Koji whey ti treba?Ima li neko preporuku za kupovinu wheya preko KP, vidim cene su povoljnije nego u prodavnicama?
Nit dovoljjno energije mozes da pojedes (65kcal/100g) nit vlakna (1.7%) da te makar ona drze duze. + brzo ogladnis.
Nemoj vise da lupas gluposti.Nit dovoljjno energije mozes da pojedes (65kcal/100g) nit vlakna (1.7%) da te makar ona drze duze. + brzo ogladnis. Siromasna hrana generalno "odlican" materijal za dorucak.
Naravno slandza i jajca imaju tone sastojaka od vitamina minerala energije proteina i plus te drze pola dana. Zato idu lepo za dorucak.
Pa i hleb uz jaja je dovoljan za popunu glikogena ko se za to brine, a da u isto vreme ne ostane gladan posle 2h.
@gibo
Ne znam sta ti radis ali ako je za tvoj organizam toliko malo potrebno energije onda svaka cast. Ja se tresem posle 2h. (Dok kad sam ih jeo pre par godina)
Svako ko se tu "pronadje" neka pogleda:@nemanja123,
Rekao sam što sam imao, siguran sam da ima ljudi koji će se u tome prepoznati. Ko hoće slepo da sluša savete sa foruma, slobodno, nikog ne sprečavam. Nikada ja nisam rekao da oni apsolutno ne valjaju, samo da to nije dobar način za sve ljude, nije jedini način i sadrži puno nepotrebnih i zastarelih dogmi. Ja sledim savete Lyle-a, Aragona i ostalih science based nutricionista, koji su daleko ispred svih ostalih, samim tim što kritički koriste naučna saznanja iz proteklih nekoliko godina i spremni su da promene svoje stavove ukoliko nauka pokaže da nisu bili u pravu.
Не могу ујутру, једва и ово "прогурам"@GiBo2pac
Moras proteine uz obrok. Samo ovsene nisu obrok![]()
Odakle ti ovaj podataka. 100gr ovsenih ima skoro 400Kcal. Ako dodas jogurt/mleko, nesto od lesnika/badema (50g), neko voce za jos lepsi ukus, itd bude veoma dobar i jak obrok.
Mada su mi jaja favorit za dorucak, tu nema price. 4-5 na oko, pola litre jogurt, cisto malo slanine ili kobasice kao zacin, salata od povrca i sir, i neka veca integralna kifla, uh nema bolje
.
Pa lepo si reko, nemoj ni ti da nastavljas... ne zato sto je zabranjeno, nego gubis vreme.@weasel
Ne vredi da se sa njim raspravljas. Ne zna on ni kako organizam funckionise niti sta se za sta uzima i kako prolazi kroz sistem. Vidis da misli da su seceri i kompleksi UH isto i da se ovsene uzimaju zbog sitosti. Sta dalje reci...
A izgleda ih nikad nije ni uzimao cim kaze da ogladnis odmah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari