Šta je novo?

GTA V

Izvlaci ga malo ta 750ica, ja cu ovu moju morati da napregnem do maximuma :)

@Dwyane
Za sada normal što je minimum, ali popalio sam u međuvremenu par nekih efekata i nije bilo promene u fps-u, a slika izgleda bolje, tako da kapiram da ima još snage, samo se treba igrati.

Sta da ocekujem sa 5850 i fx4100???

Da li original iz kutije instalira sa DVD-a ili i on muze sa steama citavu vecnost ?

Igra li neko sa GTX780 da malo napise utiske, podesavanja i fps? Hvala :)

Gde je najpovoljnije da se kupi steam verzija?

Odigrao sam nekih sat vremena i mogu reci da sam sasvim fino iznenadjen kako mi sve radi bez problema i kakva je igra.

Radi odlicno koliko sam uspeo da istestiram... FullHD, sve na very high osim trave (high) i particle (normal ili high). Njih sam spustio posto sam video oscilacije u broju kadrova u nekim delovima mape. Sada je zakucan na 60FPS konstantno... Igra izgleda jako dobro i poprilicno je dobro optimizovana.

Oke, kod mene je definitivno procesor usko grlo. Dosta sam povećao detalje, FPS ostao isti. Prihvatljivih 30-40.

Odigrao sam nekih sat vremena i mogu reci da sam sasvim fino iznenadjen kako mi sve radi bez problema i kakva je igra.

Kakva su ti podešavanja i fps?

Jel' ima neke bitne razlike izmedju steam i "obične" verzije (sa nuuvema recimo) osim sto druga "ide" samo preko social kluba?

Koliko je komplikovano naručiti sa gore-pomenutog sajta iz Srbije?

Poslednja izmena:
To i mene zanima kako se porucuje sa Nuuvema!Znam da je bilo mali milion puta,cak sam i citao,ali misleci da mi nece trebati,samo mi je proslo kroz glavu!Ako bi neko bio ljubazan da napise ili barem da uputi gde se treba edukovati po tom pitanju!Najvise me zanima posto placam sa karticom gde mi "leze" plata pa nebi bas da se igram sa tim,a drugu karticu nemam!Bilo bi dobro ako moze i sa PayPal-om!Hvala unapred!

Poslednja izmena:
Ima li problema sa verzijom sa nuuvema? Vidim nije se mijenjala cijena, i dalje je 27e sto je super.
Da li će raditi GTA V sa nuuvem-a? Tamo je igra 27 eura.
Uzeo ja malopre. Sa trenutnim kursom izlazi oko 3400din (tako obracunava PayPal).

Napisacu ja nesto ako bude znacilo cim se zavrsi download posto mi radi na 1300/1820Mhz i CPU 4.5/4.3 Ghz

Jel' ima neke bitne razlike izmedju steam i "obične" verzije (sa nuuvema recimo) osim sto druga "ide" samo preko social kluba?
Koliko je komplikovano naručiti sa gore-pomenutog sajta iz Srbije?
These are the steps for Nuuvem, seeing that so many are having problems:

- Sign up, login
- Turn on Hola, choose brazil
- Add the game to cart, choose paypal as payment method
- Log in to paypal
- Before clicking "Pay Now", disable Hola or don't, it doesn't matter.

Evo HolaVPN za Chrome(ja sam preko njega zavrsio kupovinu)
https://chrome.google.com/webstore/...ternet/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio?hl=en

Zaboravio sam da napomenm da cim se zavrsi kupovina odmah vas prebacuje u meni gde su kupljene igre i klikom na GTA V odma vam izbaci kod za aktivaciju i uputstvo za aktiviranje preko Social Club-a. Prostije ne moze biti :p

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo steam gift za 3k preko nekog lika sto mulja sa tim,ali sam opet morao da napravim taj neki rokstar social klub acc i da vezem serijal za isti.

Hvala svima na pomoci!:wave:

@kexi
To je važilo za one sa preloadom. Sada direktno skida dekriptovane fajlove, pa nije potrebno toliko prostora.

Poljaci vec izbacili test grafickih karti i procesora. Skidam im kapu.

http://pclab.pl/art57777.html

Sto se CPU-a tice, ocekivano Intel razvaljuje. Sve preko i5 je bacanje para jer HT kao i vise jezgara ne donosi bolje performanse.

Graficka za 1080p maxed out i 60 fps je dovoljna GTX780/290X jer je ovo test sa starim drajverima i stock podesavanjima, pa se i tu moze dobiti boost i zakucanih 60 frejmova.

Za 1080p High i ~60 fps je dovoljna i 750ti OC sto je fascinantno i skidam kapu za optimizovanost.

Ukratko, igra uzme nesto manje od 4GB rama, potreban minimum i3, za 1080p high 2gb vrama puna kapa, za 1080p maxed treba 3gb vrama, za 1440p i maxed treba 4gb rama. Za 4k ce trebati verovatno 6gb ali to tek kad izadju testovi.

Vrh Dno