Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Ajde jednu preporuku za sah? Treba mi neka dobra moze i paid verzija :)

Transformers 4 sa Amazona zanimljivo. Samo cudno mi je kako su to spakovali u 30ak mb.

Get Transformers: Age of Extinction from the Amazon Appstore. Check it out - http://amzn.to/1m5kZ00

Napokon MC5?!!!

Trials frontier mi zauzeo 3.5gb za cache, sta igra cuva tu, smem li da ocistim to?

Ako nisi daleko odmakao, ne mozes puno da izgubis probom.

Ne znam da li se spominjala na ovoj temi ali greh je ako nije - Out There. Za sada nesto najbolje sto sam igrao na androidu, uradjena je slicno kao FTL.

I dve besplatne igre ali sa IAP:

Badland
Dark Lands

Nisam puno odmakao pa ne mogu da vidim da li ce me igra primoravati da kupujem nesto ali za sada deluje odlicno.

Ne znam da li je neko spomenuo The room i baldur's gate. Do sada jedine igre na androidu koje igram duže od dva dana.

Meni je sve u pikselima na s2 ali efekti su super. Ima i senki itd. Samo jos da optimizuju. Nisu lepo uradili igru. Na s3 nije sve pixelated, a isti efekti kao na s2.

OK je grafika, malo bolja od cetvorke. Bar meni na nexus 7.

2013. Smara malo ovaj always online sistem jer se kacim preko moba(edge konekcija) i cesto mi puca igra. Price skoro i da nema, misije su prekratke. Za MP ne znam.

Meni je sve u pikselima. Toliko losa rezolucija. Ne kapiram zasto. Cek da bacim neki screen shot...

4ynu3eny.jpg

e9evajyp.jpg
Ovo kao mario brate mili... Na s3 isti efekti, s2 u pikselima au. Ova konekcija mi ide na zivce, trcanje mi je nerealno.

Edit: Nasao sam resenje. Samo promenim naziv uredjaja u i9300.

Poslednja izmena:
Igra li ko Simpsonove? Treba mi koji friend request :D

Vrh Dno