Šta je novo?

Diablo 3

ja od pocetka nisam dobio WH tako da nikad ga necu ni dobiti T_T
jedini item koji mi jos treba za monkica T_T

padawan probaj ovo:
craftaj rare ring (2 komada) koji ima 400 dex 50 critical damage 6 critical chance 6 attack speed
rukavice i pantalone craftaj cain set (rukavice 10% attack speed i set bonus 8%)
craftaj set holow oružje i štit (ja sa tim igram t6 sa wizardom)
sa ovim ćeš igrati t4 bez problema, cilj ti je da ubiješ kripove čim se pojave, a ako se mučiš da ih ubiješ menjaj ceo gear...

To mi reci :)

Pa kada ih vidim sa 1000k+ dps kako ciste riftove, jasno je da negde gresim. Sa svojih 600 i nešto dps (sa skill bafovima preko 800-900), dogurao sam jedva do T3. Mislim da sam potcenio najviše attack speed, svuda sam ga zamenio za druge statse i nisam obratio pažnju na DPS. Mucim se i sa jacim creepovima tako da mi izgleda treba ceo novi gear...

Mislim da RoRG takođe dosta pomaže, da li se isplati uložiti silno vreme da se izgrinda u actu 1?

Fali mi samo još jedan deo sunwuko seta da isprobam onu eksploziju ali kažu da ima jako mali radijus... ne znam.

Iz mogu iskustva najbolji je gear koji pri svakom udarcu daje 300%+ bonus weapon damage. To se ne vidi na DPS-u ali se itekako oseti u igri!

taj sunwoko set je najbolji od svih za monka
ako imas torch mozes da probas range monka ( ja mogu sa njim t6 ) ili Flying dragon ( najbolje oruzije za monka)
pogledaj neke klipove na youtube za holy monka, ako imas FD i sunwoko set mozes da ides t6 bez problema

Pogledao sam klipove, nemam FD niti bilo kakav upotrebljiv daibo, fali mi još jedan deo sunwuko seta ili RoRG koji bi mi smanjio req za 1, a mi na PS4 još nismo dobili poslednji patch gde je holy monk koliko sam shvatio mnogo jači nego ranije, tako da nije imalo svrhe da se upuštam u taj build.

Sad mi je neka totalna mesavina svega i svačega, nisam se fokusirao na jedan tip elemental damage-a ali preovladava fire. :)

Dal vredi da se farmuje ovaj hellfire ring radi bonusa za paragon leveling?

da ne vredi nebi trebalo godinu dana da se napravi :)
juriš prvo keywardene za ključeve, aj to se skupi nekako
pa posle drop od boseva za part of key e to je katastrofa...
pa onda računaj da neće iz 1 pokušaja da ispadne dobar stats na ringu (to je ono najgore)

Sad je bolja situacija pošto je organ drop povećan na 100% za T6. Ali opet ima mnogo da se igra da bi se došlo do cilja.
Evo primera šta može da ispadne.

BYUOeUt.png

Ring ne vredi praviti jer vecina klasa ima svoje BiS. Obicno su to RoRG i SoJ ili Unity.

Amulet je vec druga prica, pogotovo sada kada je drop 100%.

meni se sviđa onaj amulet moonlight ward, može da ima 25% arcane damage bonus,
ali koliko sam primetio na njemu se stalno dobijaju bonusi attack speed i critical chance, tako da je to veliki problem, bar meni
jer ja na svakom itemu jurim maximum INT, ali onda nema socked...
posedujem jedan dobar, ali nije perfect, radije nosim tal rasha amulet
http://eu.battle.net/d3/en/profile/BokiCa-1894/hero/28969030

Ja sam ga dobio odavno, stavio na drugog wizarda, samo pokusavam da rollam 100% CD. Napravio sam close in build i ove kugle kidaju po 2.5 miliona critove kad se zalete mobovi na mene. A konstantno se obnajvljaju te 4 kugle.

