+1 To nije stvar samo sa s6, tako je na svim Android uređajima...Olaksan, a zauzima vise memorije... Zamisli, radi brze.. Pa mora raditi, ima dosta jaci procesor, brzu memoriju, vise rama...
Offtopic je ali cisto da se napomene:neko mi sa kartice skine na bankomatu 350$ 2000km daleko od mene a kartica kod mene. (Normalna stvar ovde da ti nekim aparatom kopiraju podatke s kartice dok stoje pored tebe i posle koriste to ali sve banke vracaju pare koje su ukradene)
Barem mi stize wireless punjac za utehu, ali nemam sta da punim na njemu [emoji22]Tozo jesi lerma
Def su trebali da idu na 4gb rama. Ne moze 6apk da drzi u pozadini...
A inace je ekstremno brz,sto je veliki plus.
Da su stavili 4GB ram-a onda nemaju puno prostora za Note5 izgleda da su to ostavili kao rezervu za marketing uz naravno 4K displey što su obecali na 5.89 inch.Tozo jesi lerma
Moje oci se ne slazu.*** merenja kažu da je to belo![]()
Da su stavili 4GB ram-a onda nemaju puno prostora za Note5 izgleda da su to ostavili kao rezervu za marketing uz naravno 4K displey što su obecali na 5.89 inch.
Tozo jesi lerma
Nije to isto. Jedini sistem i telefon koji je imao pravi multitask je nokia n900vala ko na 6 inča uoči razliku između 1080p i 4K alal mu ćufta
mogli bi to konačno malo da optimizuju, ja na 808 sa pola giga vrtim po 20 aplikacija u pozadini bez problema
The cameras of the Samsung Galaxy S6 and the Galaxy S6 Edge are obviously even better than the ones that came before it, but these may be also be the best smartphone cameras available in the world of Android, at least for now. As I’ve said many times in the past, it is the post processing that really makes or breaks the photo quality on an Android device, and these devices do a fantastic job in this regard. It cannot be stressed enough how great these cameras are, and this makes Samsung’s latest flagships that much more appealing for consumers.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari