Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Moja kanta od laptopa
koja se mučila na 8.1, 7 da ni ne pominjem se bukvalno preporodila sa ovim poslednjim buildom.

Moram da ti kažem da moja "kanta" od PCeja 64bit Athlon sa 1 giga rama koja je "oživela" pod Windowsom 8.1 i radila super (samo 400mb rama klot zauzeća) je postala neupotrebljiva posle najnovijih ovogodišnjih apdejta

Windows 10 radi na istoj "kanti" još gore od neupotrebljive sedmice..

Dok Windows XP razbija "puštajući" sve DirectX 9 igre sa 2.5 puta većim FPS nego pod 7 8 10...

Biće zanimljivo na kraju videti kako se odvija migracija sa 7 i 8.1 na 10. Mislim da dobar deo ''običnih'' korisnika
nije ni svestan koliko će 10 ubrzati njihove mašine, optimizacija na 10 je neverovatna. Moja kanta od laptopa
koja se mučila na 8.1, 7 da ni ne pominjem se bukvalno preporodila sa ovim poslednjim buildom.

Preterujes, poletela je jedino ako ti je 7 i 8ca bila puna gluposti... win10 jeste dodatno optimizovan u odnosu na 8 i 7-cu ali ne toliko da bi radio na krsu :)

Na laptopu stari toshiba satellite 750 sa win7 upgrade na win10
sa svim programima, razlika nevidjena...gledas da li je taj isti laptop.
Manje se greje, svi programi rade, sve ide glatko...

Da i ja cuo da se HDD na win10 ponasa brze od SSD na 7-ci :mad:

looooooool pa to je tuzna vest za ljubitelje w7 :D

nego jel dostupan taj 159 preko WU?

Poslednja izmena:
Izašao novi build :D
Нису нормални, па прошлу ноћ нисам спавао, чекао да крш лаптоп одради посао па залегао тек око 5 ... овог пута ће да сачека. Није он Цеца. ;)

Govor je o matorim masinama, ako Ferari ide 200 to i nije neka vest.
Ali ako Yugo ide tom brzinom to vec jeste.

"We’ll be publishing the build later this afternoon and it should be available everywhere by end of day"
lepo pise... znaci sutra po naski

Oseti se primetno,da ovaj novi bild 10158 bolji od 10130,brzi je podosta.Sve dosta tecnije radi!!!!

Takođe, tek od pre par minuta je available.

Kako su samo ubrzali, finis je blizu...:)
Zovem sinka da pusti da se update.

Ма кренуо и код мене, бар нећу да почнем у пола три као јутрос па ћу нешто и да спавам.

Da evo i meni se pojavio na WU 10159.Sutra ga updejtujem,ipak se sutra radi!!!!Ala je ovaj 10158 bild dugo trajao [emoji33] [emoji2]

get insider builds imam fix me pa register ali nishta...jel to preduslov za update ili ?

get insider builds imam fix me pa register ali nishta...jel to preduslov za update ili ?
Podesi na fast ring i idi update, trebalo bi da krene.

Evo sinak kaze da se skida 10159, taman ujutru da ga pustim da upgrade.

Poslednja izmena:
Choose how preview builds are installed
ovo ne postoji kod mene.
:S

Nazad
Vrh Dno