Šta je novo?

Need for Speed (2015)

tomasbg

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2005
Poena
350
Moja oprema  
CPU & Cooler
5800x@Peerless Assassin 120 SE
Matična ploča
B550-A PRO
RAM
Kingston 4x8GB ddr4 3200
GPU
RTX 2070 SUPER OC
Storage
Nvme 2x1TB
PSU
Seasonic X660W Gold
Kućište
Antec Flux
Monitor
Aoc 24 1440hz 1080p
Pristup internetu
  1. Optički internet
Samo da ne zaseru ime Underground kao sto su pre par godina Most Wanted.

Poslednja izmena:
Dokle vise?
sm7-facepalm.gif

Ako, ako, proslu godinu su preskocili. Posvetili se. :d

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]jC6CN88j--w[/YOUTUBE]

Dakle, definitivno Underground fazon. :Klanjanje

Veoma bih voleo da posle duzeg vremena ponovo vidimo drift trke.

Poslednja izmena:
rwb porsche body kit :D

I da imas svoju garazu, skupljas lovu za auto, za budzenje itd, u tome i jeste draz igre.

Jako se radujem ovome, ali realnot to je EA, kapiram da ce biti 3 auta u pocetku, a ostale preko ce preko DLC-a da ubacuju

Samo da opet ne ubacuju one glupe pakete za budzenje automobila kao u novijim igrama.

Pa naravno da je reboot, samo da ponovo ne zaseru.
A izgleda da ce customization biti na nivou.

Poslednja izmena:
Pa tesko da mogu losije od prethodna dva dela. Otkad je EA Black Box prestao sa radom na igrama, od tada NFS ide silaznom putanjom. Poslednji inovativan NFS je bio Carbon, a poslednji odlican NFS je bio pre njega - Most Wanted. Jednostavno, nemaju sta da ponude...
Ovom igrom verovatno hoce da naprave neko osvezenje u serijalu kao sto je bilo 2003. sa Underground-om. Sto bi se reklo, osvezenje za neke nove klince...jer nama starijima ionako tesko da ce ikada u serijalu bilo sta biti bolje od HotPursuit-Porsche i/ili Underground-MostWanted igara.

Dobro je sto se u ovom teaser traileru, pored Porsea vide i "sirotinjski" automobili sto ukazuje da ce customization/tuning u dobroj meri biti prisutan. A to su nesto jos i ranije obecavali.
Grafika ce biti brutalno dobra.

A licno, ne bih se bunio za remake Underground-a (ili dvojke), uz samo bolju fiziku i grafiku. :D

Poslednja izmena:
Na oba unndergrounda sam se lozio kao nezdrav, kao i na most wanted i delom na carbon. Ali kad gledam ovo, izgleda mi smesno, nerealno. Cukanje policije pri 200km/h i sve ostalo sto ide uz to.

nema sta nerealno nfs je uvek bio arcade drive,igra i treba da bude zabavna. od simulacije nema nista :)

Još kada bi vožnja barem bila pristojna. Uželeo sam se NFS Underground i budženja vozila kao i većina u ovoj temi, ali će mi smetati mehanika vožnje kao sa mobilnog telefona (Asphalt serijal) i odbijanje od bankina pri 250 km/h. Kada bi igru barem malo uozbiljili, bila bi pun pogodak. Barem da je prilagode analog kontrolama i zaborave na tastatura vozače (znači fizika kao u Forza serijalu).

Jos kad sam cuo da je open world sad ostaje samo da sacekamo da vidimo kako izgleda i da je kupimo :D

Da, simpa je ova "cyan" boja, mada bilo bi vr' kad bi vise vuklo na plav a ne zelenu

Ja i dalje cekam porše nastavak.. a evo petnaesta godina nula bodova. Mislim da se jedini izdvajao sa onim dugim stazama koje voziš po 15min, starim modelima koji imaju hendling kao brod (ali uzivancija vozati) i sa onim suptilnim popravkama i trgovinama.

Sto se ovog naslovatice, sumnjam da cu upaliti ali neka ne bude lokan na prokletih 30 FPS da ljudi mogu igrati kako treba.

Vrh Dno