Šta je novo?

LG G2

Ne gubiš. Stisni malo petlju! :)
Stiso sam i obavljeno.Trenutno se ažuriraju aplikacije sa google.Jel isti postupak za instalaciju bilo kog roma?Na xda piše da se ovaj rom instalira ako već imaš Kit Kat.Šta ako hoću da instaliram neku verziju Cyanogenmod,jel nešto drugačije.Hvala svima na pomoći!

Vip u ponudi ima Lg G2 mini sa ekranom od 4.7"! Za moje potrebe taman, videcemo kakav je u praksi. Jedva cekam da se pojave primerci skinuti sa paketa.

Koji je trenutno po vama jedan od boljih, CloudyProII_2.1 ili?

ja ali me mrzelo da se zzam i bavim time, pa uzeo suprugin laptop i uradio šta mi trebalo iz prve

Samo sto je meni i na kompu i na laptopu isto, msm prijavi on da je prikacen fon, i sve redno ali ovo mi izbacuje.

Samo sto je meni i na kompu i na laptopu isto, msm prijavi on da je prikacen fon, i sve redno ali ovo mi izbacuje.

Jesi upalio usb debugging ?

[ot]pozdrav svima, hvala na zainteresiranosti i brizi[ot]

Ako netko ima semi-brickan G2(moze i drugi mob) a nije vjest u command promptu ili ne barata s ADB'om.

ADB PUSHER

11.jpg

Znaci odabere se rom, program provjeri da li je mobitel spojen i prebaci ti preko ADB'a rom na internu.

To je za slucaj da ne radi USB-otg ili ga netko nema.

Welcome back:)
Hvala za ovaj tip za adb,sigurno ce nekome zatrebati:)

:) yap. Treba se urediti stvarno prvi post. Outdated je.

EDIT: jel ima netko problem s nekim crtama po ekranu(ne tvornicki nego nakon instalacije recovery'a?)

Nasa regija bi trebala imati d802_lgit panel, navodno da na jdi panelu ima problema(tj pojavljuju se crte ukoliko se flasha standardni kernel).

Poslednja izmena:
Ja nemam taj problem,ali sam citao na xda da se dosta njih zali.
Dok nisam to procitao nisam ni znao da su se dva panela ugradjivala.

Ja nemam taj problem,ali sam citao na xda da se dosta njih zali.
Dok nisam to procitao nisam ni znao da su se dva panela ugradjivala.

Mislio sam da su zahvaceni samo verizon, sprint itd. Ali sad vidim kako ima i d802. Zbrku su napravili bas
d802 int, d802 hong kong, d802(t)(australija), tko ce ih popamtiti sve.

potpuno se slazem! A ne neko postavi pitanje recimo koji camera fix da instaliram a odma ga napadne rulja "alo pa citaj sine unazad...bla bla..."...i sad ce neko cita 500 strana...paz da nece...na 1 trani vec ima tutorijal ali treba to osvezavati jer non stop izlaze nove verzije svih tih fix-eva i sl...

..."NASEG POSTOVANJA...."....rece coek sa 2 poruke na forumu celom...:d

Banovan sam zbog nekih clanova pa zbog toga je toliko postova smele ;)

Sokp je stvarno odlican,ali meni je poceo da baca random reboot svaki dan od kad sam milestone instalirao.
Mozda zato sto sam odradio dirty flash,ali nisam imao zivaca da istrazujem pa sam presao na OptimusRS-ov g pro 2 port i za sada sve radi super.
I za divno cudo jos nisam imao random reboot:)

Bruce bi mogao napraviti kvalitetan rom(tj..vidim da ljudi skidaju ali on je vise aosp tip). Sjecam se njegovih portova od prije, uvijek up to date.
Sve u svemu, romova ima u izobilju. Jedino na cega treba paziti je baseband. Znaci aosp/cm/pa -> kk aosp baseband by dr87 .

Povratak na stock kk -> kk baseband .

