Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

izgleda ipak veća baterija od prethodno najavljene za 4.7" model:
http://www.macrumors.com/2014/08/06/4-7-iphone-6-2100-mah-battery/

još renderinga najavljenog izgleda ajfona:
http://www.cultofmac.com/290035/iphone-6-glory/
iphone6_martinhajek_11.jpg88dbc37c-00a1-4590-87ac-d96b30be1d3dOriginal-640x480.jpg

iphone6_martinhajek_12.jpg1a732dbc-c2b8-4fcf-8c93-91beb3983c60Original-640x480.jpg

Ова вест за батерију је заиста добра, можда и једна од најбољих вести до сада.

Надам се да неће ставити овај сребрни прстен око камере јер превише одскаче од остатка, можда би се уклопио са светлећом јабуком.. Углавном једва чекам :3

sve u svemu to je verovatno to.Uzimam.

zna li se rez ekrana? full hd 4.7 inca i 2100 baterija, i nije nešto. naravno ios je bolje optimizovan , ali ništa ne troši bateriju kao ekran i broj piksela na njemu.

Poslednja izmena:
može ios da bude optimizovan kolko oćeš, ako mu roknu neki ips ekran koji troši kao car biće veselo sa 2100 baterijom. doduše iphone korisnici (koje ja znam) su navikli da pune telefon dva puta dnevno, tako da je to ok.

Ja pa jedino iphone ne punim dva puta dnevno. Prethodno gnex i s3 sam punio nekad vec oko 17h.

kad bi iphone imao dobru kameru, pa da ljudi mogu da slikaju njime, punili bi ga i 3 puta dnevno :) Meni moj telefon izgura dan, ali uz opak broj okidanja.

"konstantno" = jednom godišnje kad se pojavi novi apple uređaj.

oš da postavim crop neki? to mi je uža specijalnost, volim da upoređujem kamere na mobilnim telefonima.

Pricao si da ljudi sa iphone-ima ne koriste kamere a ubedljivo su najkoriscenije kamere na flickr-u aka troll-ujes.

Ne, ja sam samo na osnovu kvaliteta kamere u istom pretpostavio da se ljudi ne usuđuju da slikaju njime. Očigledno sam pogrešio, sorry. Bez namere da trollujem, flameujem, i šta ti ja znam, nemam od toga ništa.

Isto kao sto si "pretpostavio" da iPhone korisnici pune telefon 2 puta dnevno... Trolovanje klasicno, cesto si isto radio i sa proslim nalogom.

e to nisam pretpostavio, cimer, njegova devojka, brat, par drugara imaju iphone, i svi od reda pune dva puta dnevno.

Ne moras uopste da mu dajes "hranu" za dalje trolovanje. Ja punim svoj telefon jednom dnevno, za vreme spavanja. Doduse ne koristim 3G ako ne moram. I fotografisem iskljucivo sa telefonom. Eto.

kad bi iphone imao dobru kameru, pa da ljudi mogu da slikaju njime, punili bi ga i 3 puta dnevno :)
koji si ti car :) a šta rade sa njim po tebi?
screenshot-2014-08-07-22.png

ajfoni su ubedljivo najzastupljeniji na flickr-u, računajući tu i telefone i kamere, zauzimaju 4 od prvih 5 mesta, a poređenja radi, prvi sledeći telefon sa kamerom je samsung galaxy s4 koji se upotrebljava koliko i 4+ godina stari iphone 4

e to nisam pretpostavio, cimer, njegova devojka, brat, par drugara imaju iphone, i svi od reda pune dva puta dnevno.
i svi imaju isti model i koriste ga na isti način i to 10 sati dnevno... whatever
evo moja devojka npr ima android telefon i puni ga kad god stigne (dopunjava) a ne kad se baterija skroz isprazni, 4-5 puta dnevno... jel to nužno znači da je baterija na tom telefonu loša? Glupost...

Poslednja izmena:
Jos mesec dana i neki ce se iznenaditi kvalitetom ip6 kamere.

Steta...sad da mogu da kupim akcije apple-a, to bi bio potez godine :D

Planiram da kupim ip6 (sada imam ip4), ali vidim po webu da nece bas prelepo da izgleda. Ove linije (kao gace od sumo rvaca) ostaju, a sada vidim da ce i kamera da strci kao kod ipod touch-a. Nadam se da to nije pravi dizajn, ali sumnjam :(

Da li se pominje cena? Da li neko moze da nagadja koliko ce otprilike da kosta kod nas kada se pojavi?

699 4.7" 16gb, 799 5.5" 16gb.

Ako to bude... Onda 32gb 4.7" 749$, a 32gb 5.5" 849$.

Ako koristiš američke cene "out of contract" (simfree), one su za početni model 5s bile 649$, pa bi toliko trebao i da bude 32GB 4.7" iphone 6 koji bi navodno trebao da zameni taj model.
Početni model sa 5.5" bi valjda trebao da bude 100$ skuplji, odnosno 749$.

Evo još nekih delova:
http://www.macrumors.com/2014/08/07/iphone-6-shell-volume-buttons/

ne verujem da ce izaci taj veci iphone ove godine,vec sledece.Ako izadje ove,kad i obican i6,mozda i uzmem veci,a prodam minija,jer bi onda samo skupljao prasinu,mada ti veliki telefoni mi trenutno nisu privlacni...

Vrh Dno