amulet.jpg

Poslednja izmena:
ja koliko se secam u ptr-u je taj moonlight bio boostovan, imao je do 40 ili 45 % arcane i bombe su bile jace

e ova tvoja je klasičan primer, verovatno si imao bonus vitaliti koji si rolao u INT.
ima 2 problema, nema critical damage 100% i nema socked... I ja sve koje sam dobio liče na ovu tvoju, imam jednu sa 20% arcane dmg 80 % critical i 10% critical chance ali nisam siguran baš kako izgleda dok ne proverim...
ja jurim iteme koje imaju 500 ili 750 int, 50 ili 100% critical damage, 6 ili 10% critical chance, 6 ili 10% attack speed zavisno od itema...
za amulet recimo jurim 25% arcane 750 int 100% critical damage 10% critical chance (mislim na moonward amulet)
sa kombinacijom attack speed+critical chance+critical damage na wizardu sam imao 3,2 miliona DPS, ali je problem što tako ginem milion puta, ali recimo kad sam sa nekim u partiju ko tenkuje milina, samo idemo i čistimo... Promenio sam brdo itema i bildova, i mogu reći da se nikad ne treba vezati za neki build ili item. Ja sam recimo vezan za Tal rasha set i Vyr set, i zbog njih moram da nosim grand ring (set -1) koji ima krš stats, a uradio sam 1200 bountija dok sam dobio taj ring...
dok sam video u gildu par itema koji su pali sa max stats, ali to je stvar sreće

Sad barem mozes lako dobiti rorg, odradis nekoliko t6 bounty

I od tih 3.2m dps koliko sekundi ode na revive?

ne može da se igra sa 3.2 mil dps
prvo nisam mogao da skrpim gold za kovača da mi popravi iteme
onda sam nabavio shoulders sa pasivnim bonusom da su svi itemi neuništivi, onda nije trebao gold za popravku pa sam jedno vreme igrao tako, ali pošto ne volim da umirem jer smara dok oživiš pa te resetuje na zadnji spot, pa dok na nekim mapama dođeš gde si bio smoriš se,
onda sam promenio build, smanji dps a povećao zaštitu, i mnogo se lakše igra. Čak sam jedno vreme igrao wizarda kao tenka, naročito sa blackthorn setom, znači to je predobar set a svi kažu da je najgori u igrici, meni je taj set OP, ali ne mogu da uparim tal rašu, vyr i blackthorn.
sad sam namerno promenio sholders, pojas i wrists (demon set) da isprobam kakav je, i vidim da nije loš, svi itemi su u suštini dobri, bitno je samo STATS na njima...

Pa sad i nisu samo stats. Ima lep broj itema koji sada imaju i legendary efekat koji moze jako da znaci. Naravno, prvo stats a to je slag na tortu koji bas zasladi :)

A pogotove se ne treba vezati ni za item ni za build sobzirom na nacin patchovanja igre. Gde pre nego sto odes na spavanje mozes da silujes Diabla, sutra kad se probudis isti item, isti build on tebe.

Poslednja izmena:
CM wiz je bio najveci tank u igri :D cm wiz + cyclone monk faceroll inferno mp10 :)

A jel je pametno napraviti hellfire ring za potpuno novog lika koga cu levelovati?

postoje brzi nacini za levelovanje :)

Miner's gold quest u Act-u 2 za oko 2-3h dodjes solo do 70 (i Miser's Will ali to nisam probao).

miners gold je nerfovan i ne daje vise toliko xp-a,sada je ostalo samo power levelovanje act1 bounty CCOR (Cursed Cellar Old Ruins) i eventualno act4.

Arcon je bio najbolji skill u igri dok ga nisu upropastili, za svakog ubijenog kripa dobijao se damage+vreme da skil duže radi ja sam imao po 500-1000 kilova u masakru, sad ne može preko 100 da se pređe, jer arcon traje 20 sekundi... A kao drugo zabagovan je na Vyr setu, jedino radi prva i zadnja runa što se tiče dmg... To su namerno napravili bug, pošto kad bi pravio sa arcon sve 4 vrste damage imao bi 4x više damage u skilu (ali pošto su već upropastili arcon trebali su bar ovo da nameste da radi).

nije samo arcon imao si i kod barba d3 vanilla perma wrath of the berserker.

Najbrze je da te neko boost-a ako ima dobrog lika. Od 1-68lvl za nekih 20min :D

pa da, to je uvek bio jedini najbrzi nacin, bez koriscenja exploita

Ne znam zasto ali kad igram sa krusaderom onda jako malo rubina dobijam, kad igram sa wd onda problem sa topazima. Jel i kod vas to tako?

Obicno stavim po 1 gem u inv kad krecem da grindam, i nema nekih pravila kojih ce na kraju biti najvise.

@ShoMi: Lep amu, gz. Koliko si ih kraftao do sad?

Nazad
Vrh Dno