Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Ne, u pravu je SOUTH, sada ću ja da ti okačim screen shoot.Sada se zove "pametna sesija".To me je zbunilo...

tu aplikaciju imam nego sam mislio da ima i samo smart shoot posebno posto mi stoji kao posebna aplikacija.

Poslednja izmena:
Pa to i kažem.Ova aplikacija ima smisla samo na PureView kameri, a idealna je za npr. L1520, (čija kamera ima 20MPx). :smash:

Ali ja imam posebnu aplikacuju smart shoot ,pokazacu posle kad budem kod kuće .

Postoji posebna aplikacija još iz vremena dok je Nokia Pro Camera bila rezervirana samo za PureView klasu, ALI više nema smisla jer je postala sastavni dio Nokia Camera aplikacije koja je sada dostupna za sve Lumie.
Radi na svim Lumia-ma, samo što 512MB uređaji prave 7 fotografija u seriji rezolucije 1 MP, dok 1GB uređaji snimaju 10 fotografija od 5 MP.

U prevodu zgodna aplikacija za post produkciju.Ali ako hoćete dobar snimak, mora da se koristi "Nokia Pro Camera" built-in "Nokia Camera".
Ili da se čeka 10.04.14 i nova default win kamera.Evo jedan primer kada je čovek fotkao devojku na auto sa "OneShot", "WP8" i "Nokia Pro" kamerom.Na kraju ispade da je default, najbolji idiJot...:d

https://drive.google.com/folderview?id=0B_wsN0PxaDOpQnNaQlMtWC1yRlU&usp=sharing

Ceo dan sam pokušavao da ubacim Here Drive+ preko proxya i neće? :wall:
Na 520 mi prolazilo posle nekoliko pokušaja ali na 720 neće, pa neće! Dodje mi da ga razbijem! :smash:
A ne daje mi se 1800 din. amerima, baš nikako mi se ne daje! :mad:

Evo

Prilozi

• wp_ss_20140401_0002.png
    wp_ss_20140401_0002.png
    237.6 KB · Pregleda: 89
  • wp_ss_20140401_0001.png
    wp_ss_20140401_0001.png
    56.3 KB · Pregleda: 87
Pojavio mi se problem sa telefonom. Kada udjem u podesavanja pise mi da sada imam nokiu 909 umesto 1020, isto tako prijavljuje i windows. U cemu je fora?

Ako isto izgleda telefon, ne bi ja to nosio u servis..

Jer treba svima ovde da se kaže, da kada se pojavi neki problem, tipa tefon pobrljavi-treba prvo restartovati telefon, pa tek ovde kukati. :)
Pa to svaki android osnovac, prvo nauči. :D

A sta ce mi nokia refocus kad imam potpuno istu stvar sa nokia creativ studio il ima neke razlike ?

Jer treba svima ovde da se kaže, da kada se pojavi neki problem, tipa tefon pobrljavi-treba prvo restartovati telefon, pa tek ovde kukati. :)
Pa to svaki android osnovac, prvo nauči. :D

Telefon je pre toga restartovan vise puta ali windows nije mogao da nadje drajver, u medjuvremenu je sve proradilo. Sto se tice androida, iz tog razloga ga i ne koristim jer mi ne treba telefon koji ce da brljavi i koji non stop moram da restartujem.

Evo i moje "smart shoot" na L820, nesto se ne sećam da sam je posebno skidao jer je nikada nisam ni koristio

a9egubuv.png
bu5ysu6u.png
py9abe9y.png

Uspeo sam, namestio sam Here Drive+ uz pomoć Fiddlera! :banana:
Upustvo za nameštanje ovde.
Namestio sam samo region SAD i isključio lokaciju, a koristi se SysApp Pusher, a može i QR code.

Hvala svima koji su pomogli! :wave:

Da da naravno, najvise zbog manual focusa :)

Uspeo sam, namestio sam Here Drive+ uz pomoć Fiddlera! :banana:

Upustvo za nameštanje ovde.

Namestio sam samo region SAD i isključio lokaciju, a koristi se SysApp Pusher, a može i QR code.

Hvala svima koji su pomogli! :wave:

Super, a zna li neko sta se desava kada na Store-u izadje update za Here Drive + jel i nama stigne taj update koji smo preko Fiddlera ubacili Drive + ??

Stigla nokla 525. Kako bese treba da se odradi google account da bi sinhronizovao mail i kontakte. Sto je nagore, ja sam to nekom objasnjavao :)

A zašto bi koristio "beta version", ako postoji "final version", bilo kog programa? :D :smash:

zato što je beta v4.6.3.8, a Nokia Camera v4.5.1.7
primetio sam da postoje razlike, ali trenutno nemam vremena za fotografisanje u različitim uslovima, da bih video koja pravi meni lepše fotografije

Ljudi, ne preskacite moje pitanje :) Nasao sam onaj moj prastari post, ali to vise nece da radi:

"Radi push na WP8 za gmail.

"While there is an easy option to simply sync your account as a Google account in the settings, you'll get better results if you set it up as an Exchange ActiveSync account because it enables push email. Don't worry, because all of your contacts and your primary calendar will be synced across as well, just like if you were to set it up as a standard Google account.

. . .

To set up said Exchange ActiveSync account, go to the phone settings and then to email+accounts > add an account > Advanced Setup. In this menu, enter your Google account's email address and password, click next and then choose Exchange ActiveSync. From this menu with more options, the necessary Server box appears; here enter m.google.com, click sign in and you're all good to go (leave the Domain box blank)"

Kako vi sinhronizujete kontakte sa gmail-a i da li i dalje radi push notifikacija ? Dajte ljudi malo pomoci :)

Super, a zna li neko sta se desava kada na Store-u izadje update za Here Drive + jel i nama stigne taj update koji smo preko Fiddlera ubacili Drive + ??

Mora opet preko fiddlera. Ista procedura kao prilikom instaliranja, samo sto se dobije Update dugme.

Ljudi, ne preskacite moje pitanje :)

Kako vi sinhronizujete kontakte sa gmail-a i da li i dalje radi push notifikacija ? Dajte ljudi malo pomoci :)
Ma ne preskačemo tvoje pitanje, nego te samo ignorišemo. ;)
U vezi sihronzacije, sačekaj da ti Boris to pojasni.Bolje će to on. :)
Hoćeš preko "Exchange ActiveSync" da dobijaš Gmail "new mail has arrived" push notification, i to ti sada ne šljaka?
Posle Black update, imaš samo proveri Gmail poštu na svakih 15,30 minuta...Kažem opet sačekaj Ložača, jer mu je to uz "battery-drain", uža specijalnost. :D

Najjednostavniji način je da napraviš prosljeđivanje/forward u postavkama g-mail-a na tvoju @live.com, i onda praktički imaš push.

Vrh Dno