Šta je novo?

Gran Turismo 4

Ser_Zile je napisao(la):
i moraces da se slozis da PC trenutno ima jako dobre simulacije voznje i ako si pratio znas da ce se taj trend nastaviti i u narednih par godina jer postoji najbitniji preduslov za tako nesto, a to je publika zeljna takvih naslova i dobri razvojni timovi.
simulacije voznje nisu preterano zahtevne kad se porede sa pucacinama i uz neku prosecnu konfiguraciju nude ogroman uzitak.

Pa jel treba opet da ponavljam ? :) Naravno da igram simulacije na PCu, GT Legends je recimo najbolja koju sam u zivotu igrao, ja protiv toga ne kazem nishta. Ali meni za te igre ne treba nikakav upgrade, kao shto mi treba za svaku novu "veliku" igru koja nije ni za shta. Kada bi te simulacije trazile hardver koji traze ostale PC igre, razmislio bih da li bi uopshte to radio.

Vec sam rekao da ove najbolje simulacije na PCu prave entuzijasti, ne ljudi koji su tu samo zbog para. Isto tako su i Kazunori Yamauchi i ceo tim iza Gran Turisma, veliki ljubitelji autosporta (kao i svi japanci uostalom), a kada to ukombinujesh sa njihovim perfekcionizmom (nabavili su preko 150 automobila iz igre i sami ih testirali, i to su pametno ulozene pare), dobijesh GT4 na hardveru mobilnog telefona. GT4 ne samo da je ogranichen hardverom, vec je izvucheno ono shto nijedan drugi developer ne bi mogao da uradi. Zato kazem da GT5 treba ochekivati kao najkompletniju i najprecizniju simulaciju ikada, koja ce se nositi sa vrh simulacijama sa PCa, ali biti daleko najkompleksnija, pogledaj samo GT4 kakav je...

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Pa jel treba opet da ponavljam ? :) Naravno da igram simulacije na PCu, GT Legends je recimo najbolja koju sam u zivotu igrao, ja protiv toga ne kazem nishta. Ali meni za te igre ne treba nikakav upgrade, kao shto mi treba za svaku novu "veliku" igru koja nije ni za shta. Kada bi te simulacije trazile hardver koji traze ostale PC igre, razmislio bih da li bi uopshte to radio.
dobro znaci ipak ima nesto sto vredi, a ne da se generalizuje da je sve djubre.
kad izadje GT5 komentarisacemo, a dotle imamo PC za vozikanje....

Zar GTR nije najreslnija simulacija voznje?
Probao sam da je igram bez volana i nema sanse.
Jel neko uspeo da je igra na tastaturi?
Smorio sam se jos sam dao pare za original!!!!

pdragon je napisao(la):
Zar GTR nije najreslnija simulacija voznje?
Probao sam da je igram bez volana i nema sanse.
Jel neko uspeo da je igra na tastaturi?
Smorio sam se jos sam dao pare za original!!!!
Tastatura za soni? Sa volanom je kazu prva liga, ja je igram sa dualshokom koji sam dobio uz soni i preso sam 78,6 posto igre. Doduse igrao sam i gt3 tako da imam "iskustva". Batali tastaturu.

Ja mislim da pdragon pita za GTR na PCu :) Uglavnom, za svaku simulaciju treba volan, treba i za GT4. Ne samo da je lakshe mnogo, vec je ugodjaj voznje nebo i zemlja...

Ajde sad najbrze vreme na 400m!
Ja sam na oko 7.8sec !!!

Dajte ljudi , zar se niko nikada nije oprobavao na 400m!
Vremena su veoma realna!(tj kako koja ali su uglavnom realna!)

Poslednja izmena:
8.6 sec sa Suzuki ESCUDO Dirt Trial Car.S kojim si ti autom postavio 7.8 sec na 400m?

Sa lancia delta ... rally auto jos friziran na oko 560hp plus nitro i vola!

Poslednja izmena:
Popravio sam na 7.9 sec sa Suzuki ESCUDO Dirt Trial Car sa dzoistikom muka mi da prikopcavam volan.Nego koji ti volan imas?

Imam momo racing ali on neradi u gt4 tako da gt4 vozam preko djoypada!
Volan koristim za prave sim kao GTL na pc-u!

Ajmo raja :d
Ja uzeo da se zanimam preko emulatora.
Pa me zanima ako neko hoce da kaze koju o podesavanju amortizera i transmisije.. :)

gran turismo 4 je za sony 2 kolko mi se čini, inače igrao sam sve do 4 uključujući i njega... Nego me zanima na čemu vi to igrate na kompu (pc windows), pc emulacija konzole ili na konzolama? Sve te delove sam imao pređeno 100% i sećam se da je najteže od svega bilo položiti sve licence... Imale su i neke vožnje od 24h koliko se sećam... Najbolji auto je bio escudo crveni neki sa krilima od aviona xaxaxaxa... Inace moj omiljeni je bio audi s4 sa kojim je moglo da se pređe pola igrice jer je mogao da se nabudži da piči 400km/h...
A što je neko pomenuo podešavanja, zavisi sve od načina na koji neko vozi, recimo ja nisam umeo da vozim auta sa zadnjom vučom, jer proklizaju točkovi u krivinama, dok recimo escudo ima vuču na sva 4 točka koliko se sećam, i bio mi je najlakši za vožnju. Kad igram "prljavo" tj guram se sa protivnicima onda biram teža kola kao mitsubishi lancer, ima pogon na 4 točka, težak i stabilan...

Tako je, igram emulaciju na kompu.
Odlicna igra, bas lepo jede vreme :)
Trenutno moj favorit je Camaro Race Car. Mnogo je upravljiv a solidno brz.

šteta što ne naprave ovu igru za PC, najbolja igrica što se tiče svih postojećih vožnji

ne blamiraj se.

što koja je to igra bolja? da nije nfs? ja ono nebi igrao da mi neko plati

za srecnu novu godinu i tvoj 9. rodjendan ;)

[YOUTUBE]sGz8vdtuxL4[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]3Ftyh-Cw9X0[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]HoZN5xqF9hA#t=21[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ja tebe nisam vređao niti prozivao, a sad si prijavljen adminu foruma za to.

Lol, lik ti je upravo pokazao neuporedivo kvalitetnije, ozbiljnije i realnije igre od polu-arkadnog GT serijala i ti, umesto da mu se zahvalis, prijavljujes ga adminu. Haha, obozavam ovaj forum... :d

Gran Turismo poluarkada ?
Iskljuci sve pomoci pa da te vidim maestro :)

Ja ga teram na klokanom i7 860 i 7950 @def

Ima da vas sve prijavim adminu od foruma...

ja imam test drive ferrari racing legends i wrc4 al dosadne su igrice i nisu realistične... NFS mi se ne sviđa nikako ni jedan deo, na raptr mogu da kupim poenima Dirt3 ili Dirt snowdown, ova druga je 10 000 poena a prva 5000 poena, što bi trebalo da znači da je ova druga bolja... dok recimo na sony2 gran turismo 4 bi igrao po ceo dan da mi ne dosadi a ove druge igrice smore posle pola sata...

^ Tacno

Nazad
Vrh Dno