Sokp je stvarno odlican,ali meni je poceo da baca random reboot svaki dan od kad sam milestone instalirao.
Mozda zato sto sam odradio dirty flash,ali nisam imao zivaca da istrazujem pa sam presao na OptimusRS-ov g pro 2 port i za sada sve radi super.
I za divno cudo jos nisam imao random reboot:)

Dugo si izdržao :) nego gledam sad... Tebi je ono par puta pao telefon, a imaš "česte" restarte tako na romovima raznim. Da se baterija nije pomerila? Ne znam, ali čudno mi je to kod tebe. Ja sam sve aosp i tada flex romove isprobao i nikad nisam popio restart neki.

Nije
Stock jb,stock kk i custom jb romovi rade super,problem su custom kk.
Ovo je up time za sada pa cu videti koliko ce izdrzati:)
uploadfromtaptalk1399896541558.jpg

Ja sam sve aosp i tada flex romove isprobao i nikad nisam popio restart neki.

Što se tiče custom kit ket-a jedini način da se ne restartuje je da ništa na telefon ne instaliraš,a ne znam i tad bili uspjelo :)..baš me interesuje kako se tebi nije resetovao?? Meni se na svaki rom bar jednom resetovao al treba da se instalira sve što se koristi i valjano ga istestiraš 4-5 dana i sigurno će se jednom resetovati a baterija se sigurno pomjerila nije..ne znam..mozda su gremlini ;)

Poslednja izmena:
Nije
Stock jb,stock kk i custom jb romovi rade super,problem su custom kk.
Ovo je up time za sada pa cu videti koliko ce izdrzati:)
Pogledajte prilog 141830
Gdje ti je model number ?

Provjeri u build.propu jel imas d802, inace ce ti flashtool praviti probleme.

Nemoj nikada dopustati da ti netko(prog, skripta) mijenja d802 u drugi model. Ako ti ode OS i root, tesko ces se izvuci(cak i uz download mode...)

Što se tiče custom kit ket-a jedini način da se ne restartuje je da ništa na telefon ne instaliraš,a ne znam i tad bili uspjelo :)..baš me interesuje kako se tebi nije resetovao?? Meni se na svaki rom bar jednom resetovao al treba da se instalira sve što se koristi i valjano ga istestiraš 4-5 dana i sigurno će se jednom resetovati a baterija se sigurno pomjerila nije..ne znam..mozda su gremlini ;)

Možda verovatno jer sam koristio custom kernel. :) Za stock i flex je bio dorimanx, a za AOSP sam koristio paek kernel, onaj furnace nisam, mada vidim da su i njega ljudi koristili/koriste.

Gdje ti je model number ?

Provjeri u build.propu jel imas d802, inace ce ti flashtool praviti probleme.

Nemoj nikada dopustati da ti netko(prog, skripta) mijenja d802 u drugi model. Ako ti ode OS i root, tesko ces se izvuci(cak i uz download mode...)

Tu je,nego to je verovatno neka bugcina u romu:)
uploadfromtaptalk1399904070065.jpg

A onda dobro :), posebno pazi na to. Kod novih rom chefova se moze desiti. Za osobnu sigurnost uvijek provjeri.

Hocu,hvala na upozorenju:)

Poslednja izmena:
Da li je neko imao problem da mu G2 kad se poveze na PC ne konta USB debugging , hteo sam da preko KDZ metode odem na stock al nema sanse , jednostavno nece da prepozna USB debugging , i onda mi lg tool ne vidi da je fon konektovan.

Da li je neko imao problem da mu G2 kad se poveze na PC ne konta USB debugging , hteo sam da preko KDZ metode odem na stock al nema sanse , jednostavno nece da prepozna USB debugging , i onda mi lg tool ne vidi da je fon konektovan.

Ej :) imas par postova unazad, pisao je bender o tome kako se resava

Upisujem se. Red je malo i ovo sokocalo da probam. Nasao sam sve kako da rootujem kitkat ali nisam nasao jel ostaje neki trag zbog garancije i vracanja na fabricko? Ako moze neki savet. Koji mod za kameru? Neki rom recimo?

Vrh Dno