Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

Politika ne-koriscenja konkurentskih proizvoda nema mnogo veze sa sujetom. Hajde ti kao prodavac jedne firme ubedi nekog da kupi tvoje proizvode, kad ni ti sam ne koristis te iste proizvode nego koristis konkurenciju...

Pozdrav

Nisi baš u pravu, a postoji i zdravorazumsko objašnjenje: svaki proizvod ima svog kupca. To što ja koristim iPhone ne znači da Samsung pravi šklj telefone, jednostavno MENI više odgovara iPhone, kupcu to može da bude (potrudiću se da bude) Samsung. 10 godina radim u marketingu i veruj mi, klijentu deluješ malo i kao osoba bez integriteta ako samo favorizuješ i koristiš proizvode firme u kojoj radiš. Jednostavno, neće ljudi tek tako da progutaju da ti to koristiš zato što to uistinu i želiš, ali poštuju ako je to korporativno pravilo.

Sad sam dobio zvaničan odgovor od Vipa da Ratel još nije izdao saglasnost za prodaju iPhone i da se oni nadaju da će izdati do 31.10. kad je najavljeno da će krenuti prodaja iPhone 6 i iPhone 6+, a da su oni spremni da nam odmah ponude iPhone čim se izda saglasnost od Ratela.

Nema sanse da bude jeftiniji od Note 4 jer je i preko iPhone skuplji.

Sutra cemo najverovatnije znati cene (mozda samo u slobodnoj prodaji), ali ja ih ispod 1000e (citaj 120.000 RSD) ne ocekujem.

Poslednja izmena:
Al bi bio fazon da Ratel ne izda saglasnost, a s obzirom šta se sve ovde dešava ne bi me ni najmanje iznenadilo..

Cene kod Telenora:
iP6: 14.970 - 110.000
iP6+: 29.970 - 149.000

ah.. kimi je bio sekundu brzi.

ovo 970 mi malo čudno za cenu,al to je to po meni premium + 10-15.000 za i6 :)

Ratel vas izgleda sve drzi za m*****a .. Sigurno se ceka neka masna lova de neko tamo podpise neki papir :d

A ove cene dokazuju koliko su prodavci pohlepnici

Poslednja izmena:
Sverceri su se bas obradovali.

Cene kod Telenora:
iP6: 14.970 - 110.000
iP6+: 29.970 - 149.000

ah.. kimi je bio sekundu brzi.
Znaci skuplji od note 4 uz najjaci paket. To ja pricam vec mesec dana unazad ali svi su u tripu da ce iphone biti povoljan.. Razloga za to nema

doduse, telenor je generalno najskuplji sa svim premium telefonima...

Pretpostavljam da su ove najvece cene za telefone bez ugovora od 128 gb... U tom slucaju nije strasno, 6ica od 128gb u Nemackoj je 104000 din (900 evra) a kod nas, ako je to stvarno 128gb model samo 50 evra skuplje.

Poslednja izmena:
Само се ти надај...

Na 6 rata :D

Ova najviša cena je cena bez ugovorene obaveze. Naravno, 16gb verzija.

Poslednja izmena:
^

Opet bolest, i za Note 4 i za 6 i za 6+. Znaci 6+ ce biti oko 100.000-110.000 uz najjeftiniji paket.

iPhone u Srbiji potvrđen - uskoro u ponudi

Ово су цене за бизнис кориснике. Тако ми рече другарица. Сутра ујутро стижу за обичне.

Теленор ће имати 6, 6+ и 6+ 128Gb... За 5ѕ ми није рекла, ваљда ће и то имати

Ако су лагали мене, и ја лажем вас.

Poslednja izmena:
Исплативије ће бити купити у продавници где је пола од ове цене, па све и да се поквари и не оствари се гаранција може се купити још један за цену која је код оператера. А може се платити на рате и у продавницама као и сваки други телефон.

То би било супер ако ће га продавати типа ком трејд, техноманија и остали.

A kako da ti se ne ostvari garancija, kad Apple garancija vazi u svakom ovlascenom servisu na svetu.

Hahahaah, cene milina. Banana država u punom sjaju.

Па ако се настави ситуација са продајом као до сада у малим продавницама, а не видим зашто не би. Ти телефони немају Апле гаранцију, како и зашто не знам, али тако је.

Za Telenor te cene nisu jos potvrdjene. Razmisljaju se izmedju dve varijante (u obe je 5S za dinar u premium paketu)

6ica 16gb je ista kao Note 4 na 9990, 6 plus sa 16gb je 19990 (ovo je varijanta cena za privlacenje kupaca, usporio im je rast)

ili ovo sto je vec gore postavljeno

6ica 16gb na 14990, 6 plus sa 16gb je 24990

Fora je u tome da se sada razmisljaju kako da pariraju mtsu (da li da prave novu premium plus tarifu ili ne), zato sto vam je kod mtsa u Super Plus paketu iphone 6 16gb za 1 dinar. (hoce nove visoke platise za prodaju firme - videcete)...

Slusaj nije narod blesav to se najvise videlo kada se otvorio VIP i ponudio po prvi put Nokiju N95 koja je tada bila ko sada iphone 6 plus i to za paket od do 2000 din za 1 dinar !

Znaci ja dodojem na posao u 9 h i zavrsim u 18 h i uvek kada izadjem ili dodojem ili odem red od ulazanih vrata pa nekih 10 metara na dole ali non stop! I onda su ukinuli tu praksu jer su ljudi pouzimali telefone prodali ih i nisu placali racune i ok tada su se opekli i umesto da nastave da daju skupe telefone za do 2500 din za 1 dinar jer sada imaju proveru kreditnog biroa koji je rigorozan oni nista ...

To dokazuje da oni svi to mogu ali nece zna se zasto ...

Poslednja izmena:
Slusaj nije narod blesav to se najvise videlo kada se otvorio VIP i ponudio po prvi put Nokiju N95 koja je tada bila ko sada iphone 6 plus i to za paket od do 2000 din za 1 dinar !

Znaci ja dodojem na posao u 9 h i zavrsim u 18 h i uvek kada izadjem ili dodojem ili odem red od ulazanih vrata pa nekih 10 metara na dole ali non stop! I onda su ukinuli tu praksu jer su ljudi pouzimali telefone prodali ih i nisu placali racune i ok tada su se opekli i umesto da nastave da daju skupe telefone za do 2500 din za 1 dinar jer sada imaju proveru kreditnog biroa koji je rigorozan oni nista ...

To dokazuje da oni svi to mogu ali nece zna se zasto ...

Nigde u svetu ne postoji iphone 6 kamoli 6 plus (niti neki drugi aktuelni android flagship) za 21 evra mesecno na 2 godine.

Novim zakonima, potrazivanja se u veoma kratkom roku pretvore u blokade racuna, uzimanja od plate itd. Moze onda neko da kupi, proda, ne placa, ali cim jednog dana nesto legne na racun, cap I ode. A sada oni imaju foru da ne zastareva potrazivanje ako je kod izvrsitelja. Ako danas zeznete provajdera, slobodno se iskjucite iz regularnih tokova nekolicinu godina, inace naplatice vam sa kamatom (njihov lobi oko prinudne naplate je jaci od bilo kog drugog, nisu oni najlikvidnije firme u Srbiji za dzabe...). Tako da ce ponovo liberalinije da daju telefone...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno