Sta da ocekujem sa 5850 i fx4100???
Igra li neko sa GTX780 da malo napise utiske, podesavanja i fps? Hvala![]()
Uradio je to i nista opetSta moze da bude ako mi druga izbaci iz igre i izbaci mu error: Windows has stopped Working. Sta da radi?
Neka proba za pocetak nove drajvere za graficku.
Asus g75vx...samo grafika (670mx) nasvirana sa 600\700 na 1050\1300mhz (otprilike rang 860m).Druze koji laptop je u pitanju?
Igra li neko sa GTX780 da malo napise utiske, podesavanja i fps? Hvala![]()
Odigrao sam nekih sat vremena i mogu reci da sam sasvim fino iznenadjen kako mi sve radi bez problema i kakva je igra.
Uradio je to i nista opet
Ima li problema sa verzijom sa nuuvema? Vidim nije se mijenjala cijena, i dalje je 27e sto je super.
Uzeo ja malopre. Sa trenutnim kursom izlazi oko 3400din (tako obracunava PayPal).Da li će raditi GTA V sa nuuvem-a? Tamo je igra 27 eura.
Napisacu ja nesto ako bude znacilo cim se zavrsi download posto mi radi na 1300/1820Mhz i CPU 4.5/4.3 GhzIgra li neko sa GTX780 da malo napise utiske, podesavanja i fps? Hvala![]()
Jel' ima neke bitne razlike izmedju steam i "obične" verzije (sa nuuvema recimo) osim sto druga "ide" samo preko social kluba?
Koliko je komplikovano naručiti sa gore-pomenutog sajta iz Srbije?
These are the steps for Nuuvem, seeing that so many are having problems:
- Sign up, login
- Turn on Hola, choose brazil
- Add the game to cart, choose paypal as payment method
- Log in to paypal
- Before clicking "Pay Now", disable Hola or don't, it doesn't matter.
Steam verzija može da se kupi samo na steam-u koliko znam, svi ostali prodaju rockstar warehouse verzije. Mada dođe ti na isto, pošto moraš da imaš rockstar social club nalog u svakom slučaju. Ah da:
https://www.reddit.com/r/GTAV/comments/32i19q/psa_steam_preloaders_will_need_nearly_116gb_of/
Ma naravno da će da radi, čim si dobio Gift, igra je kod tebe, problem je što isto tako može i da nestane sa tvog naloga....Bitno da radi![]()
Uzeo ja malopre. Sa trenutnim kursom izlazi oko 3400din (tako obracunava PayPal).
Jel' mora PayPal ili moze direkto sa intezine internet kartice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari