Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 3

To i planiram...

Realno nema ni jedna app koja pokazuje realan kapacitet... batali to. Koristim polarcell vec mesec dana i prezadovoljan sam... mislim da je posle drugog ciklusa pokazala rezultat. Koliko je kostala na ebay.com? Mislim da vracaju novac ako nisi zadovoljan baterijom...

15e me izasla sa postarinom.

Imas i Anker za 19e... ali meni se ova pokazala kao bolja. Vise ni ne gledam koliko traje, skinuo sam procente sa statusbara...komotno izvlaci 2 dana za veoma aktivnim koriscenjem (7-8 sati ekrana, mada ne igram igre i slicno, sa ukljucenim powersave za cpu).

Poslednja izmena:
Powercell baterija posle mesec dana:
4G, ocajan domet, 40% brightness, powersave cpu...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1422149776399.jpg
    uploadfromtaptalk1422149776399.jpg
    36.1 KB · Pregleda: 165
  • uploadfromtaptalk1422149798623.jpg
    uploadfromtaptalk1422149798623.jpg
    36.6 KB · Pregleda: 158
  • uploadfromtaptalk1422149817211.jpg
    uploadfromtaptalk1422149817211.jpg
    54.7 KB · Pregleda: 155
Koji je po vama najefikasniji nacin za root Note 3?

Radio sam redovno update na telefonu tako da je sada GNG1, stoga sumnjam da ce raditi Towelroot, pa pitam za alternativu.

Koji je po vama najefikasniji nacin za root Note 3?

Radio sam redovno update na telefonu tako da je sada GNG1, stoga sumnjam da ce raditi Towelroot, pa pitam za alternativu.

Radi i na G1N1, let it rain :) towleroot. Pravac xda za instrukcije.

Radi i na G1N1, let it rain :) towleroot. Pravac xda za instrukcije.

To je sa zamenom kernela na ranije verzije pa onda towelroot i vracanje na prvobitni kernel?
(Posto sam citao tu temu ali da pitam ljude sa naseg podrucja da li ima neka caka ili slicno)

Upravo tako. Flashujes kernel odradis towelroot i flash prvobitni (novi).

Hvala puno za odgovor, sutra pada root :D

Može neko da stavi linkove proverenih mesta za naručivanje tih baterija?

Takodje bih zamolio za safe download Odina, jer svaka instalacija koju sam skinuo ima neku tesku viruscinu u sebi (jedva se resih SavePass-a)

Poslednja izmena:
Kakva instalacija za odin?? Skines odin rar i otvoris samo exe...

Pa svaki od rarova je imao neke gluposti sa kojima mi je tražio instalaciju nekakvih bangavih aplikacija.

Kod nekih čak i kada odbijem instalaciju, program opet odluči da ih instalira...

Cela prva strana na Google je imala te probleme, zbog čega sam i zamolio za safe download Odina.

Ne znam stvarno, nikad nisam imao tih problema. Pogledaj u cf root za N3 na xda, mora tu biti i dl link za odin

To je sa zamenom kernela na ranije verzije pa onda towelroot i vracanje na prvobitni kernel?
(Posto sam citao tu temu ali da pitam ljude sa naseg podrucja da li ima neka caka ili slicno)

Jeste, objasnio je kolega dole. Samo obavezno proveriti da li je tel sa nasim firmerom i za nas region..ako je tel sa mts,vip,telenor onda je sve ok. A ako je kupljen nege napolje onda samo proveriti prvo koji je rom unutra pa skinuti adekvatni rom za datu drzavu ili region. Pogresno skinuti rom rezultuje "FAIL" u odinu kad krenete da fleshujete...

Cf auto root otkidaj ga knox jednom za uvjek i flesuj sta hoces :)

Divna stvar po pitanju autonomije samo treba da platis crnca da ti nosi telefon tel ce ti spadnu pantalone ako ga kojim slucajem uspes uglaviti u dzep :D

evo jedan crtez od danas, na brzaka....

9sS7mtP.jpg

Nazad
Vrh Dno