- Učlanjen(a)
- 14.03.2012
- Poena
- 450
Samo instaliraj - http://www.apkmirror.com/apk/google...google-play-store-5-6-6-android-apk-download/
5.6.6 još sveže
5.6.6 još sveže
Poslednja izmena:
Jel si šikao ti nešto?Jel mislis na Swype ili Services?
Jer za Swype jesam, a za ovo drugo nije ni tražio.
Ako izbriše data za tastaturu, da li će mi izbrisati ono što sam je "naučio"?
Pohvala za dizajn medjutim nema vise widgeta i korisnih opcija tipa Posalji prepaid dopunu (ili ne vidim gde su)Telenorova aplikacija 111 Meni dobila nadlednika - Moj Telenor koja je kompletno redizajnirana i ima puno vise opcija. Prati materijal dizajn. Za sad sam primetio jedan bug - greska u datumu dokle traje ugovor - 01.01.1970![]()
Racun > Usluge vezane za racunPohvala za dizajn medjutim nema vise widgeta i korisnih opcija tipa Posalji prepaid dopunu (ili ne vidim gde su)
Ja sam je juce instalirao i blokirao sva gugl sr**a i za divno cudo radi i reinstalirao sam anzuriranja na blokiranim applikacijama sve je ok pritom zastitu nisam ukljucivao :-DJe l' probao neko ovu aplikaciju Opera Max
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.max.global navodno stedi internet mb, plus u novoj verziji ima blokiranje wifi i mobilne mreže ka aplikacijama koje izaberes tako da moze da uštedi i bateriju.
Probaj resize widgetaMeni je kod Nove provlem npr. vidzet za vremensku prognozu. Promenio sam da mi u horizontali bude 5 ikonica, umesto do sadasnjih 4, a dole u precicama 7, umesto 5. Sada su mi svi vidzeti nekako iseceni. Vidzet za vreme, recimo, je bio odlican, a sada mi se ne vidi prvo slovo grada. Da li tu mogu nesto da podesim?
Skini ovaj wallpaper setter što vidiš kod mene na ss-u.Shvatio sam šta je, stvar je u broju "ekrana". Ja uvek imam 3, a sada mora da se ima bar 4 da bi prikazivao celu pozadinu, u suprotnom zumira po želji.
Nemam rešenje, ali to je problem.
Nova launcher 3 ne radi to.
Ako nešto smislite, javljajte.
Ma radilo bez problema 8-9 meseci tek pre tri - četiri dana je počelo da zeza. Ne znam sto bi se bas sad utripovalo...To je bug, desava se. Jel ti taj KK sa XDA, pogledaj odgovarajucu temu za ROM.
Probao, ne radi...Skini ovaj wallpaper setter što vidiš kod mene na ss-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari