Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Instalirao sada onaj services i Skype store idalje ne radi. Resetovao telefon ali opet isto.
uploadfromtaptalk1432677848286.jpg

Nisi se logovao prilikom instalacije swiftkey tastature sa gmail-om...

Obriši data pa ponovo.

Poslednja izmena:
Jel mislis na Swype ili Services?
Jer za Swype jesam, a za ovo drugo nije ni tražio.
Ako izbriše data za tastaturu, da li će mi izbrisati ono što sam je "naučio"?

Telenorova aplikacija 111 Meni dobila nadlednika - Moj Telenor koja je kompletno redizajnirana i ima puno vise opcija. Prati materijal dizajn. Za sad sam primetio jedan bug - greska u datumu dokle traje ugovor - 01.01.1970 :D

Poslednja izmena:
Telenorova aplikacija 111 Meni dobila nadlednika - Moj Telenor koja je kompletno redizajnirana i ima puno vise opcija. Prati materijal dizajn. Za sad sam primetio jedan bug - greska u datumu dokle traje ugovor - 01.01.1970 :D
Pohvala za dizajn medjutim nema vise widgeta i korisnih opcija tipa Posalji prepaid dopunu (ili ne vidim gde su)

U čemu je fora, pa nema paypal app za Android? Na ios sam je koristio normalno

Kako da skinem ovo kad nije moguće skinuti za srbiju
Edit: pretece ne biker

Kucas apk downloader, u poljecza URL ubacis taj playstore link i on ga skjne. Normalno instaliras onda

Nova launcher 4, imam problem sa wallpaperom. Uvek ga nekako cudno zumira ili croppuje, ne mogu nikako da podesim da se vidi ceo wallpaper (ili deo koji ja hocu), pa da se skroluje (do nove 4 mi je radilo sve normalno).

Znaci, sada prakticno ne mogu da pdesim pozadinu kako hocu. Ima neko ideju?

Odeš na sliku i kada klikneš na set as izabereš fabričku opciju za postavljanje slike. I onda normalno postaviš, bar tako ja radim na m8.
Ne izaberem nova nego ovo ispod.
779b151ad20d2297d4368ba4489ecc75.jpg

Ne uspeva mi, kao da nova uvek preuzme :(

Možda je bolje reći da uvek zumira po nekom svom pravilu.

Nexus 5, ako nešto znači.

Poslednja izmena:
Shvatio sam šta je, stvar je u broju "ekrana". Ja uvek imam 3, a sada mora da se ima bar 4 da bi prikazivao celu pozadinu, u suprotnom zumira po želji.

Nemam rešenje, ali to je problem.
Nova launcher 3 ne radi to.

Ako nešto smislite, javljajte.

Ima onaj wallpaper wizardri pa vidi jel ti on rešava problem

Meni je kod Nove provlem npr. vidzet za vremensku prognozu. Promenio sam da mi u horizontali bude 5 ikonica, umesto do sadasnjih 4, a dole u precicama 7, umesto 5. Sada su mi svi vidzeti nekako iseceni. Vidzet za vreme, recimo, je bio odlican, a sada mi se ne vidi prvo slovo grada. Da li tu mogu nesto da podesim?

Ljudi šta može da bude kad mi na KitKat romu na kojem imam dozvolu za write na extSD u nekom trenutku kaže da ne može da pise na extSD i npr kamera automatski prebaci storage na internal SD? A posle restarta sve radi normalno?

Imam root i kad pokrenem onu aplikaciju za extSD write fix kaze da je sve u redu i da imam dozvole za write na extSD. Ovo kaze i pre i posle restarta...
Nervira me vise...

To je bug, desava se. Jel ti taj KK sa XDA, pogledaj odgovarajucu temu za ROM.

Meni je kod Nove provlem npr. vidzet za vremensku prognozu. Promenio sam da mi u horizontali bude 5 ikonica, umesto do sadasnjih 4, a dole u precicama 7, umesto 5. Sada su mi svi vidzeti nekako iseceni. Vidzet za vreme, recimo, je bio odlican, a sada mi se ne vidi prvo slovo grada. Da li tu mogu nesto da podesim?
Probaj resize widgeta

Shvatio sam šta je, stvar je u broju "ekrana". Ja uvek imam 3, a sada mora da se ima bar 4 da bi prikazivao celu pozadinu, u suprotnom zumira po želji.

Nemam rešenje, ali to je problem.
Nova launcher 3 ne radi to.

Ako nešto smislite, javljajte.
Skini ovaj wallpaper setter što vidiš kod mene na ss-u.

To je bug, desava se. Jel ti taj KK sa XDA, pogledaj odgovarajucu temu za ROM.
Ma radilo bez problema 8-9 meseci tek pre tri - četiri dana je počelo da zeza. Ne znam sto bi se bas sad utripovalo...

Nazad
Vrh Dno