Šta je novo?

Freshcoin [FRSH]

world of tanks
dajte kroz premium,
kao server neki da im budemo i to nodovi ako se to tako zove

WoT isto na listi :)

Ako ima neko nekoga do nekoga direktno da se ostvari kontakt spremni smo i za dobru nagradu ako se realizuje implementacija, to stoji!

nisam pri kompu gde imam miner, cim dodjem postavicu link za download

da li se zna iz kog fonda ce se povuci prvi freshevi?

conf imas nekoliko strana unazad, a bin miner sam napravi

da li se zna iz kog fonda ce se povuci prvi freshevi?

Hungry dude je igra namenjena za fond 1, znaci iz njega

Sto se kopanja tice moze se dobiti oko 4.5 mh evo postavki, ako dignes memclock na 1500 ide i do 4.7

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
sgminer -o stratum+tcp://fresh.suprnova.cc:5000 --algorithm fresh --name FRESH -u xxx -p xxx --gpu-platform 0 -I 19 -g 2 -w 64 --gpu-memclock 1250 --gpu-engine 1100 --gpu-fan 50 --gpu-powertune 20 --gpu-vddc 1.200

Poslednja izmena:
Pitaj na btctalk mozda ti neko proda, mozes ga kopati za sada jedino!

Kad si već napucao gpu na 1100 nema neke poente držati memoriju na 1250 :D

nema da da :) ja drzim na 1050, 1030, 1020 oko 4.4 se vrti

meni su 280x dualx na 1.120 ili 1.150, 7950 dualx na 1.069 ili 1.094

Ovaj miner mi je izbacivao gresku Msvcr100.dll is missing kad sam prekopirao taj fajl iz system32 foldera u miner folder onda mi izbaci application error. Koristim win 8.1 x64.

uhhh tu ti ne mogu pomoci, ja sam na win7 x64 verovatno je tu nekakva caka

Nije bilo u C:\Windows\SysWOW64 mada ne pomaze ni sad iako sam ga kopirao. Sto je najcudnije na jednoj masini sa win 8.1 radi ok dok na jednoj nece kao ni na masini sa win 7 x64

iskreno se nadam da ce uspeti, mada kazem lici mi na pricu o milki i mrmotu. zelje su nam velike, a realnost....

Mi smo napravili ono sto smo trebali, kako god ti licilo...dalje je implementacija u vise igrica, to nije problem jer imamo showcase igricu koja izlazi za 5 dana! Samo da znas koliko je ovo posla bilo veruj mi da bi imao bolje poredjenje :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno