Šta je novo?

LG G2

Da li ima neko problem da mu se ekran sam uključi dok telefon stoji na stolu, npr.?

Telefon je zaključan i niko ga ne dira niti je neka notifikacija u pitanju. Sam se uključi i tako stalno. Ovo mi se dešava na G2 i na G2 miniju. Neko rešenje?

Nisam imao takvih problema a evo tel koristim vec nedelju dana

A koji operater, koji softver?

Oba telefona su mi na Vip-u, možda je do njihovih nekih dodataka. Vidim da se ovde niko ne žali, a ovde su uglavnom svi na nekom custom romu

A koji operater, koji softver?

Oba telefona su mi na Vip-u, možda je do njihovih nekih dodataka. Vidim da se ovde niko ne žali, a ovde su uglavnom svi na nekom custom romu
Eto resenja-predji i ti i nemas vise problema-i ja sam na vipu ali nikad nisam imao taj problem a imam tel skoro godinu dana :D

Ja sam na vipu,taco 12 meseci kako ga imam. Uvek stock i nikad nisam imao problem oko toga

Nisam jos stavio 20g,nemam toliko vremena da se igram. Cekam ovaj veci 5.0 android,pa da se igram sa time

Optimusov je identican ko cloudijev, verujem da je zato popio ban :) cloudystock i cloudypro2 su sjajni g2 based romovi, ocisceni od bloata. Cloudyflex, ako volis egzotiku, ali nista drugacije(sem crne boje, i par widgeta) nego stock i pro. Tu su naravno i aosp romovi imas mali milion preporuka za mahdi i aicp.

Ništa tačno nisi napisao :)
Nisu isti optimus i CloudyG3, različita je osnova, optimus ima malo više bloata i sporije radi. Cloudy Pro je prepakovan rom sa LG G Pro 2, a CloudyFlex sa LG Flex-a

Sve u svemu osakacena je kamera sto me uzazno nervira za ovakav telefon i hardver, isto tako je bilo i za htc one x kad je izasao

Koji Android, 4.4.4, ili 4.4.2? Pokušao sam da je ubacim u sissistem, no luck.

Da li ima neko problem da mu se ekran sam uključi dok telefon stoji na stolu, npr.?

Telefon je zaključan i niko ga ne dira niti je neka notifikacija u pitanju. Sam se uključi i tako stalno. Ovo mi se dešava na G2 i na G2 miniju. Neko rešenje?

Neka aplikacija koju si instalirao na oba uređaja budi telefon i pali ekran. Vidi u wake lock koji program se često aktivira ili u bat statusu koja aplikacija najviše troši.

Imao sam sličan problem na xperiji i upitanju je bila neka igra.

Poslednja izmena:
Ništa tačno nisi napisao :)
Nisu isti optimus i CloudyG3, različita je osnova, optimus ima malo više bloata i sporije radi. Cloudy Pro je prepakovan rom sa LG G Pro 2, a CloudyFlex sa LG Flex-a
Razlicita baza, u redu tacno, sustina ista? G3 based rom? Cloudy Pro jeste prepakovan sa G Pro 2, ali je veoma slican sa stock g2? (razlike)Dual window, onaj swype da smanji ekran za 1h use? Je l ima jos nesto sto se tice funkcionalnosti?
Ne pricam o bazama roma, kernelu, source-u, vec o koriscenju istog... Nadam da smo se razumeli :)

Poslednja izmena:
G3 Optimus 1.4
Changelog

* New Port From The New 10L G3 Firmware

* Based On The New 20G G2 Firmware

* Added AirCon And Projector To LG Remote

* Fixed MiniView PopUp Guide CheckBox

* Fixed Some Bugs

* Updated LG Keyboard

* Updated System Apps

* Updated GApps

Pao mi je g2 sa 30tak cm i razbio se ekran - gornja četvrtina. Servis 120€.

Vidim da ima na ebay screen+digit za do 50$ Ima li smisla to kupovati i šta je najpametnije da radim?

Pozdrav!

Ajde ko je voljan neka mi posalje na pm igo navigaciju koja mu radi kako treba :) zahvalan

Isplati li se ubacivati optimusov rom jel ga koristi neko?

Пробај, можда нема ...
nema potrebe pored Cloudy G3 рома гледати друге ;)

Евентуално неки са оног горе линка јер су AOSP (нпр - ParanoidAndroid, LiquidSmooth, CyanogenMod ...)

НЕ исплати се :)
Или Г3 ром или неки чист Андроид из овог дела форума - http://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development

mislim da gresis,ja sam ga jutros instalirao,govorim o optimusu 1.4 i perfektno radi sve je glatko bez fc .
ovo je sa stock kernelom,pozdrav :)
ygyne8eq.jpg

Nazad
Vrh Dno