Šta je novo?

LG G2

Xposed installer

treba:
rootan mob
twrp instaliran
savjetujem backup system particije(ne treba nista drugo)
samo klik na install i ne diraj
za povrat klik na restore i ne diraj :)

-ne sharati

Ima informacija kada ce biti kamera fix za LP? Brzha je ali bas je losa kvalitetom, lol. Gledam slike frendicinog iPhonea 5s i lose mi bude kad znam da je G2 bio bolji prije :D

Ne trebaju sad sam instalirao :)
Bender kad dodje update za xposed, samo normalno ga instaliram?

Za kolege forumase koji su narucili ovo http://www.meenova.com/
da li se placa postarina? Naravno dolazi u Srbiju? Koliko u evrima da uplatim na racun? Imam visa karticu deviznu, Intesa banke. Da narucim ovo: "Dash Micro with Case & USB Adapter, Carbon Black"? Uz to koliko kontam dobijam sam taj uredjaj, adapter za obican usb i silikonsku oblogu?

Plaća se 3$ tako da je ukupan iznos 15 dolara :

mininova.png

Dakle odeš u menjačnicu, kupiš 15 € pa do banke, staviš te pare na deviznu karticu i kupiš lagano :)
Radi sve odlično sa G2 telefonom i TWRP rikaverijem tako da tu može da se pravi bekap, stavljaju zip fajlovi i možeš sve živo da formatiraš kada imaš microUSB ...
Podržava kartice do 128 Gb tako da je idealno za muziku, slike koje se lako prebacuju/pregledavaju između fotoaparata npr i telefona...

sz_reader_quarter-560x360.jpg add_storage-520x440.jpg Reader_Phone_cards-r3-1440x960.jpg

Poslednja izmena:
Hvala :) Ima li tracking? Ne svidja mi se sto nije pre pp ali ok :) Posluzice :D

Poslednja izmena:
Mi2raw ne radi na LP pa me interesira ako ima neka kamera koja snima raw? Nista ne mogu naci u GP, a dobro bi doslo dok se ceka fix jer vidim na XDA da jos nista od toga...

Pravo da ti kažem ne sećam se, ali mislim da je stiglo za desetak dana :)
Ma sve je to ok, samo popuni lepo adrese, podatke sa kartice i ne brini ...
E da kartice verovatno već imaš kući - gledaj da uvek koristiš one sa oznakom class10 :)
Može bilo koja ali su najbolje - http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/ i http://www.lexar.com/products/microsdhc-microsdxc

Ma da, imam class 10 od 32gb koju sam uzeo dok sam z1 koristio. Kingstone cini mi se. Nervira me da mi sad stoji neiskoriscena. Znam za ovo jos dok su onu prvu verziju imali, samo me nesto mrzelo da narucujem. Cisto da za ljude koje zanima, 4k direktno snimanje u sd karticu ne stuca :) Jer sam imao problem sa karticom class 6 pre dosta godina kad sam uzeo za htc tattoo i sa najobicnijim snimanjem.

Ja vec neko vreme gledam da uzmem tu mmeenova ali sa usb adapterom da moze u komp da se nabode. Koliko sam shvatio moze direkt na nju da se snima video zapis na primer? Posto nisam video podesavanje za to na lp dok na kk jesam.

Ovo sa slike ti je sa USB adapterom i futrolom :)
Nisam probao to za video, ali verovatno može da se namesti bez mnogo muke ...

Xposed installer

treba:
rootan mob
twrp instaliran
savjetujem backup system particije(ne treba nista drugo)
samo klik na install i ne diraj
za povrat klik na restore i ne diraj :)

-ne sharati

Odradio,ali preporucujem davanje malo vise detalja, neko ce se zbuniti. Tipa - install iz recoverija ili iz samog LLa, zasto restore itd.
Ima link za xposed framework?

Poslednja izmena:
Sve je unutra. Znači kliknete install i on instalira closed framework I xposed installer, obriše 3 appa koja će blokirati u suprotnom. Na uninstall briše xposed i vraća te fajlove. Kad bude gotovo bude i detalja

Jel neko probao? Kod lp makar kod mene bi baterija trebalo da bude bolja kao i kamera

Zdravo društvo,

Rešio sam problem sa crvenkastim ekranom.

Verovatno će nekome iskustvo koristiti pa ga prenosim. [emoji4]

Ispostavilo se da sam juče ceo dan sastančio u zgradi koja na fasadi ima neiskoemisiona stakla (ne propuštaju ic zračenje). Pored toga stakla su plavičaste boje koja filtrira plavu boju tako da da je svetlost koja dolazi iz polja crvenkasta tj. prijatnija za oči i ugodnija za rad.

Kako je dan odmicao i uključivalo se veštačko osvetljenje, meni je ekran postajao sve manje crven, a bela boja sve belja. [emoji3]

Danas sam proverio još jednom na sunčevoj svetlosti i sa ekranom je bilo sve u redu.

Savet je da, ako primetite čudne boje na ekranu, prvo proverite izvor svetlosti u prostoriji, naročito stakla na fasadi tj. prozorima. [emoji41]

Pozdrav.

Mene na 30a zeza proksimity sensor.Nekoliko puta mi se desilo da u toku razgovora ostane ukljucen ekran pa uvom napravim haos.Toga na kk nije bilo, a kad testiram senzor sve je u redu sa njim.

Mene na 30a zeza proksimity sensor.Nekoliko puta mi se desilo da u toku razgovora ostane ukljucen ekran pa uvom napravim haos.Toga na kk nije bilo, a kad testiram senzor sve je u redu sa njim.
iste probleme i ja imao na 30a pa sad i na Vodafone-jedno 50 puta sam prekinuo razgovor-ako su to rešili javi pa da fllesujem

Na Baltic 30a sam i jedino i dalje imam problem sa led lampicama, to je jedini problem. Da li se upgrade preko OTA brišu podaci sa interne memorije (Slike i slično).

Vrh Dno