Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

#31# pa broj kako bi ga inače kucao

Dakle treba #31#0649876543 a moze i #31#00381649876543 ?

Ovako se skriva poziv samo jednom ili je to "sifra" za trajno skrivanje?

Hvala Stig, sve je "to isto" kao na mom starom, skoro, samo je cusnuto na drugo mesto...

Menadzer aplikacija (na srpskom mi je telefon) je sad samo u podesavanjima, moze li se nekako izvuci ikona na ekran?

Zar je moguće da nemaš nijedan mobilni u blizini već 3 dana da probaš sve to oko sakrivanja broja? :)

Nadam se da čovek ne komplikuje ovoliko oko drugih stvari, inače... :)

:d
Bolje pitati pa probati nego experimentisati pa ukakati stogod... ;)

Nego kako vam rade navigacije na S5.
Da li je dovoljno samo ubaciti novi" onaj fajl" za pokretanje sa novom rezolucijom i da stara navigacija smestena na memoriskoj kartici, proradi?

I ja sam poručio lajsnu sa eBay i stigla je i stoji kući traže mi 50-100e za zamjenu

A je li ovaj hrom ili kako se vec zove zavaren za srednji dio, meni se samo on razvalio? Sta uopste moze da se sredi bez rasklapanja citavog telefona?
Sad tek videh pitanje. Sve to je iz jednog dela. Ništa od toga ne može da se sredi bez skidanja ekrana i stakla. Ogroman rizik.

I ja sam poručio lajsnu sa eBay i stigla je i stoji kući traže mi 50-100e za zamjenu

Pa naravno. Ti što ti traže 50e su baš sigurni u sebe.

Poslednja izmena:
Koju micro sd karticu da uzmem za telefon?
Bilo koju klase 10 ili moze samsung evo i slicne, kegi od ovih kingstona (sto mi se cini najrazumnijim) ili da "silujem" sa SanDisk Ultra.
Sve ih planiram od 64GB jer hocu barem 2 navigacije da ubacim u telefon...

Memorija Micro SD EVO 64GB + Adapter , Samsung MP64DA - 3.849rsd
Memorija MicroSDCX 64GB Kingston class 10 + adapter, SDCX10/64GB - 4.200rsd
Memorija Micro SD 64GB Transcend Class UHS-I 300x, TS64GUSDU1 - 4.270rsd
Memorija MicroSDCX 64GB Kingston class 10 bez adaptera, SDCX10/64GBSP - 4.299rsd
Memorija MicroSDHC/SDXC 64GB Kingston class 10 UHS-I, SDCA10/64GB - 5.600rsd
Memorija Sandisk SD 64GB micro ultra class 10 android, 66867 - 8.099rsd

Kartice gledao na sajtu E***

Da li UHS (Ultra High Speed Class) mem kartice mogu da rade u S5 ?

Ova (MicroSDCX 64GB Kingston class 10 bez adaptera, SDCX10/64GBSP - 4.299rsd) mi je za sada "favorit"

SD, SDCX10, SDHC/SDXC u cemu je razlika i da li sve one mogu da rade u S5 ?

Poslednja izmena:
^ Uzmi bilo koju klase 10. Imam pozitivna iskustva i sa Samsung i sa Kingston i sa Transcend i sa SanDisk. Ali mislim da SanDisk ne vredi tu razliku u ceni.

Podržava UHS.

Ja imam samsung-ovu od 32gb i bas sam zadovoljan njome nikakvih problema!

Narucio Transcend Memorija Micro SD 64GB Class 10 UHS-I 300x, TS64GUSDU1 - 4.270rsd
Treba barem 3 dana da stigne...
Al ce biti prostora ... :)
Taman da ovu staru od 16Gb vratim u stari telefon da i ona stoji u rezervi.

kako da se nameste klasični tonovi pri pozivanju brojeva sa tastature. Znači, zovem 123456 i svaki broj ima svoj ton, kao kod klasičnih telefona.
Ringtones and keypad tones>dialing keypad tone kad se uključi proizvodi neke blurpove, to nije to.

kako da se nameste klasični tonovi pri pozivanju brojeva sa tastature. Znači, zovem 123456 i svaki broj ima svoj ton, kao kod klasičnih telefona.
Ringtones and keypad tones>dialing keypad tone kad se uključi proizvodi neke blurpove, to nije to.

Ma ima i ko fleska da sluzi ako treba ... :D
Dve navigacije HERE i iGO, mape mogu imati i po 8-10GB svaka, pa slike, video eto jos nekoliko GB ... neka je.

Pa sta ce ti mape sveta,ubacis ono sto koristis
Inace pogresni post si citirao[emoji2]

Koliki je read i write za taj Kingston? Ja sam najviše video 90/50 za Samsung pro 64GB i 90/45 za neku Kingston.

Stigao neki OTA update. I dalje je 5.0, nekih 350mb je težak, i zasad nemam pojma šta je novo :D sve je isto kao i dosad...videcemo već.

I ja sam na BOB7, ali nisam dobila ništa. Zato i pitam, baš me je zanimalo ko je ubacio update.
I još jedno pitanje: zar S5 ne podržava 4G mrežu? Na Telenor sajtu nije obeležen kao 4G uređaj.

Dobićeš uskoro update najverovatnije...a podržava 4g sigurno. To ne može da omane :)

Jel može neko da mi pomogne da izaberem pravu verziju stock ROM-a 4.4.2 za ovaj moj model S5 sa slike. Da nešto ne pogrešim. Nije rootovan telefon, sim free je.
Ne mogu više da izdržim ovaj 5.0, katastrofa je za sad.
4f51f179513bd9c728164de91bb43feb.jpg

Da li mora da se apdejtuje na 5.0 da bi radio 4G ili može na 4.4.2 sa 4G sim karticom ?

Zar nije samo vip pustio g4 na ogranicenom podrucju?

Nego ja sam se odusevio sa telefonom jutros... :D

Sinoc sam pred spavanje upalio wifi da nesto na netu vidim a da ne palim komp i nastavio cackati telefon 1h , dakle praznio se, nije bio ni blizu 100% oko 90% je verovatno bio... jutros vidim da sam zaboravio ugasiti wifi i 74% puna baterija... :D
S2 bi pibikao vec posle 2-3h upaljenog wifi-ja. ;)

Ka nikad ne gasim ni Wifi ni mobilne i izdrži uvijek od 7 ujutro do 12 uveče bez problema A mogu reći da mnogo koristim telefon.

Zar nije samo vip pustio g4 na ogranicenom podrucju?

Nego ja sam se odusevio sa telefonom jutros... :D

Sinoc sam pred spavanje upalio wifi da nesto na netu vidim a da ne palim komp i nastavio cackati telefon 1h , dakle praznio se, nije bio ni blizu 100% oko 90% je verovatno bio... jutros vidim da sam zaboravio ugasiti wifi i 74% puna baterija... :D
S2 bi pibikao vec posle 2-3h upaljenog wifi-ja. ;)
Odusevilo te to sto ti je skinuo 16% dok si spavao? To je katastrofa.

Nazad
Vrh Dno