Šta je novo?

SoF 2: DH kick ass!!!

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Naravno, nijedna od dugo najavljivani Q3 igara me nije razocarala... Posle StarTrek Elite Force-a, svaka igra je razbijala...!

Ni SoF nije izuzetak.... Jedina mana je ogromna hw zahtevnost, ali samo ako ste ludaci pa namestite ono zasta i u opcijama kazu da je ekstremno zahtevno (svaka opcija ima pop up koji je objasnjava)... Ja sam stavio cak i Anisotropic u igri na maksimum, realne senke i svetla, detalje, teksture... na 6 mesta u igri... i opet sam dobio 30 i vise fps (1024*768, 32-bita), sto je odlicno, jer ni ja nemam neku ekstra masinu.... Znaci, bez anisotropica, i u 800*600, 32-bit, moze da se igra i na Duronu, sa GF2Ti karticom, isto sa 90% maksimumom detalja... Igra ima optimizacije i za ATI i za nVidia kartice (nesto bolje, jer koristi Vertex Shadere) i definitivno je najnaprednija verzija Q3 masine... E sada, pitanje je kako ce dalje izgledati Single Play... a kako MP....

sve u svemu, nabavite, i igrace se dovoljno da izdrzimo do prvog testa UT2003 igre... :)

Ukratko: malo zahtevnije od Jedi-a, recimo kao MOHAA (ali one zahtevnije misije).

igrao si MP betu ili...?

inache nisi ti morao da nam kazesh da igra razbija,to su vec svi rekli :)

hehem
i ja sam je maloprobo jakko dobar fps

ne znam koji im je djavo da vako izbacuju svi u isto vreme al ajde....

zahtevnost je ok koliko toliko gledajuci zapadne high end mashine
mocice se pikati i kod nas sto je najbitnije...

i kao sto maxa rece
dok ut2003 ne dodje ;)

Radi li na mojoj "luksuznoj" TNT 2 M 64 (MOHAA radi)?
Jos me nijedna igra nije odbila!

byMaX....Ukratko: malo zahtevnije od Jedi-a...

------------------------------------------------------------

ovo vec drugi put chitam na netu....
ne kapiram kakva je to zahtevnost Jedi2, kad kod mene na MXu i celeronu 600@900 radi u 1024@32bit ko podmazano....

Ajde da preformulisemo:

Malo zahtevniji od nezahtevnog Jedi-a 2...

Moze?

byMaX je napisao(la):
Ajde da preformulisemo:

Malo zahtevniji od nezahtevnog Jedi-a 2...

Moze?

Max, ne daj se spustiti na njegov nivo i ne odgovaraj na provokacije :D:D:D
Driver to namerno ;)

Amon_Ra je napisao(la):
Kada bi igra trebala da se pojavi?

Vec je dosla. Iznajmicu je ovih dana da je probam, mada sumnjam da ce me ikako oduseviti bez obzira na grafiku ako je gameplay kao 1. deo...Smor...

Nazad
Vrh Dno