Ne, u pravu je SOUTH, sada ću ja da ti okačim screen shoot.Sada se zove "pametna sesija".To me je zbunilo...
tu aplikaciju imam nego sam mislio da ima i samo smart shoot posebno posto mi stoji kao posebna aplikacija.
Poslednja izmena:
Ne, u pravu je SOUTH, sada ću ja da ti okačim screen shoot.Sada se zove "pametna sesija".To me je zbunilo...
Pojavio mi se problem sa telefonom. Kada udjem u podesavanja pise mi da sada imam nokiu 909 umesto 1020, isto tako prijavljuje i windows. U cemu je fora?
Ceo dan sam pokušavao da ubacim Here Drive+ preko proxya i neće? :wall:
Na 520 mi prolazilo posle nekoliko pokušaja ali na 720 neće, pa neće! Dodje mi da ga razbijem! :smash:
A ne daje mi se 1800 din. amerima, baš nikako mi se ne daje!![]()
Nije nikakav problem, meni od starta pise Nokia 909 zato sto je to kodni naziv.
Jer treba svima ovde da se kaže, da kada se pojavi neki problem, tipa tefon pobrljavi-treba prvo restartovati telefon, pa tek ovde kukati.
Pa to svaki android osnovac, prvo nauči.![]()
A zašto bi koristio "beta version", ako postoji "final version", bilo kog programa?je l' koristite Nokia Camera ili Nokia Camera Beta?
Uspeo sam, namestio sam Here Drive+ uz pomoć Fiddlera! :banana:
Upustvo za nameštanje ovde.
Namestio sam samo region SAD i isključio lokaciju, a koristi se SysApp Pusher, a može i QR code.
Hvala svima koji su pomogli! :wave:
A zašto bi koristio "beta version", ako postoji "final version", bilo kog programa?:smash:
Super, a zna li neko sta se desava kada na Store-u izadje update za Here Drive + jel i nama stigne taj update koji smo preko Fiddlera ubacili Drive + ??
Ma ne preskačemo tvoje pitanje, nego te samo ignorišemo.Ljudi, ne preskacite moje pitanje![]()
Kako vi sinhronizujete kontakte sa gmail-a i da li i dalje radi push notifikacija ? Dajte ljudi malo pomoci![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari