Šta je novo?

SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Proveri da li ti tesla ima root pristup ili ne.

Pokazuje da ima root, ali nije to problem,uspeo sam nekako da to zaobiđem. Naime,d3go radi prvih nekoliko sekundi dok je još mala brzina preuzimanja. Kad se brzina poveća na 1500000 onda počinje da secka dok se potpuno d3go ne zamrzne. Vidim da ovaj problem ima i npr asus fonepad koji ima isto intel atom.

Pokazuje da ima root, ali nije to problem,uspeo sam nekako da to zaobiđem. Naime,d3go radi prvih nekoliko sekundi dok je još mala brzina preuzimanja. Kad se brzina poveća na 1500000 onda počinje da secka dok se potpuno d3go ne zamrzne. Vidim da ovaj problem ima i npr asus fonepad koji ima isto intel atom.

ako ti secka i zamrzne to je do male kolicine memorije

kolika je memorija tvog tableta?

p.s. kupujmo domace :S:

ako ti secka i zamrzne to je do male kolicine memorije

kolika je memorija tvog tableta?

p.s. kupujmo domace :S:

Ja imam asus memopad i isto mi jako secka slika posle 5-6 sec ram 1gb RAM 8 gb interne plus sd kartica..na ppairu bi ovo trebalo da bude dovoljno...

Ima li leka za ovo?

Tu je od domaceg samo ime i nista drugo.
Neka se sada dokazu i pokazu pa neka rese problem.

Ram je 1ggb ddr2. Na Acer mobilnom d3go radi odlično A isto toliko rama, a procesor na slabiji.

sve si sam rekao bez 1,5gb ram memorije nemoj racunati da ce lepo da radi

aplikacija vuce oko 300-400mb memorije + ostale

i brzina interneta mora da bude veca od 2,5MB/s kako bi bio konstantan protok i ne bi zbog ucitavanja bafera prekidao

TV, navigacija i Radio aplikacije uz torrent i youtube vuku najvise protoka na telefonu/tabletu

ukoliko mnogo koristite ove aplikacije pozeljno sto jaci hardver i sto veca brzina interneta

sve si sam rekao bez 1,5gb ram memorije nemoj racunati da ce lepo da radi

aplikacija vuce oko 300-400mb memorije + ostale

i brzina interneta mora da bude veca od 2,5MB/s kako bi bio konstantan protok i ne bi zbog ucitavanja bafera prekidao

TV, navigacija i Radio aplikacije uz torrent i youtube vuku najvise protoka na telefonu/tabletu

ukoliko mnogo koristite ove aplikacije pozeljno sto jaci hardver i sto veca brzina interneta

Vidi,nema sanse da d3go vuce toliko rama i nema sanse da je 1Gb rama malo...Nesto drugo je tu problem.

D3GO mi radi na acer s500 sa 1gb , probao sam i na zeninom lg l7 II sa 768 MB (zauzeto 500 mb) pa radi, tako da to nije problem. Brzina od 2,5MB/s se lako postigne.

Sta ima da testiram kad ga koristim na 512Mb?

D3GO mi radi na acer s500 sa 1gb , probao sam i na zeninom lg l7 II sa 768 MB (zauzeto 500 mb) pa radi, tako da to nije problem. Brzina od 2,5MB/s se lako postigne.

u centru bg-a sam doziveo da mi 3G internet radi 512MB/s pa ti vidi

isto neka sela jos uvek nemaju 3G signal vec samo EDGE

Sta ima da testiram kad ga koristim na 512Mb?

imao sam tablet sa 512Mb sa 1Gb i sada sa 2Gb moje iskustvo da na ovim starim nikada nisam imao full rezoluciju bas zbog kolicine memorije

sada mi HD kanali rade u full HD rezoluciji sa protokom od 3,6MB/s

slika ostra boje jake sa 3m daljine bez problema gledam fudbal

Na 3 metra gledaš fudbal na tabletu? LOL

Bas ti hvala na pomoci,mnogo si na pomogao .Sad znamo sta na je ciniti sa d3go.

D3go radi odlicno na dual core androidu sa dual core grafickom.D3go nije zahtevna aplikacija,jedino vam treba stabilan net i stabilan softver android uredjaja.

Inače na forumu SBBa su potvrdili da postoje problemi sa određenim tabletima i da "aktivno" rade na otklanjaju problema.

Lepo radi i na Samsung Galaxy Tab 2 7.0, s2+, samsung core ( svi imaju giga rama). Dok sam imao zte grand x (ICS 512mb rama) bilo je u pocetku problema da je izbacivao posle 2 min gledanja poruku da nema dovoljno memorije, pa se aplikacija ugasi sama. Koliko se secam, posle toga nisam imao tih problema.

Poslednja izmena:
1280x800 i 1024x600, HD radi normalno.

Verovatno da slika i zvuk idu tečno bez seckanja i pauze, tj da je gledljivo. Nije uslov baš da gleda sa 3 metra.

Poslednja izmena:
Vrh Dno