Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Samo neka ide gore, neko ce zaraditi manje, neko vise, ali bitno je da ponovo imamo pozitivna desavanja u kripto svetu.

Ja sam u aprilu na OKcoinu otvorio 10x leverage long kad je cena bila 1,3 dolara, ali je na kraju quartera krajem juna automatski zatvoren dok je cena jos uvek bila niza. Da nije bilo toga, bio bih sad u astronomskim procentima profita.

Po meni je najbitnije da ova prica dugo potraje, pa ce biti i jos nekih drugih coina i mogucnosti za zaradu.

nablizilo 8.5USD, srecan sam (ili cu mozda kasnije da zazalim) sto sam povukao sell ordere na 0.03...

Jeste svesni vi da hype nije ni poceo?
Ovo je sve rezultat velike potraznje za ltc-om zbog bol.. me k.. zasto
ali je velika potraznja.Hype tek sledi.Ako sad razmisljate da prodate svaka cast
slabo cenite ltc koji ste i preko 10$ kupovali

Jeste svesni vi da hype nije ni poceo?
Ovo je sve rezultat velike potraznje za ltc-om zbog bol.. me k.. zasto
ali je velika potraznja.Hype tek sledi.Ako sad razmisljate da prodate svaka cast
slabo cenite ltc koji ste i preko 10$ kupovali

ja ni jedan nisam kupio, sve nakopao.. a dobar deo zamenio iz btc-a, kad je odnos bio 0.0081 zato i razmisljam cisto da vratim malo

recite mi da je ovo frst sell off :) tuga....

Poslednja izmena:
drz te se,ovo je veliki shake off,to smo vec videli nov 2013
Bice jos akcije samo strong hands

Sad ce grafikonisti iz rupe da izadju ;)

Edit: ipak ne jos, vraca se LTC... ;)

BTC gadja na 300$, znaci polecemo, bice zanimljiv dan a i vikend ;)

Poslednja izmena:
A da li ce ga ltc pratiti?
To znaju ovi bull trapovi i grafikonisti druze ja samo znam da me ove cene ne zanimaju. Kupovao sam po 1.55, 1.8, 2$ i ne pipam jer sam ubo minimum (manje je samo 0, za mene) par hiljada $ me ne zanima... ili par desetina k ili nista. Srecno nam svima.

*** evo skoro se vratio na 8$.. u 5 min pao na 6 i vraca se na 8.. *** da imam slabiju cuku mislim da bi riknuo

po 100-ti put ko ima slabo zdravlje odmah da gasi komp i mob i napolje u setnju

Ma svi koji su bili pristuni Novembra 2013 i tada uzivo pratili/trgovali berzu, ovo dodje kao mala maca. :)

One oscilacije od ~400 dolara za minut i sad ove od $1-2, ne mogu da se porede. :)

Morate se bre malo oceliciti kad pravi pump dodje... $1000+ :p

Ja sam delom presao u BTC ali tek na 0.029, a sada samo trgujem sa LTC/USD na BTC-e.

Kupujem na 6.xx, a prodajem na 7+, jednostavno. :) Pa koliko god akumuliram...

Uglavnom, ne mislim da se nista lose desilo, jednostavno su svi hteli da predju u BTC jer su videli da skace. U Kini je dostigao i $380, otuda i panika.

Samo ce se korigovati BTC/LTC odnos, jer kako je krenuo, za par dana bi bio 0.1...

Pametno si postupio prelaskom u btc, ovo je bilo ocekivano, ja sam bio halav i postavio ordere na 0,032.

Vrh Dno