Aldin997
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.03.2014
- Poena
- 154
Moraćeš da sedneš za komp![]()
Hajd dobro
Moraćeš da sedneš za komp![]()
Ako pročitaš Benderov post Videćeš da čovek sebe fon nekoliko puta na dan, ja ipak volim da mi fon radi iako (bez zezanja) cenim čovekov stav, voli to i tako treba i da bude.
Molim te da to što nisi u stanju da razumeš šta pišem ne nazivaš mašenjem teme... Hvala.
I bolje je da neko ko piše kao klinac to u stvari jeste nego... Kada kažeš 'verovatno ne zna ni da rutuje ni ovo ni ono' ti se svesno ili ne hvališ time što ti to umeš i pridaješ tome značaj kao da je u pitanju cepanje atoma, to su klinički maniri, to je klinički argument u raspravi klinaca.
Ako pročitaš Benderov post Videćeš da čovek sebe fon nekoliko puta na dan, ja ipak volim da mi fon radi iako (bez zezanja) cenim čovekov stav, voli to i tako treba i da bude.
Molim te da to što nisi u stanju da razumeš šta pišem ne nazivaš mašenjem teme... Hvala.
I bolje je da neko ko piše kao klinac to u stvari jeste nego... Kada kažeš 'verovatno ne zna ni da rutuje ni ovo ni ono' ti se svesno ili ne hvališ time što ti to umeš i pridaješ tome značaj kao da je u pitanju cepanje atoma, to su klinički maniri, to je klinički argument u raspravi klinaca.
Posle roota mi izbacuje da mi je proces com.google. stao. Ne primecujem posle toga neki problem. Radi prodavnica, gmail i ostalo. Kako da popravim to?
Takodje, kada pokusam da instaliram xdabeb kameru preko instalera koji je postavljen par postova iznad, non stop mi izbacuje The app will ask for root acces, please allow it so it can mount system as ro(w). Dozvolio sam, normalno, ali i dalje ovo izlazi.
Posle roota mi izbacuje da mi je proces com.google. stao. Ne primecujem posle toga neki problem. Radi prodavnica, gmail i ostalo. Kako da popravim to?
Takodje, kada pokusam da instaliram xdabeb kameru preko instalera koji je postavljen par postova iznad, non stop mi izbacuje The app will ask for root acces, please allow it so it can mount system as ro(w). Dozvolio sam, normalno, ali i dalje ovo izlazi.
subThread "lg-g2 root/modovi/appovi" bravo covek zaista pametano resenje i predlog![]()
Ма дај уозбиљите се, па погледајте друге теме, свуда се исто пише и нико се не буни. Па управо за то и служи овај тип форума. Ајде, шта може да се пише конкретно о телефону ако се ништа не дира софтверски ( осим фолије и кејса ) ? Коме се не свиђају постови на ту тему, само мало брже нека скролују.... или ако им већ телефон савршено ради, као што човек рече, онда могу и да ређе посећују тему, јер шта има да се чачка онда?
Ма дај уозбиљите се, па погледајте друге теме, свуда се исто пише и нико се не буни. Па управо за то и служи овај тип форума. Ајде, шта може да се пише конкретно о телефону ако се ништа не дира софтверски ( осим фолије и кејса ) ? Коме се не свиђају постови на ту тему, само мало брже нека скролују.... или ако им већ телефон савршено ради, као што човек рече, онда могу и да ређе посећују тему, јер шта има да се чачка онда?
Jishnu camera fix 3.3a FHD 30 fps (fps zakucan,nema drop)
Za mene je fix i vise nego dobar,kasnije malo ide snimak sa ''ulice''
https://mega.co.nz/#!ysRnjAYI!Thd1McM1jfjp8JiAGVKGe4dIKduNS9joz35kNxxdI5s
@process.com.google - da li se nakon reboota opet pokaze ? Ako ne, sve je ok.
@poruka, ***, nakon svakog pokretanja programa iskoci poruka ali nece pitati jer si mu vec dao. Sta se konkretno desava ? Dok je upaljen app pokazuje ti vise puta ? Nije do appa, svima tamo radi. Moguce da taj "novi root" nesto zeza.
Probaj skinuti "busybox installer" i instaliraj busybox. Ili mi barem nabaci logcat.
Skini terminal emulator, kucaj: su (enter..), kucaj logcat >> /sdcard/kamera.txt
pokreni app, nek radi to sto radi...onda ugasi app i ugasi terminal emulator. Pa mi negdje dignes taj kamera.txt koji se nalazi na internoj memoriji, pogledam o cemu se radi.
Meni na xdabbeb i na yishnu crn ekran skroz kad snimam 120 fps
To je nažalost normalno.
Malo svetlosti ulazi u sočivo zbog ogromnog broja slika u sekundi i tu nema pomoći ***
Svaki put mi posle restarta izbavi da je google stao. Instaler za xdabeb mi izbacuje build.prop is fixed. Loooks like someone was here, please reboot. I tako svaki put. Ovo za busybox i emilator cu da vidim da li cu se snaci za ovo sto treba.
Ajd da podelim sa vama..posle novog roota ubacio sam XDABBEB.apk fix.Nakon urađenog updatea instalirao mi je fix i tražio restart.Nakon toga Camera i Videos ikonice su se izgubile sa mog telefona.Pokušao sam backup preko fix-a ali ništa nije pomoglo...jednostavno aplikacije Camera i Videos nije bilo na vidnom mestu.Jedino gde sam video ikonice su u Apps...ali nisam mogao ništa...nikakvu dozvolu nisam imao za korišćenje.
Rešen problem u brisanju cele aplikacije sa celim XDABBEB folderom i instalacija ponovo...samo bez restarta telefona na kraju instalacije.
Hvala bender_007 i Danilu na pomoći!
PS izgleda da root nije najsrećnije odrađen što se fix-eva tiče jer sam imao isti problem sa yishnu fix-om...
Na porotovanom G Pro 2 romu 120fps je moguce u slabijem osvetljenju u odnosu na stock kk.
Gde bre pa kad se samo setim, i dan danas kada odem na 4.2.2 zbog neke fleske udjem na brzinu u video i zgranem se i sto pre zapalim na rom ,uzasnuta je kamera na stocku
A pogotovo sto mi se i ART prilepio za srce --ART PLUS NOVA +ANIMATION OFF=BRZINA SVETLOSTI , SNIIMICU JEDAN VIDEO
Dobar nocni snima bas dobar po meni
PS. 0:26 voajeru sa g2![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari