Šta je novo?

LG G2

Ako pročitaš Benderov post Videćeš da čovek sebe fon nekoliko puta na dan, ja ipak volim da mi fon radi iako (bez zezanja) cenim čovekov stav, voli to i tako treba i da bude.

Molim te da to što nisi u stanju da razumeš šta pišem ne nazivaš mašenjem teme... Hvala.

I bolje je da neko ko piše kao klinac to u stvari jeste nego... Kada kažeš 'verovatno ne zna ni da rutuje ni ovo ni ono' ti se svesno ili ne hvališ time što ti to umeš i pridaješ tome značaj kao da je u pitanju cepanje atoma, to su klinički maniri, to je klinički argument u raspravi klinaca.

Drugar sve su ti lepo i potanko objasnili bender i Danilo .Nazivas ovde ljude koji imaju porodice klincima,pored toga si veruj mi najdobronamernije ti to kazem zesce promasio temu.
I ja nisam "ovaj Alex" Vec skracenica od Aleksandar pa mi je bilo nekako lakse da napisem to.
S'obzirom da sam dobio kazneni poen zbog tebe sinoc jer raspravljam sa tobom da li na forumu u temi g2 treba raditi root i recovery ,odlucujem da vise ne odgovaram ni na jednu tvoju mizernu provokaciju.
Sve najbolje,
Aleksandar :)
subThread "lg-g2 root/modovi/appovi" bravo covek zaista pametano resenje i predlog :)

Poslednja izmena:
Posle roota mi izbacuje da mi je proces com.google. stao. Ne primecujem posle toga neki problem. Radi prodavnica, gmail i ostalo. Kako da popravim to?

Takodje, kada pokusam da instaliram xdabeb kameru preko instalera koji je postavljen par postova iznad, non stop mi izbacuje The app will ask for root acces, please allow it so it can mount system as ro(w). Dozvolio sam, normalno, ali i dalje ovo izlazi.

Poslednja izmena:
Ako pročitaš Benderov post Videćeš da čovek sebe fon nekoliko puta na dan, ja ipak volim da mi fon radi iako (bez zezanja) cenim čovekov stav, voli to i tako treba i da bude.

Molim te da to što nisi u stanju da razumeš šta pišem ne nazivaš mašenjem teme... Hvala.

I bolje je da neko ko piše kao klinac to u stvari jeste nego... Kada kažeš 'verovatno ne zna ni da rutuje ni ovo ni ono' ti se svesno ili ne hvališ time što ti to umeš i pridaješ tome značaj kao da je u pitanju cepanje atoma, to su klinički maniri, to je klinički argument u raspravi klinaca.

Šta je sa tobom čoveče ?
Ne bih se ja upuštao u dalju raspravu...
Pričaš o offtopicu, a ti si glavni u tome - imaš pm pa piši ako hoćeš ...

Posle roota mi izbacuje da mi je proces com.google. stao. Ne primecujem posle toga neki problem. Radi prodavnica, gmail i ostalo. Kako da popravim to?

Takodje, kada pokusam da instaliram xdabeb kameru preko instalera koji je postavljen par postova iznad, non stop mi izbacuje The app will ask for root acces, please allow it so it can mount system as ro(w). Dozvolio sam, normalno, ali i dalje ovo izlazi.

Da ne koristiš SwiftKey tastaturu ?
Iz nekog čudnog razloga povremeno se javlja problem samo kod LG-a ...

@process.com.google - da li se nakon reboota opet pokaze ? Ako ne, sve je ok.

@poruka :), ***, nakon svakog pokretanja programa iskoci poruka ali nece pitati jer si mu vec dao. Sta se konkretno desava ? Dok je upaljen app pokazuje ti vise puta ? Nije do appa, svima tamo radi. Moguce da taj "novi root" nesto zeza.

Probaj skinuti "busybox installer" i instaliraj busybox. Ili mi barem nabaci logcat.

Skini terminal emulator, kucaj: su (enter..), kucaj logcat >> /sdcard/kamera.txt
pokreni app, nek radi to sto radi...onda ugasi app i ugasi terminal emulator. Pa mi negdje dignes taj kamera.txt koji se nalazi na internoj memoriji, pogledam o cemu se radi.

subThread "lg-g2 root/modovi/appovi" bravo covek zaista pametano resenje i predlog :)

Ма дај уозбиљите се, па погледајте друге теме, свуда се исто пише и нико се не буни. Па управо за то и служи овај тип форума. Ајде, шта може да се пише конкретно о телефону ако се ништа не дира софтверски ( осим фолије и кејса ) ? Коме се не свиђају постови на ту тему, само мало брже нека скролују.... или ако им већ телефон савршено ради, као што човек рече, онда могу и да ређе посећују тему, јер шта има да се чачка онда?

Ма дај уозбиљите се, па погледајте друге теме, свуда се исто пише и нико се не буни. Па управо за то и служи овај тип форума. Ајде, шта може да се пише конкретно о телефону ако се ништа не дира софтверски ( осим фолије и кејса ) ? Коме се не свиђају постови на ту тему, само мало брже нека скролују.... или ако им већ телефон савршено ради, као што човек рече, онда могу и да ређе посећују тему, јер шта има да се чачка онда?

Jel ja pogresno kapiram ili mene kritikujes ? :D

Baš tako ;)

Evo i mene među root-ovanim, bogami smo imali sreće na G2, ima ljudi koji baš dugo čekaju na root za KK na svojim telefonima.

Aj sad par pitanja za vas koji ste prostudirali sve:

1. TWRP - ima li ikakvog smisla za nas koji ne želimo da menjamo ROM? Ne bi ja još dirao stock recovery.
2. Modovi za kameru, može li se to prosto deinstalirati kao svaka druga aplikacija ili pravi neke trajne izmene po sistemskim fajlovima?
3. Vaše mišljenje, ući sada u sistemsku particiju i nemilosrdno pobrisati sve LG bloatware aplikacije ili se strpeti, čekajući neki budući apdejt sistema?

1. Nema smisla ako ne zelis da menjas rom,ako ti je stock dobar
2. Moze da se odradi restore u install aplikaciji i vratiti na stock kameru (pogledaj benderov post oko instalera za jishnu i xdabbeb fix)
3. Mozes da pobrises bloatware,ali ti je moj savet da izguglas sta tacno mozes da brises. Mada ako ubacis titanium mozes aplikaciju da frizujes,vidis kako se telefon ponasa,ako ne brljavi,kasnije mozes i kompletan aninstal :)

@process.com.google - da li se nakon reboota opet pokaze ? Ako ne, sve je ok.

@poruka :), ***, nakon svakog pokretanja programa iskoci poruka ali nece pitati jer si mu vec dao. Sta se konkretno desava ? Dok je upaljen app pokazuje ti vise puta ? Nije do appa, svima tamo radi. Moguce da taj "novi root" nesto zeza.

Probaj skinuti "busybox installer" i instaliraj busybox. Ili mi barem nabaci logcat.

Skini terminal emulator, kucaj: su (enter..), kucaj logcat >> /sdcard/kamera.txt
pokreni app, nek radi to sto radi...onda ugasi app i ugasi terminal emulator. Pa mi negdje dignes taj kamera.txt koji se nalazi na internoj memoriji, pogledam o cemu se radi.

Svaki put mi posle restarta izbavi da je google stao. Instaler za xdabeb mi izbacuje build.prop is fixed. Loooks like someone was here, please reboot. I tako svaki put. Ovo za busybox i emilator cu da vidim da li cu se snaci za ovo sto treba.

Ajd da podelim sa vama..posle novog roota ubacio sam XDABBEB.apk fix.Nakon urađenog updatea instalirao mi je fix i tražio restart.Nakon toga Camera i Videos ikonice su se izgubile sa mog telefona.Pokušao sam backup preko fix-a ali ništa nije pomoglo...jednostavno aplikacije Camera i Videos nije bilo na vidnom mestu.Jedino gde sam video ikonice su u Apps...ali nisam mogao ništa...nikakvu dozvolu nisam imao za korišćenje.

Rešen problem u brisanju cele aplikacije sa celim XDABBEB folderom i instalacija ponovo...samo bez restarta telefona na kraju instalacije.

Hvala bender_007 i Danilu na pomoći!

PS izgleda da root nije najsrećnije odrađen što se fix-eva tiče jer sam imao isti problem sa yishnu fix-om...

Poslednja izmena:
Moje zapazanje oko KitKat-a. Instalirao sam ga preko jb-a i sve aplikacije i podesavanja su ostali, nisam primjetio nista revolucionarno, pogotovo sto se tice brzine, jer mi je Tapatalk i dalje malo zapinjao, a hd Youtube stucao svakih par sekundi. Danas sam prije root-a napravi fCtory reset KitKat-a i ono sto mogu reci je da sada imam skroz drugo iskustvo. Bilo kakva vrsta lag-a je nestala, telefon radi toliko fluidnije da mi je cudno. Nakon camera mod-a cekam samo g2 xposed za kk, i ja nista vise ne diram, toliko sam se navikao na lg ui da mi je sada klot android iskreno previse prazan.

