Šta je novo?

Automobili

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ima neka opel reklama "Mnogi ne bi" ovih dana, a ovaj lik lici na tog + je Opel :)

Trude se,udaraju po reklamama zestoko ali Opel cenjen kod kuce kao Yugo kod nas...

Mozda zato sto je americki.

Ima li neko nekakvo misljenje o ovom hyundai i30 1.6 benzinac. Valja li to cudo nesto,makar za onoliko koliko kosta ? ;)

Dugar ima,kaze prezadovoljan... nismo zalazili u detalje...

Ima li neko nekakvo misljenje o ovom hyundai i30 1.6 benzinac. Valja li to cudo nesto,makar za onoliko koliko kosta ? ;)

Ja imam 1.4 CRDi, 2013 god.
Ako te nešto zanima....
Službeno vozim Golf VI , pa mislim da mogu realno da ocenim auto ako nekome treba neki savet.

Koliko trosi po gradu a koliko na otvorenom ?
Koja mu optimalna brzina za autoput ?

U gradu oko 6.5 l, na auto putu sa prosečnom brzinom oko 130km/h oko 6 tj ispod.
Optimalna brzina zavisi od vozača, meni je to od 100 do 160 u šestoj brzini, tj zbog same buke... Golf je tiši.
Kvalitet izrade unutrašnjosti je otprilike istog kvaliteta, ali se buka koja prenosi put bolje čuje u i30.

Ja sam poslednjih dana nekoliko puta naleteo na i40 i mogu da kazem da auto zanimljivo izgleda.

Ma da, samo njih i vidjam. Spolja izgledaju odlicno, unutra su brutalni. Natrpali su im brdo elektronike, da ne poverujes da je Hyundai. Ja nemam nista protiv karavana a ovaj mi se bas svidja.

Samo nažalost je i cenovno takav :-( mada i30 karavan ima skoro identično mesta nije mi bas "takav"
@roadracer sve je navika, sećam se kada je golf i pasat imali plavu tablu svi su se "lozili"

Imamo službene KIA Ceed, i nije to loš auto. Ali servis, bar jedan od ova dva u NS koji rade KIA i Hyndai program su najgore s'eronje, lopo'i, mutivode koje sam sreo u Srbiji. A pošto generalno znate kakva je situacija u Srbiji, zamislite onda kakvi su oni zaista. Uspeli su tokom garanbtnog roka da upropaste servisima 3 automobila.

Imaju mnogo sreće što to nisu privatni automobili, inače bi ih neko upucao. Ja bi ih terao do Koreje (ili bar Slovačke (tu se prave, jel?)), bez smirivanja dok ne dobijem nov auto. Ovako kod nas u firmi, nema ko da ih ganja...

U pitanju je Cule auto iz Sremske Kamenice.

Subaru Forester kod mene u kraju voze samo monahinje (casne sestre :D) al' ozbiljno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno