bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
Sta? Pa vidim s6 korisnike kako se hvale sa 3-4 h Sota iz 12 sati upaljenih. Pa meni to smijesno 
Jeste, G3 samuraj, N4 gowno...S6 se testira jos u firmi. Ali po prvim rezultatima,ono je beda od baterije za 550e.
Note 4,takodje beda od baterije,10 aparata mi svakodnevno pred ocima. Za 500e tuga. Baterija u rangu sa G3.
Tako da nije sve toliko crno kod G3-ojke,koja vredi samo 300e
S6 se testira jos u firmi. Ali po prvim rezultatima,ono je beda od baterije za 550e.
Note 4,takodje beda od baterije,10 aparata mi svakodnevno pred ocima. Za 500e tuga. Baterija u rangu sa G3.
Tako da nije sve toliko crno kod G3-ojke,koja vredi samo 300e
4k?svi ovi koji negoduju su potpuno u pravu, jer G3 nema integrisan teleportation a ocekivala sam ako vec nisu ugradili za interkontinentalno da s njim covek moze da se prebaci makar do vikendice, ali n-e m-o-z-e, definitivno sam probala i ne moze... onda rezolucija je tricavih 4K, ja sam i na S2 imala bolju. takodje veliki propust je sto nema stampac za EKG srca i dzek za davanje insulina, zatim prognoza dobitnih brojeva za loto uopste ne radi na ovom modelu, da ne pricam sto konkurencija odavno izbacuje kameru u 5D a gospoda iz LG-a nas zasmejavaju sa video stabilizacijom i audio zumom kao da je to bog zna sta... mogli su bar prednju kameru da stave 98 MP, ovako kad slikam selfi ne mogu da zumiram mesec u pozadini i trazim znake zivota sto mi je najveci hobi. ja cu se drzati i dalje mog starog Note 59 dok ne skupim za M74 ili Z42 a vi kako hocete, kome se baca novac neka uzme G3..
svi ovi koji negoduju su potpuno u pravu, jer G3 nema integrisan teleportation a ocekivala sam ako vec nisu ugradili za interkontinentalno da s njim covek moze da se prebaci makar do vikendice, ali n-e m-o-z-e, definitivno sam probala i ne moze... onda rezolucija je tricavih 4K, ja sam i na S2 imala bolju. takodje veliki propust je sto nema stampac za EKG srca i dzek za davanje insulina, zatim prognoza dobitnih brojeva za loto uopste ne radi na ovom modelu, da ne pricam sto konkurencija odavno izbacuje kameru u 5D a gospoda iz LG-a nas zasmejavaju sa video stabilizacijom i audio zumom kao da je to bog zna sta... mogli su bar prednju kameru da stave 98 MP, ovako kad slikam selfi ne mogu da zumiram mesec u pozadini i trazim znake zivota sto mi je najveci hobi. ja cu se drzati i dalje mog starog Note 59 dok ne skupim za M74 ili Z42 a vi kako hocete, kome se baca novac neka uzme G3..
Samo hocu da kazem da je fon extra za te pare
Ha, ha, zaboravila si jos nesto, ne kuva rucak i to mu je veliki minus, pozzsvi ovi koji negoduju su potpuno u pravu, jer G3 nema integrisan teleportation a ocekivala sam ako vec nisu ugradili za interkontinentalno da s njim covek moze da se prebaci makar do vikendice, ali n-e m-o-z-e, definitivno sam probala i ne moze... onda rezolucija je tricavih 4K, ja sam i na S2 imala bolju. takodje veliki propust je sto nema stampac za EKG srca i dzek za davanje insulina, zatim prognoza dobitnih brojeva za loto uopste ne radi na ovom modelu, da ne pricam sto konkurencija odavno izbacuje kameru u 5D a gospoda iz LG-a nas zasmejavaju sa video stabilizacijom i audio zumom kao da je to bog zna sta... mogli su bar prednju kameru da stave 98 MP, ovako kad slikam selfi ne mogu da zumiram mesec u pozadini i trazim znake zivota sto mi je najveci hobi. ja cu se drzati i dalje mog starog Note 59 dok ne skupim za M74 ili Z42 a vi kako hocete, kome se baca novac neka uzme G3..
^ Tvoje je misljenje svima opste poznato u ovoj temi,tako da![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari