- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
uh, al će da ljosne danas sve.
e ne mogu da verujem kako se istorija ponavlja, svaki put isto i svaki put neki novi "naucnik" ima objasnjenje za to sto se desava i svaki put taj isti naucnik kad cena skoci totalno okrene pricu, znaci sve je isto, opet ljudi gase masine, opet kukaju, jer apokalipsa je tu, sve je propalo, nema nam spasa![]()
apsolutno se ne slazem , jer opet ponavljam ovde je glavni onaj ko ima mnogoo coina, ili para, a oni sada guraju sve dole, ali u jednom trenutku ce da se trend okrene i to opet 20-30x (samo da ne bude i vise), a da smo svi mogli da imamo i vise u to se bas i ne slazem , jer da znam samo onih 7 brojeva (loto) bio bih milioner, sto ce reci da su babi m_da bio bi deda
Pre nego sto cu otici na odmor snimio sam stanje prvih 100 u excel.
Prvih 10 sa liste je imalo 10.367.696 novcica a danas ima 11.064.764.
Komplet prvih 100 je imalo 15,505,667 a danas ima 16,460,046
Samo dve adrese u prvih 10 na kojima je oko 200,000 novcica trguju i muljaju nesto.
Definitivno veliki kasape male, nije svuda struja besplatna, mnogi su ocekivali da ce samo skakati, zaduzivali se, kupovali opremu, kako vreme odmice sve vise i vise novcica mora da se prodaje da se to sve pegla.
Nadam se da ulazimo u onu fazu gde svi razmisljaju ode ovo na 2 dolara daj da prodam sad po 3.5$ da bar uvecam kolicinu.
Ako u tom trenutku veliki ne krenu pump zavrsili smo pricu i to ne samo LTC nego verovatno za mesec dva i BTC ima da potone.
Jako je neozbiljno razmisljanje da se par kineza probudio jedno jutro i odlucilo da kupi LTC-a za 30 miliona dolara a da pri tom nemaju ni jedan BTC.
Vrlo moguce je da trenutno prodaju BTC i da mu zato cena pada da bi imali kesha za LTC pump...
Ako to nije u pitanju bilo je lepo dok je trajalo...
Previse smo mi daleko od informacija i premalo novcica imamo da bi baratali sa nekim opipljivim stvarima.Ne mora niko da se kladi, bilo bi lepo da svako ko ima neku viziju je napise ovde i obrazlozi.
e vidis, u tome i jeste stos. kao sto gore napisah, ko ima lupam 10k LTC-a, njemu je skok sa 5-6 na 12$ skok od 100% i on se usere od para. na stranu sto dok tog skoka ne bude on moze dnevnom trgovinom da vedri i oblaci na berzi - i zaradjeje svakodnevno, da li u kesu ili gomilajuci coine. a rudaru koji se usrao da sakupi par stotina coina cena od 12$ ne vredi nista, jedva da pokrije struju i pad vrednosti hardvera. to je razlika.Na kraju krajeva zasto ce veliki gomilati novcice ako ne planiraju jednog dana da ih prodaju po vecoj ceni nego sto su ih kupili.
https://www.kncminer.com/products/titan-second-batch
Sad za cenu ovog TITAN-a možete da kupite 1900 LTC-a... koje on po trenutnom diffu može da iskopa za ~5 meseci.
Vrh![]()
Previse smo mi daleko od informacija i premalo novcica imamo da bi baratali sa nekim opipljivim stvarima.
Najbolje stvari vide oni u cijim su rukama berze. U svakom trenutku imaju uvid u depozite koji pristizu, withdrawale koji su najavljeni i kolicinu novcica koja je deponovana kod njih.
Ljudi bliski njima sve to mogu koristiti u svhu pribavljanja materijalne koristi sluzeci se insajderskim informacijama.
Ja se nadam da je tako nesto omoguceno samo onima koji imaju velike kolicine novcica i dolara i da oni imaju neki plan kako da otmu pare od malih ucesnika u svemu tome.
Kao sto rece student protiv njih se ne moze, kada oni gomilaju novcice logicno je da ih mi ne prodajemo sto je zbog uveliko prisutnog FUD-a vecini jako tesko. Ako pokusavamo kao i oni na sortu povecati broj novcica uvek smo u riziku da se jedno jutro ne probudimo a cena otisla sa recimo 3$ na 10$ pa da sve ono sto se mesecima pravilo preko noci izgubi.
Na kraju krajeva zasto ce veliki gomilati novcice ako ne planiraju jednog dana da ih prodaju po vecoj ceni nego sto su ih kupili.
Izgleda logicno da ce cena narednih dana jos padati ali ja imam mnogo veci strah od toga da cena ne poleti a ostanem u parama nego da sve ovo sto imam novcica a nije malo nikada ne naplatim.
Trejdovanje bez ikakvih informacija je kao kladjenje na Barsu ili Real, kvota kuci 1.1, pogodis 7 puta a oni 8 put odigraju nereseno i onda si na kraju u minusu.
EDIT: kockari se uvak na te sitne kvote klade sa svim sto imaju pa obicno u tom 8 putu izgube i glavnicu i ono sto su do tada zaradili tj puknu sve. Otprilike tako sad pucaju ovi sto se igraju sa trgovinom na marginama...
sad cu nesto da pitam al vrlo ozbiljno:ja kazem, padace do 2.5$ i stajace tu sve do 8.11.2014.
sad cu nesto da pitam al vrlo ozbiljno:
sta je to 8.11.2014??? posto vidim da taj neki Novembar svi spominjete???????????????????????????????????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari