Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Snapseed najbolji :)

Aviary, snapseed, PicsArt, Pixlr. Mada je prepun market takvih aplikacija.. ali ove su nekako najkompletnije uz veoma dobar interfejs i alate, filtere.

Hvala na odgovorima:) Probao sam Aviary, Snapseed i Pixlr al nigde ne nalazim opciju za promenu rezolucije, jeste da nosim naočare al nisam valjda toliko corav:-D

tako je, ja za promenu rezolucije koristim QuicPic.

Pojavio se Facebook Lite regularno na srpskom GP, sorry ako je vec bilo.

Појавиле ми се рекламе у текстри иако имам adaway. До сада их није било.

Јесам..сад сам скинуо и 3.0 верзију и исто.

Poslednja izmena:
NetEase Music kineska besplatna varijanta od popularnog Spotify servisa prevedena na engleski jezik, ne zahteva registraciju!

NetEase Music kineska besplatna varijanta od popularnog Spotify servisa prevedena na engleski jezik, ne zahteva registraciju!

Hahaha Q&A su im smehotresni, gugl translate je radio samo tako, ali ova im je dobra

The best antivirus is yourself and your common sense. All antivirus apps are a scam, give false positives do just that, to sell, and there are millions of items online proving it, so just a little Googling.

Nešto dobro za ručno merdžovanje pojedinačnih kontakata? Znači ništa automatika, odaberem dva i da ih spoji.

U jednom trenutku kad sam imao potrebu da sredim kontakte ispostavilo se da je samo TrueContacts mogao za dzabe da mi pomogne. To je u stvari port AOSP aplikacije iz ICS u kome nisu uklonjene mogucnosti kao u novijim verzijama. Obavezan backup kontakata i probavanje ...mislim da ces za pocetak morati da uradis "separate" gmail i phone imenika a tek onda rucno merdzovanje. Ja sam za svaki slucaj gasio i net kako me ne bi zeznulo sinkovanje pre nego sto zavrsim.

da li neko koristi program Yaata sms...svidja mi se kako radi i par fora koje ima....zanima me, moze li da se podesi da se vide Emotikoni...

Ima li neko predlog za mali widget digitalni sat + sledeći alarm + datum?

Do sada sam koristio Digital Clock Widget, ali on ne radi (kako treba) na Lolipopu :( Uostalom, nije apdejtovan od 2011. Nešto slično bi mi baš odgovaralo, ali ne uspevam da pronađem :(

kH0q1TF.jpg

Potrebna (free po mogućnosti ali nije uslov) i jednostavna (u smislu da nije punokrvna navigacija ili nešto slično) aplikacija koja radi sledeće:
Pokrene se app, ja sam u Somboru na primer i u aplikaciji/njenom prikazu mape tapnem na Bačku Palanku na primer.
Potom se horizontalno okreće telefon u prostoru dok app ne pokaže tačan pravac (linijom optičke vidljivosti, kada bi je bilo) izmedju moje pozicije na mapi i Bačke Palanke.
Dakle, klasično "nišanjenje".

Ima li neko predlog za mali widget digitalni sat + sledeći alarm + datum?

Do sada sam koristio Digital Clock Widget, ali on ne radi (kako treba) na Lolipopu :( Uostalom, nije apdejtovan od 2011. Nešto slično bi mi baš odgovaralo, ali ne uspevam da pronađem :(

u xwidgetu imaš milion skinova pa može da se probere nešto verovatno. ili chronus.

Potrebna (free po mogućnosti ali nije uslov) i jednostavna (u smislu da nije punokrvna navigacija ili nešto slično) aplikacija koja radi sledeće:
Pokrene se app, ja sam u Somboru na primer i u aplikaciji/njenom prikazu mape tapnem na Bačku Palanku na primer.
Potom se horizontalno okreće telefon u prostoru dok app ne pokaže tačan pravac (linijom optičke vidljivosti, kada bi je bilo) izmedju moje pozicije na mapi i Bačke Palanke.
Probaj GPS Essentials.

Sta se desava sa FB Msg pa ovo se raspada.. ? Verovatno je bilo reci, ja tek sad izvalio... Utripovao sam bio da je do telefona, kod drugara isto, kod drugarice jedne isto bag nakon poslate poruke cekas 3 dana... Kakvi su to cobani...

Izguglaj, verovatno je neko iščupao apk a mislim da je bio i na Google Play da se skine. Prost digitalni sat i ispod piše naredni alarm. Evo crop, biće mutno ali da vidiš izgled
43d98f04fa3f18b920791404a90f7861.jpg

Georeality, potraži na gplay

Jel se dešava nekom da download preko opere samo stane, ne piše failed samo stoji i ne skida, kad prekinem konekciju i ponovo se konektujem download se nastavi. I jel koristite neki poseban Download manager ili skidate preko browsera.

Vrh Dno