cacanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2006
- Poena
- 440
Moracu i ja. Koji ti je tok konverzija i na kojim menjacnicama za jedan demo ciklus?
Nisam bas najbolje razumeo pitanje...
Moracu i ja. Koji ti je tok konverzija i na kojim menjacnicama za jedan demo ciklus?
Pa ako menjas svaki dan BTC u USD, za to je najbolji BTC-e, sa druge strane za prodaju DOGE su na raspolaganju Cryptsy, Poloniex i BitTrex. Za uplatu demoa najmanju proviziju ima Poloniex, a zatim BitTrex. Baš dosta konverzija i slanja da bi se zatvorio krug.
Meni samo nije jasno ko kupuje tolike kerove kad se svakodnevno dump-uje velika količina....
sta ako podizanje evrica bude nemoguce za nasu zemlju...
Ja sam povukao oko ponoći, do 3 nisu stigli, ali jutros vidim da je na kraju sve leglo.
Nemojte ih jahati svakodnevno za sitne novce,samo cete napraviti kontra efekat sto se i pokazalo sa onim forama 30% itd...Ukinuce bilo kakvo kopanje sa karticama jer sitni igraci konstantno jasu po serverima bez potrebe...
izbrisati deo prvog posta by goldi
Novosti:
Citat Citiram korisnika: goldi Pogledaj poruku
Na 10 verifikovanih naloga (znaci trebate uzeti 10 demo contracata da verifikujete 10 naloga tj. za svaki nalog po jedan demo) može se kopati sa iste ip adrese.
Ostaje pravilo da se sa jedne ip adrese moze kopati samo na 4 NE verifikovana naloga.
Citat Citiram korisnika: nesic1 Pogledaj poruku
Rekoše da je sad 3 naloga max za 1 ip (nepotvrđeno!)
Meni od sinoć još nisu legle pare. Nikakav ban, sve deluje normalno, samo nema doga. Da li još nekome ovoliko kasni isplata?
ljudi jel isplacivao neko od jutros, ja poslao jos u 9 ujutru i tek sad pogledao i qrac, ni 1 doge nije legao na BITTREX!!!!!?????
Meni od sinoć još nisu legle pare. Nikakav ban, sve deluje normalno, samo nema doga. Da li još nekome ovoliko kasni isplata?
nije do menjacnice ja sam poslao u walet i isto nista ,inace stize za 30tak secAko imas negde pusti na Poloniex... mislim da je do Bitreksa.
Ja sam pustio danas oko 11h na Poloniex, jos nista... Prosli put kada je kasnilo oko 2h pustio sam im mail i pustili odmah.
Ja sam pustio na Poloniex i legla je samo jedna (najmanja) uplata sa jednog od dvadesetak naloga.
Izgleda da štekaju pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari