Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nema cake, samo pod locale izabereš jezik i sačuvaš. Tako sam i ja weather prebacio na srpski.
Probao sam i za AccuWeather radi, ali WeatherLive neće. Kada stavim srpski on mi na srpskom stavi samo dane u nedelji a sve ostalo je na engleskom.
Ne znam kako da ga namestim...

I čemu služi crveni trouglić na obodu kruznog widget-a? Stalno menja poziciji. Mislio sam da je kompas ali kad okrećem telefon on se ne pomera.
uploadfromtaptalk1432369484317.jpguploadfromtaptalk1432369500556.jpguploadfromtaptalk1432369515467.jpg

Da li si probao Trello?

Iskreno, ja ne koristim, ali se kum kune u njega.

Trello je brutalna stvar. To koristim za organizaciju projekata i slične stvari. A ovo mi treba kao nesto za sitnije stvari, da nabacm na brzinu.
Nemam ni ja problem sa syncom, to je bilo samo prvi put. Probaću i gtasks, mada sam sad zadovoljan sa wunderlist-om. Naravno svako ima neku potrebu, meni ne treba u opste vremensko ponavljanje tako da mi radi posao.
Nisam probao trello, ali zar on nije za neki vid project managementa?
Ako je tako, onda neka cepa Asanu. Ona ima sve. [emoji38]

Nisam probao trello, ali zar on nije za neki vid project managementa?
Ako je tako, onda neka cepa Asanu. Ona ima sve. [emoji38]
Trello jeste za to, i free je, a nama radi posao. A wunderlist mi je za ličnu organizaciju na brzinu, da ne kažem za teze[emoji1]

Ne znam kako se zove taj tip aplikacija (sram me), ali fazon uslikam neki papir sa tekstom i on mi prepozna slova i prebaci u tekst doc. Imao sam nesto ranije sad nikako ne mogu naci, preporuka?

Да ли постоји апликација којом бих могао да забраним нет за све осим за апп коју ја одредим. Типа да приступ нету имају само Viber и WhatsApp. Размишљам се да купим овај ChatSim а за њега је неопходно да ништа не вуче нет осим chat апликација.

Ne znam kako se zove taj tip aplikacija (sram me), ali fazon uslikam neki papir sa tekstom i on mi prepozna slova i prebaci u tekst doc. Imao sam nesto ranije sad nikako ne mogu naci, preporuka?
OCR je tip aplikacija :)
Да ли постоји апликација којом бих могао да забраним нет за све осим за апп коју ја одредим. Типа да приступ нету имају само Viber и WhatsApp. Размишљам се да купим овај ChatSim а за њега је неопходно да ништа не вуче нет осим chat апликација.
Neki firewall ti treba. Droidwall npr. Ima ih i koji traže root i bez roota.

Znam da je izbor slab, ali mi treba neka apk za backup apk file + data. Na S3 koji je root-ovan koristim TB, ali na S6 se jos ne usudjujem da radim root, a hteo bih neke apk da prebacim sa datom. Da li uopste postoji neka?

Pa koja je najbolja recimo za data?

Probao sam i za AccuWeather radi, ali WeatherLive neće. Kada stavim srpski on mi na srpskom stavi samo dane u nedelji a sve ostalo je na engleskom.
Ne znam kako da ga namestim...

I čemu služi crveni trouglić na obodu kruznog widget-a? Stalno menja poziciji. Mislio sam da je kompas ali kad okrećem telefon on se ne pomera.

Verovatno aplikacija nije cela prevedena na srpski. Trougao je pravac vetra.

Milkobgd ja koristim helijum ali za 10ak aplikacija mi kaže backup disalowed jer developer nije dozvolio. Ima li neko rešenje za ovo? Ili neka alternativa koja nema ovaj problem?

Na PS stoji da nije slobodna za nasu zemlju?!? Ako znas alternarivu odakle moze da se skine, pisi na PM, meni treba da prebacim Viber, WA konverzacije, Mail-ove i to bi bilo to otprilike.

http://www.apkmirror.com/apk/clockworkmod/helium/

Viber ne moze pravilno da se prebaci Helium-om. Izmesa sve poruke i posiljaoce. Neko je skoro ovde objasnio koje fajlove rucno prekopirati za Viber.
Za ove apps sto su developeri zabranili ne znam resenje. Video sam da neke imaju taj status ali ono sto ja bekapujem nema.

http://www.apkmirror.com/apk/clockworkmod/helium/

Viber ne moze pravilno da se prebaci Helium-om. Izmesa sve poruke i posiljaoce. Neko je skoro ovde objasnio koje fajlove rucno prekopirati za Viber.
Za ove apps sto su developeri zabranili ne znam resenje. Video sam da neke imaju taj status ali ono sto ja bekapujem nema.
Znam ja kako da prebacim viber poruke na root-ovanim uredjajima, to sam uspeo, ali hocu sa root na non-root da prebacim. Nisam probao, ali verovatno na non-root uredjaju ne mogu da pristupim ni sa jednom apk u sistemske foldere npr data, gde se nalazi izmedju ostalog file u kome su poruke vibera. Kad bih to uspeo, onda bi bilo lako. Da li je to izvodljivo ili samo root pomaze?

P.S. Whats up sa heliumom ne moze da se backup-uje nikako.

Poslednja izmena:
Da li postoji neka aplikacija za pracenje statusa filmova, podsetnika, opisa...? Ne treba mi za gledanje filmova kao showbox vec samo za organizaciju. Kao tvshow time za serije.

Da li postoji neka aplikacija za pracenje statusa filmova, podsetnika, opisa...? Ne treba mi za gledanje filmova kao showbox vec samo za organizaciju. Kao tvshow time za serije.
Pa imdb.com. Imaš watch list, imaš ocenjene, možeš dam da praviš. Odlično je organizovano.
Ja koristim series guide za serije (konektovao sam na trakt.tv)

Nema bolje, posebno zbog widget-a, sinhronizacije i obaveštenja kada izađe nova epizoda :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno