Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
VAZNO ZA SVE
Demo nalog kad istekne nema vise kopanja na njemu,moze samo da se kupi onaj od 100e ili veci 🙂🙂🙂

A sta je sa onima koji su 2 puta uplatili demo na jedan nalog, i to radi? 🙂

Bolje ti je da mene pocastis sa 0.0497btc bar cu ti reci hvala 🙂

@ledio
A da ne mislis da to ma veze jer si imao 10 demo-a sa jedne IP, koliko sam ja skapirao vladanr i goldi su imali demo-e koji su im istekli i kopaju dalje na tim nalozima...?

vladane, a koliko ti imash demoa na jednoj ip tu gde i dalje radi?

Ja mislim da je prekoracen broj naloga sa jedne IP, pa su nalozi banovani...izgleda da je 4 magicna cifra i dalje 🙂

dakle nakon isteka,ne moze jos jedan demo?
Ja imam dva demoa na jednom nalogu ako ste pricali o meni😉

Pa na sajtu lepo i pise pod Limit za Demo 1, za Starter 3 i Pilot 5... Ostalo je Unlimited...Mene samo samo zanima ko ima 4 Demo-a sa jedne IP po isteku jel moze da kopa na tim nalozima...

VAZNO ZA SVE
Demo nalog kad istekne nema vise kopanja na njemu,moze samo da se kupi onaj od 100e ili veci 🙂🙂🙂

Kako se manifestuje ovo, šta prijavljuje?

Ovo je malo nezgodno za one koji koriste samo jedan nalog za sve referale, kako ga staviti na neku izolovanu IP da ne popije ban po isteku demoa?

Poslednja izmena:
Pa dobro, sta da radimo, nema kopanja. Guracemo free pa demo dok moze, posle toga juricemo drugi IP i sve otpocetka.

Ne bi bilo lose da imamo dodatno pojasnjenje sta znaci "nema vise kopanja".
Verovatno je razlog sto je kopano na vise od 4 naloga.
U principu, uvek mozes da otvoris nove naloge i platis nove demoe, cak i da imas fixnu IP, otkljucas ih kupovinom demoa.

nije dobro da ti se rekonektuje sam jer ces za jednu noc da zahebes mnostvo ip adresa a samim tim i vecinu nas koji koristimo telenor, kad se rekonektujes proveris ip adresu na sajtu u mom potpisu da li je ima neko vec, ako je nema uneses je na spisak i rekonektujes se, ili najbolje da se rekonektujes dok ne nadjes prvobitne ip koje si koristio, dok to radis cgminer ti je zatvoren jer koliko dodje internet odma kopa samim tim usere adresu

Ma necu ja da blokiram ni jedan IP, to su sve demo nalozi 🙂
A i modem ja na 3 metra usb produzetku i pored prozora, prizemlje.... Probacu da prosetam modem po sobi 🙂
Hvala

jes to, nego misleh ako se rekonektujes stalno i zakacis recimo moju ja dobijem ban, unosite adrese na linku u mom potpisu

nećeš dobiti ban ako on ima demo na tom nalogu

Ma ni to ne bi trebalo...... ja kopao na ADSL sa 1 demo i Plus 4 free i sve ok 🙂
Pretece me 😀

Klikni na collect,kao kada hoces evrice da povuces... verovatno si banovan...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno