Šta je novo?

Microsoft Lumia 640 , 640XL

Navici ces se :) Svaka skripi na nekom mestu

@desp
Da li mogu da pokušam da je vratim u Gigatronu da mi daju zamenu, ili baš svaka škripi?

Vidi se da nije neki veliki problem, samo nije u gornjem desnom uglu dobro stegnuta ili je problem u ovoj maski iza...

Mojanmalo skripuce oko tastera (tacnije malo ispod tastera). U pocetku me nerviralo, posle ~1,5 meseca ni ne primecujem :)

Stavi se malo papira ispod maske kod problematičnog mesta i rešen problem.

Upravo stiglo neko ažuriranje

Ide neka reklama na netu za telekom, nude 640 DS ali jos nema zvanicna ponuda na njihovom sajtu...
A i 535 im pojeftinio, sada je 9900 uz najnizu tarifu a bio 12000...

Poslednja izmena:
Da li kupiti Lumia 640 ili 830? Koliko sam mogao da primetim, razlika je samo u kameri (bolja kod 830), bateriji (bolja kod 640) i ceni.

Izrada je bolja kod L830, i ima kompletniji Glance. L640 je jeftinija, i postoji dual sim verzija, ako ti je to bitno.

Ma taj glance se nesto shebo ,ja sam na l620 imao isti glance kao na l830 ,al u poslednje vreme ne funkcionise kako treba ,ja se nadam da ce to ispraviti.

Ma taj glance se nesto shebo ,ja sam na l620 imao isti glance kao na l830 ,al u poslednje vreme ne funkcionise kako treba ,ja se nadam da ce to ispraviti.

Tacno tako,u poslednje vreme glance nesto ne funkcionise,kod nekoga radi,kod nekoga ne.I ja sam video da neko na Lumia 640 XL. Ima full glance,Ali ga ja nemam

Dual sim mi nije potreban, najbitnija mi je baterija i stabilnost. 640 mi je primamljiva zbog cene, oko 23k u radnji. Najradije bih uzeo 930 kad bi naletela neka akcija kao pocetkom aprila za oko 40k u gg.

Vredi sačekati L640 LTE Dual SIM koja se tek pojavila!!!

Ne znam ni da li se pojavio ovde, ali je defakto izašao (Martovski model).
Čekam odgovor od gospoje sa KP o ceni i nabavci pa ću javiti.

Ma on je kao "izasao" jos marta, ali ga nema nigde, sem prodavci pod znakom pitanja na eBayu i Amazonu.

Ae neko ko poseduje 640 neka okači neke slike da vidimo kako izgledaju.

Info od prodavacice " L640LT DS nema u Madjarskoj, odakle svi nabavljaju, a situacija sa Madjarima je prilicno napeta i dodatno se zateze tako da ce generalna nabavka fonova sa te strane naglo stagnirati a skocice i navavno/prodajne cene. Kada i ako bude doticna Lumia, javice mi..."

Bio danas do mts-a da se raspitam za 640 preko boxa. U ponudi imaju 640xl po ceni od 32k din uz box. Preterali su sa cenom.

Ako neko sazna za Telenor nesto i obicnu 640, molio bih da javite..

Nazad
Vrh Dno