Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Veoma sam zahvalan svom darodavcu. A kao što sam obećao za 3-4 meseca verujem da ću ispuniti uslov i moći da uzvratim dodelom najmanje jedne pozivnice za HDB nekome sa ove teme.

Puuuuuuno hvalaaaaa!!!!!!!!

Šljisni mi mail na PM ----- Please avoid sending invites to hotmail e-mails (e.g. hotmail.com, msn.com, live.com, etc) and aol (aol.com)

Još jedna ostala za SCC.

Šljisni mi mail na PM ----- Please avoid sending invites to hotmail e-mails (e.g. hotmail.com, msn.com, live.com, etc) and aol (aol.com)

Još jedna ostala za SCC.

Pre 5 godina sam poslao hotmail adresu kada su otvorili registracije i nikad nisam dobio potvrdu. Onda sam 3 godine jurio invajt dok ga nisam dobio. Od svih trakera koje imam ovaj cenim najvise i najteze sam ga dobio.

Pre 5 godina sam poslao hotmail adresu kada su otvorili registracije i nikad nisam dobio potvrdu. Onda sam 3 godine jurio invajt dok ga nisam dobio. Od svih trakera koje imam ovaj cenim najvise i najteze sam ga dobio.
Sta najvise moze da se nadje na tom trakeru? Jel su pretezno hd materijali ili?

Sta najvise moze da se nadje na tom trakeru? Jel su pretezno hd materijali ili?

Freelech muzika mp3 i flac (sve sa scene, mada mozda nekad fale foreign albumi ali "glavu na hdd" (ruku na srce) to ni na dobar deo topsajtova se ne uploaduje iako na nekom ipak prodje. Imaju extra pakete sa serijama i filmovima sto je uvek na freelech... Da se ne ponavljam, pomenuo sam to... ovde: http://forum.benchmark.rs/showthrea...ica-za-torrent-trackere&p=3930851#post3930851

Brzine su najbitnije, ide kao ludo...

E da, ako neko ima box cisto da zna da Jim.Carrey.DVDRip.XviD-SCC jos uvek ide kao lud...

Poslednja izmena:
1xTL
1xHDT
2xIPT
5xHDspace

Da li neko ima SCC invite viška? Treba mi za pouzdanog drugara.

Imam za hdbits.ro jedno 4k pozivnica ako nekom treba...

bbK1ng i andrejbc su dobili SCC od mene, nadam se da će se snaći i ostali koji su me kontaktirali a zasluzuju pozivnice.

Daj meni za hd-bits.ro obrisali me zbog neaktivnosti a imao i ja hiljade pozivnica samo ma ovom forumu sam podelio gomilu pre toga.

ahaaaa a kako da ga castimo? u pitanju je clan bbK1ng.

Daj mail i par dokaza na pm.

moze bilo ko samo dajte vise taj hd bits invite ionako ga imate na hiljade sigurno u profilu :)

Prebaci na nekoga ko je u problemima. Ja sam ok na TV.

U svakom slučaju hvala na ponudi.

Veoma sam zahvalan svom darodavcu. A kao što sam obećao za 3-4 meseca verujem da ću ispuniti uslov i moći da uzvratim dodelom najmanje jedne pozivnice za HDB nekome sa ove teme.

Puuuuuuno hvalaaaaa!!!!!!!!

E,ovo se zove poklon.Cestitam i da uzivas u poklonu dugo,dugo:happy:

Može li neko da mi kaže nešto više IPTorrents Halloween Lottery?

Vrh Dno