cacanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2006
- Poena
- 440
AJte vi sa demo nalozima i referalima,😉
onaj held koji je od referala kada se vraca?
Sta nakon 14 dana?
Ne vraca se nego HELD dobijas nakon 14 dana.
AJte vi sa demo nalozima i referalima,😉
onaj held koji je od referala kada se vraca?
Sta nakon 14 dana?
Ne vraca se nego HELD dobijas nakon 14 dana.
VAZNO ZA SVE
Demo nalog kad istekne nema vise kopanja na njemu,moze samo da se kupi onaj od 100e ili veci 🙂🙂🙂
A sta je sa onima koji su 2 puta uplatili demo na jedan nalog, i to radi? 🙂
VAZNO ZA SVE
Demo nalog kad istekne nema vise kopanja na njemu,moze samo da se kupi onaj od 100e ili veci 🙂🙂🙂
Da li ti uplacivao demo dva puta na isti nalog?
@ledio
A da ne mislis da to ma veze jer si imao 10 demo-a sa jedne IP, koliko sam ja skapirao vladanr i goldi su imali demo-e koji su im istekli i kopaju dalje na tim nalozima...?
Pojasni to malo , posto meni I dalje funkcionise kopanje sa naloga gde je istekao demo?VAZNO ZA SVE
ja se I dalje drzim jedan ip jedan nalogvladane, a koliko ti imash demoa na jednoj ip tu gde i dalje radi?
VAZNO ZA SVE
U principu, uvek mozes da otvoris nove naloge i platis nove demoe, cak i da imas fixnu IP, otkljucas ih kupovinom demoa.
nije dobro da ti se rekonektuje sam jer ces za jednu noc da zahebes mnostvo ip adresa a samim tim i vecinu nas koji koristimo telenor, kad se rekonektujes proveris ip adresu na sajtu u mom potpisu da li je ima neko vec, ako je nema uneses je na spisak i rekonektujes se, ili najbolje da se rekonektujes dok ne nadjes prvobitne ip koje si koristio, dok to radis cgminer ti je zatvoren jer koliko dodje internet odma kopa samim tim usere adresu
Imam jednu 280x karticu, i 2 naloga,da pravim 3 ili da ostavim na 2 ?
Isplata oko 23:00-23:30 ?
Ja nisam nista dobio ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari