Ako nije sve podeljeno ili neko drugi ima javljam se ja za SCC.I kod mene ima dve privremene za SCC.
Skineš SubtitleEdit, ubaciš video i prevod i namestiš. 20 sekundi posla...
Šljisni mi mail na PM ----- Please avoid sending invites to hotmail e-mails (e.g. hotmail.com, msn.com, live.com, etc) and aol (aol.com)
Još jedna ostala za SCC.
Sta najvise moze da se nadje na tom trakeru? Jel su pretezno hd materijali ili?Pre 5 godina sam poslao hotmail adresu kada su otvorili registracije i nikad nisam dobio potvrdu. Onda sam 3 godine jurio invajt dok ga nisam dobio. Od svih trakera koje imam ovaj cenim najvise i najteze sam ga dobio.
Sta najvise moze da se nadje na tom trakeru? Jel su pretezno hd materijali ili?
Šljisni mi mail na PM ----- Please avoid sending invites to hotmail e-mails (e.g. hotmail.com, msn.com, live.com, etc) and aol (aol.com)
Još jedna ostala za SCC.
Da li neko ima SCC invite viška? Treba mi za pouzdanog drugara.
pored torrentvault.org moze i invite za ilovetorrents.me ako neko slucajno imaja imam jos jedan za freshon.tv i dva za bitsoup.me
potreban jos samo ilovetorrents.me invite![]()
Sta mislis, da castimo clana sto ti je dao tv?
Daj meni za hd-bits.ro obrisali me zbog neaktivnosti a imao i ja hiljade pozivnica samo ma ovom forumu sam podelio gomilu pre toga.
aj sadNe mogu, moraš prvo da obrišeš koju poruku...![]()
moze bilo ko samo dajte vise taj hd bits invite ionako ga imate na hiljade sigurno u profilu![]()
ahaaaa a kako da ga castimo? u pitanju je clan bbK1ng.
Veoma sam zahvalan svom darodavcu. A kao što sam obećao za 3-4 meseca verujem da ću ispuniti uslov i moći da uzvratim dodelom najmanje jedne pozivnice za HDB nekome sa ove teme.
Puuuuuuno hvalaaaaa!!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari