Ne znam ali recimo ja sam imao MixXL do prelaska kod drugog operatera...evo sad vidim da je telefon iP6 16gb na 24 meseca 71400 din.A na 36 meseci 59400...e sad po oglasima je okooo 600e isti model.To je okoo 72000 din??? Gde je tu kamata?
Paket kontrola troškova 500 2g. Nema 3G pretplate
Kod kontrole troškova nema 50% off svakako.
Sta se vise isplati uzeti 5c kod mtsa ili kod svercera?
to nije cena telefona
ti telekomu placas na tu cenu telefona i 3G pretplatu i punu pretplatu koju bi bez telefona placao 50% off
e to ti je kamata
A ne zeki..ja mislim ozbiljan si a ti se sprdašmešaš sve to...50% off je MTS-ova ponuda kao uzimanje telefona preko njih i tako ide.A 3G jeste deračina ali ona izlazi na godišnjem nivou koliko...1200 dinara? Da ne bude zabune ja sam protiv toga jer to skoro pa niko ne koristi...
Armore, sad kad je ispalo da sam u pravu dovodiš u pitanje moje mesecne potrebe sto se tice telefoniranja i slično. Interesantno.
Ama kakav bespotrebni trošak???? Hoćeš da uzmeš telefon napolju...platiš recimo 600e i ne koristiš ga?
a ko kaze da si u pravu?
ajde da vidimo koji paket koristis kolika ti je ugovorna obaveza koliko trebas doplatiti za telefon i da izracunamo koliko to tebe telefon kosta
Kamata ti je 38.400 koliko bi uštedeo da si uzeo 50% popusta. Ko to ne vidi ili neće ili opravdava da je puko 1000eu na fon![]()
paaa naveo sam ti par postova gore... da se ne ponavljam.A ako ti u te tvoje troškove računaš pretplatu onda si druže nešto deebelo pogrešio.Prosto niko ne računa u cenu telefona pretplatu osim kad se gleda visina pretplate i cena telefona u smislu jeftinijeg uređaja....A ne znam šta ti znači to nužni troškovi i vremensko ograničenje...
Kamata ti je 38.400 koliko bi uštedeo da si uzeo 50% popusta. Ko to ne vidi ili neće ili opravdava da je puko 1000eu na fon![]()
auuu šta je ovo...pa 50% off nije paket već promocija MTS-a...o čemu govoriš????
Pa promocija važi i za vas gospodu što furate jabuku. Nije za marsovce. Kao kad bi ti neko ponudio da plaćaš benzin po 75 dinara, a ti odbijes jer voziš mini i hoćeš po 150![]()
heheh ajte deco na mlekce i spavanjenema veze ...ali vidim da ovde insinuirate bezvezne stvari. Ja sam moj telefon kupio isto napolju a takođe sam ga zaradio pošteno pa tako imam pravo da ga koristim kako hoću ali vas dvojica mi više ličite na post #2704
![]()
Svaka čast pa ti si veliki dečko!!!! Samo ga ti koristi i ne dozvoli da te deru a koristi telefon u svrhe jednominutnog pozivanja bez nužnih troškova i kucanja poruka...u zdravlje!!!
I Nemačka je sjajna...sad svi znamo...neka si nam rekao da si u Nemačkoj kupio telefon,baš!...neko tvoj je kupio tamo pošto je na privremenom radu ili...????
Cena mts= ip6+(pretplataX24)+(3gX24)=x
cena kes= ip6+((preplata/2)X24)=y
Ako se prvi šališ moraš da znaš i da odreaguješ OK na tuđu šalu![]()
A generalno ja vodim računa o svojim troškovima...i zato sam VIP ispisao iz poznavanja,iz MTS-a sam otišao posle 12 godina jer im je briga o starim potrošačima ravna 0(nuli)...a možda se i vratim kod njih za par godina ako budu poboljšali odnos prema korisnicima.
Sve do ove godine je mts imao program za stare korisnike i pogodnosti. Tako da ta tvoja izjava nije tacna. 8 godina sam kod njih i uvek pri obnovi ugovora dobijes negu pogodnost. E, sad su pilicari kao i ostala dva operatera, gledaju samo da maksimiziraju profit, a potrosace ko sisa (valjda je tako naredjeno)
a ko kaze da si u pravu?
ajde da vidimo koji paket koristis kolika ti je ugovorna obaveza koliko trebas doplatiti za telefon i da izracunamo koliko to tebe telefon kosta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari