prosto je, ako ti je skup Z3, ne kupiš Z2 i gotovo, kupiš nešto drugo, od Sonija Z3 ili ovi sada noviji, M4, i slično koji imaju manje bezele, a ne kao Z2, koji kao da je izašao pre dvadeset godina, toliki telefon, a displej ne prati telefon, plus sav kao cigla napravljen, G2 u odnosu na njega je težak slim fit...Z2 verovatno najveća cigla u flagship svetu, cigla, u pravom smislu reči, samo zbog toga ga nikad ne bih kupio. Inače brz, baterija rastura, i ima još puno prednosti, slično kao i S5, težak promašaj, sa plastikom ne kao kineske igračke, nego i gorom, a odlična sprava u dosta stvari...
Treba da se potrudis da nadjes situaciju da Z3 košta duplo više od Z2, za oko 400e, nešto manje može da se nadje nov Z3. Nov Z2 za 200e, nikako, čak ni polovan...

Nazad
Vrh Dno