Suma sumarum, ako niste, napravite factory reset nakon instalacije kk-a, isplati se.

Svaki put mi posle restarta izbavi da je google stao. Instaler za xdabeb mi izbacuje build.prop is fixed. Loooks like someone was here, please reboot. I tako svaki put. Ovo za busybox i emilator cu da vidim da li cu se snaci za ovo sto treba.

@google - rebootaj u recovery, clearaj CACHE i u advanced clearaj DALVIK CACHE.

@build.prop is fixed (kaze da je build.prop vec ok, tj ima unesen taj parametar kojeg provjerava), no reci mi zasto instaliras toliko puta ?

Iza "build.prop is fixed" ti kaze da rebootas (tj da je instalirao), nemas potrebe vise puta instalirati. Eventualno ako si prekinuo nesto mozes i drugi put instalirati. Vidjet cu da popravim poruke koje izbacuje da ne buni ljude.

Ajd da podelim sa vama..posle novog roota ubacio sam XDABBEB.apk fix.Nakon urađenog updatea instalirao mi je fix i tražio restart.Nakon toga Camera i Videos ikonice su se izgubile sa mog telefona.Pokušao sam backup preko fix-a ali ništa nije pomoglo...jednostavno aplikacije Camera i Videos nije bilo na vidnom mestu.Jedino gde sam video ikonice su u Apps...ali nisam mogao ništa...nikakvu dozvolu nisam imao za korišćenje.

Rešen problem u brisanju cele aplikacije sa celim XDABBEB folderom i instalacija ponovo...samo bez restarta telefona na kraju instalacije.

Hvala bender_007 i Danilu na pomoći!

PS izgleda da root nije najsrećnije odrađen što se fix-eva tiče jer sam imao isti problem sa yishnu fix-om...

Kod mene nikakvih problema nije bilo. Uradio root, camera fix, i radi iz prve. Bice da je do necega drugoga kod tebe.

Na porotovanom G Pro 2 romu snimanje 120fps je moguce u slabijem osvetljenju u odnosu na stock kk.

Poslednja izmena:
Gde bre pa kad se samo setim, i dan danas kada odem na 4.2.2 zbog neke fleske udjem na brzinu u video i zgranem se i sto pre zapalim na rom ,uzasnuta je kamera na stocku :)
A pogotovo sto mi se i ART prilepio za srce --ART PLUS NOVA +ANIMATION OFF=BRZINA SVETLOSTI , SNIIMICU JEDAN VIDEO :)

Dobar nocni snima bas dobar po meni
PS. 0:26 voajeru sa g2 :D

Poslednja izmena:
Na porotovanom G Pro 2 romu 120fps je moguce u slabijem osvetljenju u odnosu na stock kk.

Definitivno je kamera najbolja na G PRo romu, mada nije ni tu idealno...
Baš sam juče prošetao do parka oko 18-19h (već se smrkavalo) i napravio par slika

https://lh4.googleusercontent.com/-...B-KeCTj1FYE/w1153-h865-no/20140330_184415.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-...8Yn7A5s/w1153-h865-no/20140330_183046_HDR.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-...***j7GQGKHg/w1153-h865-no/20140330_182937.jpg

HDR daje najbolje rezultate :)

Gde bre pa kad se samo setim, i dan danas kada odem na 4.2.2 zbog neke fleske udjem na brzinu u video i zgranem se i sto pre zapalim na rom ,uzasnuta je kamera na stocku :)
A pogotovo sto mi se i ART prilepio za srce --ART PLUS NOVA +ANIMATION OFF=BRZINA SVETLOSTI , SNIIMICU JEDAN VIDEO :)

Dobar nocni snima bas dobar po meni
PS. 0:26 voajeru sa g2 :D

Ma slucajno uletela u kadar,zgranula se,reko cek da promenim stranu :D

Нисам још стигао да рутујем и пробам кодове за камеру. Јел на неком од ова два помињана има опција 720 видеа са 60 или 120fps?

^ I jedan i drugi fix imaju opciju 720p,u 120fps,samo taj rezim snimanja mozes koristiti danju,ili nocu,ako upalis blic

Pitanje za bender-a i ostale koje znaju

Kako na Jishnu 3.3a fix da odradim slow motion kao u ovom klipu sto je uradjeno?

Doduse ovo je sa xdabbeb fix-a,ali kapiram da moze i na Jishnu

https://www.youtube.com/watch?v=yi1nRrKoqgI

Vrh Dno