Moj je EPC3928S .. Evo urpavo je opet pukao,kao da se restartuje ruter obratio sam sada paznju posto sam bio tu, ugasile su se sve lampice i onda se upalila ona skroz levo i posle par minuta su se popalile i ostale i opet ga troubleshoot sredio -.-'
Jel zna mozda neko o cemu se radi i kako da sredim komp/modem/ruter tako da ne puca net sam od sebe?![]()
Meni se to događalo noću, kada se ne koristi internet. Probudim se, ruter pišti, a neta nema. Rešio sam tako što sam LAN kablom povezao ruter i D3 risiver. I oko godinu dana radi kako treba, nije se više ponovilo. Možda mu D3 risiver ne dozvoljava da ode u neko stanje mirovanja, ko bi znao.
Zato sam ja tražio samo novi modem. Koji je stabilniji od onog starog. I lepo se ne mučim.Ma očajno. Koliko je prethodni modem radio stabilno, toliko ovaj zeza.
EPC3208 je modem, nema Wi-Fi,Ne kapiram ova zadnja 2 komentara, kakav modem? O cemu vi?
Ja sam trazio da mi ostave stari modem ali su mi stavili ovaj novi sto zeza..;/
Možeš.Jel bih mogao ja sada da im trazim da mi zamene ovo 39xx djubre za taj modem onda?
Jel igrom slucaja zna neko resenje za moj problem bez menjanja modema?![]()
EPC3208 je modem, nema Wi-Fi,
EPC39XX je modem i ruter u jednom, ima Wi-Fi i zeza.
Gore navedeni modem, radi perfektno.
Ja sam uzeo Silver paket u januaru sa netom od 15/1.5 Mbps. Od danas je 25/2 Mbps.
Ako produžiš ugovor, trebao bi da plaćaš i dalje isto (ako plaćaš 2790 din za net i tv) sa novom brzinom od 25/2 Mbps.
Duo gold je na njihovom sajtu 2990 dinara.
1 pitanje:
korisnik sam sbb paketa duo mix ili ti silver kako se sad zove (d3 tel. i 10 mb neta),jel istina da mogu sada za iste pare da placam net od 25mb tako sto cu produziti ugovor?
i jos ovo:
koliko bi me izneo gold duo paket ako sam jos pod ugovorom ?
Ja sam imao 10mb net ali to je Flat home paket nevezano za te duo i trio pakete pa sam morao da potpisujem duo paket relativno skoro da bi mi dali 20/1.5 net (koji je sada unapredjen na 25/2). Najbolje bi bilo da proveris na speedtest.net brzinu, ako pise da imas preko 25 download i preko 2 upload onda su ti automatski pojacali paket,ne moras nista novo da potpisujes![]()
Primetio sam da predvecerje i u toku noci brzina neta dosta varira ,maltene duplo.Jutros i sinoc kasno probao ,i imao sam 59 mb ,medjutim malopre u nekolko navrata oko 30mb.Deluje mi kao da dolazi do zagusenja saobracaja ,ako uopste to ima smisla,ali sam siguran da mi ujutru i kasno uvece net radi kako bi i trebao.Evo i slike koje pokazuju podatke iz rutera ,ne razumem se mnogo u to ,pa ako neko zna nek kaze jel signal ,slab ,normalan ili sta vec .. Nekako mi nelogicno da ako je los signal ,neradi lose preko celog dana ,nego samo u udarnim terminima.
![]()
10mb imam proverio sam ,nego ono za gold htedoh da pitam sta cu imati vise u odnosu na silver sto se tice d3-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari