Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ako menjas svaki dan BTC u USD, za to je najbolji BTC-e, sa druge strane za prodaju DOGE su na raspolaganju Cryptsy, Poloniex i BitTrex. Za uplatu demoa najmanju proviziju ima Poloniex, a zatim BitTrex. Baš dosta konverzija i slanja da bi se zatvorio krug.

Pa ako menjas svaki dan BTC u USD, za to je najbolji BTC-e, sa druge strane za prodaju DOGE su na raspolaganju Cryptsy, Poloniex i BitTrex. Za uplatu demoa najmanju proviziju ima Poloniex, a zatim BitTrex. Baš dosta konverzija i slanja da bi se zatvorio krug.

bitstamp i bitfinex nemaju proviziju za btc. zar je bitno uopšte? to je tipa 7 dinara 🙂

izbrisati deo prvog posta by goldi

Novosti:

Citat Citiram korisnika: goldi Pogledaj poruku
Na 10 verifikovanih naloga (znaci trebate uzeti 10 demo contracata da verifikujete 10 naloga tj. za svaki nalog po jedan demo) može se kopati sa iste ip adrese.

Ostaje pravilo da se sa jedne ip adrese moze kopati samo na 4 NE verifikovana naloga.
Citat Citiram korisnika: nesic1 Pogledaj poruku
Rekoše da je sad 3 naloga max za 1 ip (nepotvrđeno!)

Meni samo nije jasno ko kupuje tolike kerove kad se svakodnevno dump-uje velika količina....

ENo bas obavjestenje na kojne-u traze novi nacin da se pdoize lova, upravo radi toga tesko ce cjena doga gore svjesni su ovi estonci toga ocekujem u narednim danima neki novi sistem za povlacenje evrica sa kojnetelekta (to opet u prevodu znaci potrajace ovo jos cim oni traze rjesenja da sistem sto bolje funkcionise 😉 )

da , a miniranja sve manje , a zelja im da kupujemo kodnjih sve vise🙂
Opet zeza pool , nije ceo dan sastavio.

sta ako podizanje evrica bude nemoguce za nasu zemlju...

Jel su stigli nekome doge od jutros (sinoć) ?
Poslato sa više različitih naloga, nema ni jednog od jutros.

Ja sam povukao oko ponoći, do 3 nisu stigli, ali jutros vidim da je na kraju sve leglo.

Znači treba im sada više sati, iz tvog primera a i mog pošto sam poslao jutros rano.

Nemojte ih jahati svakodnevno za sitne novce,samo cete napraviti kontra efekat sto se i pokazalo sa onim forama 30% itd...Ukinuce bilo kakvo kopanje sa karticama jer sitni igraci konstantno jasu po serverima bez potrebe...

Nemojte ih jahati svakodnevno za sitne novce,samo cete napraviti kontra efekat sto se i pokazalo sa onim forama 30% itd...Ukinuce bilo kakvo kopanje sa karticama jer sitni igraci konstantno jasu po serverima bez potrebe...

Ne znam kako ostali ali ja povlačim jednom nedeljno a ako imam i demo zaradu onda 2x (ponedeljak i petak)...

izbrisati deo prvog posta by goldi

Novosti:

Citat Citiram korisnika: goldi Pogledaj poruku
Na 10 verifikovanih naloga (znaci trebate uzeti 10 demo contracata da verifikujete 10 naloga tj. za svaki nalog po jedan demo) može se kopati sa iste ip adrese.

Ostaje pravilo da se sa jedne ip adrese moze kopati samo na 4 NE verifikovana naloga.
Citat Citiram korisnika: nesic1 Pogledaj poruku
Rekoše da je sad 3 naloga max za 1 ip (nepotvrđeno!)

Cekaj sad sta si ovde reko?
Moze sa jedne ip adrese 10 demo-a i da ti ide zarada od demo-a+kopanje?
Ja probao pre 15ak dana i mining na svima bio blokiran...

ljudi jel isplacivao neko od jutros, ja poslao jos u 9 ujutru i tek sad pogledao i qrac, ni 1 doge nije legao na BITTREX!!!!!?????

Meni od sinoć još nisu legle pare. Nikakav ban, sve deluje normalno, samo nema doga. Da li još nekome ovoliko kasni isplata?

doge nije pao kao btc u tome je problem kolko ja vidim pa im je sad skupo da nas placaju u E/doge ili zele da nas nateraju da predjemo na cryptopay (sta li im je sad pa to) ????????

pa prvo sam napustio Cryptsy sad ako treba ima da napustim i Bittrex samo ako je do njega , ima tu jos menjacnica a u karajnjoj nuzdi tu je i vircurex 🙂

Ja sam pustio danas oko 11h na Poloniex, jos nista... Prosli put kada je kasnilo oko 2h pustio sam im mail i pustili odmah.

Jeste, verovatno neki admin mora da odobri sve transakcije, pa su mozda svi zauzeti, mozda peku prasice 😀

Ja sam pustio na Poloniex i legla je samo jedna (najmanja) uplata sa jednog od dvadesetak naloga.
Izgleda da štekaju pare.

Ja sam pustio na Poloniex i legla je samo jedna (najmanja) uplata sa jednog od dvadesetak naloga.
Izgleda da štekaju pare.

ma puca im ovo polako po savovima kolko ja vidim, mining ponovo stuca, isplate su pocele da kasne i kasne...
jeste da sam rekao da ovo verovatno nece docekati 2015-tu ali izgleda da nisam mnogo promsio .....

edit:
otvorio nalog na cryptopay ali su mi svi acc prazni tako da cu cim prve pare legnu probati da posaljem neku sicu tamo...

Poslednja izmena:
Pazi kad će jedan dan umesto para samo da stigne ban uz objašnjenje da kopate sa 4 naloga po ip, umesto jednog, koliko je dozvoljeno. 😀 Nema se više para za navlačenje novih, pa se reže gde se može. Mislim i ja da je to početak kraja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno