Šta je novo?

IT sličice 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam provalio da bez obzira na kolicinu rama, Windows ni u jednoj verziji ne moze da se izbori ni sa jednim brazuerom koji uzme preko giga. Zasto i kako, ne znam.

Nesto si lose to provalio :p jer kod mene Chrome zauzima oko 2,5GB rama i ne vidim nikakve probleme.

to jes al samo da znas da je svoj komp na ovom forumu svetinja... samo ako te neko max iznervira , opsujes mu ... procesor recimo :)

Nemoj da je neko slucajno okacio sliku na temu!

a3YXVnr_700b_v1.jpg

Haha paradoks, obrisi krs od programa, kome jos treba antivirus...

Target nam se aktivirao ;)

aAYjLpL_460sa_v1.gif

Ne znam jel bilo. Tramvaj izgleda ko svemirski brod.

Ovo je za onu drugu temu. Ne znam zasto ovi Rusi ne veruju u aerodinamiku :d

Jericho, svemirski brod, vakum... sta ce mu aerodinamika :D .

Poslednja izmena:
^ 24o7uwp.jpg

:d

Ma ruski krs, bitno je da mi imamo moderne ceske Tatre iz 1980 i jos starije svajcarce.

Neka hvala, ta ceska Tatra i ti svajcarci su zakon za ove nove spanske krseve. Redovno propustam Spanca da prodje da sacekam jedan od ova dva.

Ma jeste, a kreces uvek pola sata ranije, u slucaju da ti prvo naidje Spanac.

Spancu ne fali nista osim sto mi se cini da unutra nema toliko mesta tj kao da su spanci duplo manji od nas.

Spanci prakticno nisu ni predvidjeni za stajanje. Al domaci mentalitet, "cim ne moze tu da se ugura 250 ljudi + jos i vrata moras sam otvoriti bogati" Za takve su stocni vagoni.

Niko nije spomenuo da ovaj ruski tramvaj može 50-ak km-a na baterije da izgura. :)

Španci koji mi imamo cepaju 0 km na baterije (nemaju autonomni sistem), ali ima i skuplja verzija istog koja ima iste. ''Španac'' je koštao oko 2.500.000 po komadu, dok se pretpostavlja da će ruski koštati oko 1.000.000 eura.

11.jpg

15.jpg

16.jpg

18.jpg

31.jpg

34.jpg

Info sa BeoBuild-a, odakle sam i fotke u spoiler-u linkovao - http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=289061#p289061

Ma jeste, a kreces uvek pola sata ranije, u slucaju da ti prvo naidje Spanac.

Ne krecem nigde pola sata ranije jer mi tramvaj nije primarni prevoz, a zivim na mestu gde mogu da kombinujem prevoz kako hocu i uvek naidje bilo autobus bilo tramvaj.

Druga stvar, posto nekima treba dodatno objasnjenje zasto je Spanac krs. Dugacak je 50metara i usporava citav tramvajski saobracaj. Dva Spanca kada stanu u kolonu ostali mogu da stoje u mestu narednih pet minuta dok oni ne odmaknu, u suprotnom ces stati na svaki moguci semafor po dva-tri puta, a pred stanicom ces takodje cekati 2min. Plus je zakucan na 50km/h, a voze ga ko po jajima jer sine i teren nikako nisu za njega. Sedista su mu neudobna i pravljena su verovatno po meri nekih Kineza koji imaju 45kg. Dve odrasle osobe ne mogu da sede ni blizu komforno. Za stajanje mesta ima kao u onom malom mini busu. Na kraju najbitnije, sva sedista su okrenuta tako da ljudi pilje jedni u druge. Nema mesta gde mozes da okrenes glavu da gledas, a da ne piljis u neciju facu ili on u tvoju, jedino telefon da drndas. Jos uvece kad je napolju mrak, a unutra reflektori od svetla prozori postanu kao ogledala pa tek onda svi pilje u svakog sto me uzasno nervira. Jedino sto je to dobro protiv dzeparosa, ali znajuci nas narod ne bi k.... mrdnuli kad bi videli da neko peljesi neku babu.

Ista je prica sa ovim novim Solaris autobusima, dobra stvar kod njih i Spanaca je sto imaju klimu i to je to. Neko se tu opasno nakrao para, doveo totalno nefunkcionalna vozila za nase uslove, ali bitno je da sve sljasti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno