Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Urađen kao i wipe data.

edit: Sad sam isključio neki Google Location report, nisam video da je to bilo uključeno. Možda će se nešto popraviti. Javiću ako bude bilo promena.

Popravice se i do drastično.

Gde se to nalazi da provetim kod sebe dal je ukljuceno?

Gde se to nalazi da provetim kod sebe dal je ukljuceno?
Uđeš u Settings, pa More... i onda Locations

8a8egyza.jpg

Ja sam na 4.3 nema toga, ili ne mogu da nađem.

ajde jedno pitanje, kako mogu da posaljem smajlije iz messages applikacije a da ne salje kao MMS??

Hvala, našao sam.
Bilo je uključeno, sad ćemo videti kako se ponaša baterija.

Već primetno bolje. :)

A kako da uđem u app drawer i Google settings?

Poslednja izmena:
Google settings ti je medju svim app u meniju, sem ako ga nisi sakrio kao ja pa ga trazio 5min. :d

Hvala našao, nebi se nikada setio da Google settings tražim među aplikacija.

Pozdrav,
prije par dana da kupio S4 na telefonu je 4.3 verzija rom-a, kada pogledam dali ima update piše da su najnovija ažuriranja već instalirana. Može li mi neko reći hoću li dobiti update na 4.4?
Android verzija
4.3
Verzija osnovnog opsega
I9500XXUEMJ8
Verzija kernela
3.4.5-1938685
se.infra@R0304-07#1
Mon oct 21 22:21:25 kst 2013
Broj podverzije
JSS15J. I9500XXUEMJ8
SELinux status
enforcing
SEPF_GT-I9500_4 3_0024

Vajda jos nema update za taj region ili si na starom bootloaderom pa nemas knox u download mode mozez manuelno da instaliras FW preko odina skini FW od sammobile i preko odina flasuj ga za 5 min imas 4.4.2 bolje ti e to nega da cekas OTA

Jutros bio neki apdejt Improved Stability (94 MB).

Valjda kad su primili 10 komada na SP odlučili da puste update :d

Jeli zna mozda neko kako stoje stvari za model GT-I9506? Bile su price za Juli, ali se vise i ne pominje... verujem da nece bar jos mesec dana.

Koji rom se najvise fura ovde(provereni),a da nije aosp ?? :D
I koja procedura ide za rutovanje a da se ne narusi validna garancija operatera?

Omega - najviše se koristi, Phoenix - samo ja koristim :d
Takve procedure nema :)

Meni je Sale predlozio ovaj ROM, on im je pomagao oko njega.
Jos uvek ga nisam instalirao, mrzi me. :D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2454205

Taj rom je tako blizu stock varijante, samo nekoliko modova dodato i puno opcija tokom instalacije za birati tako da je moja preporuka br1. Što se tiče tog lika, verovatno je jedan od najboljih ljudi na xda. Ako ima neki problem ustaće u 3 ujutru ako treba pre posla samo da ga reši. Neverovatan lik

Ako je barem upola dobar kao ti, onda je super. :)

Kazite mi imam problem,posto imam mobilni internet ali na karticu e cim je izvadim i dam bratu da mi taj internet pusti preko wifi hotspota onda mi pokazuje da nisam prijavljen na google,gmail,you tube i na goofle play mi pokazuje da nema konekcije,cim vratim karticu u moj fon odmah je sve normalno,probao sve varijante da ubacim novi gapps,factory reset i da brisem neke fajlove ali ne ide,ali sto je poenta u Srbiji na wifi mi radi ok ali ovde u Austriji ne,jel ima neko odvovor? :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno