goshemasina
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2008
- Poena
- 309
Pa na samom modemu ima prekidac za reset,tablet onda nema veze sa tim!
...
Ako ploča nema zaštitu od max struje po portu onda će je spaliti, slažem se, ali isto će je spaliti i svaki drugi uređaj koji vuče veliku struju...
Da.Uskoro planiram da kupim ovaj tablet moja pitanja su da li vredi kupovati?Kakav je kad se igraju malo jace igrice?Ima li mrtve piksele?Kakvi su vasi utisci?Hvala unapred.
Eto,nekako uspije to prožvakat.I ja sam ostao iznenađen.I to bez trzanja ili štekanja.Pogasiš aplikacije u pozadini i voziš bez problema.:shock: I jos nesto zar taj tablet nema samo 1 gb rama kako onda pusta The Walking dead kad on zahteva 1,2 gb rama
Hvala na odgovoru fisher zahvalan sam ti sad ga definitivno uzimamEto,nekako uspije to prožvakat.I ja sam ostao iznenađen.I to bez trzanja ili štekanja.Pogasiš aplikacije u pozadini i voziš bez problema.
Da,naravno da može i to tečno.I jos nesto posto tablet uzimam za malog pita me da li moze da pusti neki GTA San andreas ili vice city
Da li ovaj Vivax poseduje recovery mod?Probao sam razne kombinacije tastera(power i volume + - i nista)Ne treba mi ,ali me zanima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari